Şimdi Ara

Rapid Share bütün dosyaları sildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rapid premium hesabım var. İçerisinde 150 GB değerinde 1400 küsür dosya vardı. Rapid bunları aynı anda açmış olduğum klasörlerle birlikte sildi. Bu nasıl olabilir? Başka bir kullanıcının müdahelesi var mıdır? Çünkü rapid dosyaları silse dahi açmış olduğum klasörler duruyordu. Normalde rapidin sildiği 3-4 gb veriydi. Bu sefer niye böyle oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 15 Mart 2007; 17:11:54 >

• hesabının süresi bittikten 30 gün sonra hesabın tamamen siliniyor.. Ondan olabilir..
  • Premium hesaba upload etmek sakat oluyor

benimde başıma geldi benzeri
  • yazık olmuş dosyalarına,artık yapabileceğin birşey yok.
  • Rapid'e bir mail at ve sor bakalım, en azından hesabına başka bir kullanıcının erişip erişmediğini öğrenirsin.
  • rapidin daha süresi var. haziran da bitiyor. artı 110000 puanım var. arkadaşlar ingilizcem yok ama bana rapide gönderebileceğim bir yazı yollayabilir misiniz? upload yaptığım dosyaların neden silindiği, içinde derslerle ilgili verilenrin olduğundan falan bahsetsek. başkası girebiliyor mu falan filan. yardımcı olursanız çok memnun olurum. zaten şuan şoktayım. dile kolay 150 GB 1400 dosya :(
  • Ben sana nedenini soyleyim rapid davalik oldugu icin ve suclamada warez icerigi ile dolu oldugu icin artik ne bulurlarsa siliyorlar ... korkusu diyeyim ben sana dosyalarin herhalde film oyun program... v.s. idi herhalde onlarda patlatti sadece sana ozgu degil merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam anladım :D ama çok kötü oldu be
  • gecmıs olsun
  • adamlar uploadir mantigini bitirdi kendi kendilerini bitiriyorlar aslinda davaya gerek kalmadan
  • bu kadar puanı LEGAL dosyalar ile saglaman IMKANSIZ. Bende 2 tane rapid var 1 senedir silmediler. Ustelik netde catır catır paylaşmama ragmen
    ancak 9000 puan topladım sen 110000 (eger yazım hatası olup 11000 degilse) nasıl topladın bilmiyorum.
    Sonucta 1 uyeligimde filmler olup PAYLAŞMADIGIMDAN diger uyeligimde kitaplar olup netde paylaşmama
    ragmen 2 side yerliyerinde duruyo. İcerik olarak ILLEGAL olmadıgı taktirde silinmesi İMKANSIZ gibi
    cunku manyak yedekli calısan bi firma. Kardeşimin giden 1 gb dosyasını ki yuksek lisans teziydi. 3 hafta yazışma sonunda adamlar yedeklerden bulup cıkarıp yeniden yuklediler. Eger sorada bulunan dosyaların
    ne olduklarını ISPAT edebilirsen ki kardeşim bi listesini tutuyordu icindekilerin (screencapture yapıp
    JPG olarak tutuyordu) ve ayrıca normal listesi de vardı, bi ihtimal yedeklerden ucmadıysa geri getirme
    şansları olabilir. Ama ilk sordukları İCERİK NEYDİ, illegal ise yardımcı olamayız. Bu durumda RAR veya
    ZIP var ise dosyalarınızda sifresini istiyorlar kontrol icin. Yani gideni geri getirmek epey zor oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 15 Mart 2007; 23:18:21 >

• benim anlamadığım, nerden anlıyorlar bunu?
    mesela vista ultimate tr upload etmiştim,
    dosyaların adı "mag_u_1.biz" "mag_u_2.biz" ... şeklindeydi,
    biz olan yer aslında .rar ben öyle yaptım ve şifre de koydum,
    1 haftada sildiler,
    yinede yaklaşık 60 kişi bitirmişti indirmeyi.
    bunlar nerden anlamış bunun ne olduğunu ve silmişler?
  • en eski mesleklerden biri.. yok yok o düşündüğün degil canım, ispiyonculuk diyorum.
    Netde çooooooooookkk ... ama onların dilinde adı.. PARALI AVCI yada KELLE AVCISI olup
    forum forum gezip link toplayıp liste halinde rapid e yolluyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

en eski mesleklerden biri.. yok yok o düşündüğün degil canım, ispiyonculuk diyorum.
    Netde çooooooooookkk ... ama onların dilinde adı.. PARALI AVCI yada KELLE AVCISI olup
    forum forum gezip link toplayıp liste halinde rapid e yolluyorlar.

hmm ewet, olabilir,
    çünkü anlaması mümkün değil,
    demekki her forumda paylaşmamak lazım.
  • e yani boyle durum icin 2 uyelik alacan ve mesela birindekileri cok guvendiklerine, diğerini ise normal
    forumlar vercen (farklı dosya isimleri yapmanı öneririm bi dosya ihbar edilince %99.99999 o dosya
    isim ve benzerlerinide taratıp temizlik yapıyorlardır. Ya aslında bi anda yuzlerce gigabyte i silmeleri
    o kadar kolay ki. pukka-fwdaj.part7.rar gibi bi dosya 100 mb boyutunda ve bundkai bi dosyanın
    LEGAL olma olasılıgı sence ne ??? .. aslında firma eşek gibi biliyo ve sadece ihbar edilene kadar yada acıkca XXX oldugu bariz şekilde isimde belli edilmişse Squirting_Illustrated_3_Scene_1_m.wmv
    gibi mesela anında.. caaaaaaaart .. siliyorlar
  • 150 gb belkide rapidi yer sıkıntısı bastı.kolay değil sistemleri ne kadar genişte olsa milyonlar bi dolu upload yapıyor.senin alanı gözüne kestirmiş rapidciler...hazırdan 150 gb silmek mi kolay birde klosörlü yoksa pöçürlü irili ufaklı milyonlarca dosyayı mı?malesef rapid işi bozdu ne kadar güzel dosya varsa siliyorlar.
  • ya bırakın arkadaşlar bu rapidi daha akıllanmadınızmı, p2m olarak paylaşın dosyaları hemde kimse silemez
  • o zaman kesinlikle ispiyondur. yoksa dosyaları manyak şifreledim ve garip garip isimler yazdım. paylaşım yaparken şifreyi veriyorum. bu demek oluyor ki ispiyonlama. çünkü yazdığım dosya isminden ve şifrelerinden upload yapıtığım dosyaların illegal olduğunu bilemezler. Bu arada puan doğru yazılmıştı. 110.000 (hatta her 110.000 olduğunda rapidi 3 ay daha uzattım :)). son çıkan oyunları upload yapıyordum. binlerce indiren oluyordu. tabi aralarındaki free lerden puan geliyordu. böyle giderse rapide olan güven biter gibime geliyor. adam upload yaptıktan 1 gün sonra dosya siliniyor. nereye kadar böyle yapacaklar ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 16 Mart 2007; 0:20:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snnates

ya bırakın arkadaşlar bu rapidi daha akıllanmadınızmı, p2m olarak paylaşın dosyaları hemde kimse silemez

Bu zamana kadar p2p kulanmadım , kullanmamda

rapid share 1 numara , hem hızlı hem de indirdiğin şey sağlam

1024 varken 120-130 civarı indiriyordum daha ne isteyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

quote:

Orjinalden alıntı: snnates

ya bırakın arkadaşlar bu rapidi daha akıllanmadınızmı, p2m olarak paylaşın dosyaları hemde kimse silemez

Bu zamana kadar p2p kulanmadım , kullanmamda

rapid share 1 numara , hem hızlı hem de indirdiğin şey sağlam

1024 varken 120-130 civarı indiriyordum daha ne isteyeyim

Rapid kullanmadım çok mecbur kalmadıkça (başka bir bilgisayarda olduğum zamanlar dışında) p2p olarak da %99 eMule kullandım. İnanır mısın spynet, kesinlikle şaşmam. İndirdiklerimin sağlamlık oranını merak ediyorsan %99,5. Zira indirdiğin şeyin önizlemesini yapabilmen, rarlı dosyanın bile %10'u geldiğinde içeriğini görebilmen güzel bir şey. Denemediysen tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.