Şimdi Ara

Rapid Share bütün dosyaları sildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya peki mesela bi 700 mb lık filmi 100 mblık parcalayıp rarlara bölse ve sen rocky 6 beklerken
    adam icine xxx film koysa ve adınıda Rocky6_DvdRIP.avi koysa ... hatta dosya aslında ZIP olupda
    adam ismini . AVI yapsa sen nasıl PREVIEW yapacan dermisin ????? ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

ya peki mesela bi 700 mb lık filmi 100 mblık parcalayıp rarlara bölse ve sen rocky 6 beklerken
    adam icine xxx film ukoysa ve adınıda Rocky6_DvdRIP.avi koysa ... hatta dosya aslında ZIP olupda
    adam ismini . AVI yapsa sen nasıl PREVIEW yapacan dermisin ????? ...

güvenilir yerlerden indiricen.Sonra ilk partı indirdikten sonra önizleme yapabiliyoruz.Adam dediğin gibi yapıp koyarsa zaten önizleme yapamayız ve anlaşılır dosyada sorun olduğu ve indirmeye devam etmeyiz.

Benim de film ve baya mp3 albüm var ama hala silinmedi.Demek ki fazla ispiyonlayan yok :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

quote:

Orjinalden alıntı: snnates

ya bırakın arkadaşlar bu rapidi daha akıllanmadınızmı, p2m olarak paylaşın dosyaları hemde kimse silemez

Bu zamana kadar p2p kulanmadım , kullanmamda

rapid share 1 numara , hem hızlı hem de indirdiğin şey sağlam

1024 varken 120-130 civarı indiriyordum daha ne isteyeyim

P2p kraldır. Rapid ne zamandan beri 1 numara olmuş? Emule ve Torrent kullan rapide bakmazsın bile. Hem kaynağı çok hem hızlı.

@hathat06 geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 16 Mart 2007; 14:58:18 >

• ben torrent ve diğer paylaşım programlarını sevmiyorum,
    çünkü upload etmen gerekiyor,
    bu yüzden nette gezerken sorun oluyor, yavaşlıyor,
    upload'u kıssan bu sefer ratio sorun oluyor,

ben rapid'i ayarlıyorum 95 yada 100'e,
    istediğim gibi de gezebiliyorum.

özellikle torrent beni çok uğraştırmıştı,
    şu ratio warya bitiriyo herşeyi,
    700mb film indir, 350'sini geri gönder.

rapid sömürmeye çok daha müsait.
  • canım ben şöyle diyim, 4 tane cok ciddi rapid share forumuna uyeyim (rapidreactor en basit olanı)
    1 tanesi rus sitesi ve yok yok desem yalan olmaz bu sitelerde (türk filmler bi rapidreactor de var)
    ama yabancı film, mp3, program, oyun ne ararsan bulmamak mumkun degil. Hatta sırf bu yuzden
    2 ci rapid accountu almak zorunda kaldım teki yetmemeye başladıgından dolayı. Yani o rapid nezaman
    kraldı diyen arkdaşlara lafım, TAVUK ile HOROZU kıyaslamayın derim. Biri yumurtlar ve o yumurta
    saglıklıdır digeri HOROZDUR, kralım diye gecinir ama zamansız oterse sesi kesilir. P2P lerdeki TEHLİKE
    hele hele acemi kullanıcılar icin hat safhada. Sırf IP belirleyip hack yapmak icin p2p kuran hackerler
    tanıyorum, msn listesi ele gecirmek, banka bilgisi ele gecirmek icin p2p den daha basiti yok. Su an
    rapid share de p2p e düşen dosyaların %95 ini bulabilecegimi iddia ediyorum.

Google (da best war*ez search engine if u know how 2 do) + 2 rapid uyeligi > p2p programlar
    inanmayana

http://www.google.com/search?q=%22Kingdwarf%22&hl=tr&client=opera&rls=en&start=60&sa=N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 16 Mart 2007; 16:07:37 >

• rapide güven olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

quote:

quote:

ya bırakın arkadaşlar bu rapidi daha akıllanmadınızmı, p2m olarak paylaşın dosyaları hemde kimse silemez

P2p kraldır. Rapid ne zamandan beri 1 numara olmuş? Emule ve Torrent kullan rapide bakmazsın bile. Hem kaynağı çok hem hızlı.

@hathat06 geçmiş olsun.

p2p kralmış

3 paket sigara içme de bir rapid hesabı al hangisi kralmış gör

Rus forumlardan linkleri alıyorum , indiriyorum son hızla dvdleri

• quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

quote:

quote:

Rapid kullanmadım çok mecbur kalmadıkça (başka bir bilgisayarda olduğum zamanlar dışında) p2p olarak da %99 eMule kullandım. İnanır mısın spynet, kesinlikle şaşmam. İndirdiklerimin sağlamlık oranını merak ediyorsan %99,5. Zira indirdiğin şeyin önizlemesini yapabilmen, rarlı dosyanın bile %10'u geldiğinde içeriğini görebilmen güzel bir şey. Denemediysen tavsiye ederim.

Tavsiyeniz için sağol hocam ama rapid bağımlılık yarattı , zaten link bulma sorunum da yok , birçok rus sitesine üyeliğim de var

idare ediyoruz

• quote:

p2p kralmış

3 paket sigara içme de bir rapid hesabı al hangisi kralmış gör

Rus forumlardan linkleri alıyorum , indiriyorum son hızla dvdleri

Esas benim sana muhahaha yapmam gerek p2p ile rapidi karşılaştırıp rapidi 1 numara yapman mantık ötesi. Bütün rapid linklerini topla emule de ki kaynağa ulaşamazsın. Yeri gelince bende rapid kullanırım küçümsemiyorum ama rapid 1 numara demen komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 16 Mart 2007; 17:17:49 >

• arkadaşlar 1 numara falan yoktur,
    zamanı gelir en iyisi torrent olur,
    zamanı gelir emule,
    bazen de rapid,
    benim için önemli olan aradığımı nerede bulduğumdur,
    hangisinde warsa onu kullanırım.
  • Karşılaştırma

Rapid .... senelik 100$ veriyorsun + Google yardımıyla buldugun birkac rus sitesi ki eger uzun zamandır
    google kurcalayanlardansan cok ciddi 5-10 site vardır bu konuda bulamayacagın şey yokdur.
    Tek dezavantaj aslında p2p de de olan olay... bu ortak sorun.. DVD RIP denip cektikden sonra CAMRIP
    oldugu ortaya cıkarsa gunluk 5 gb download limitin bu şekilde kuşa dönüyo.

Gelelim P2p arkadaşlarına hala yazdıklarımı OKUMADAN yorum yazanlara... ben size SPLIT edilmiş
    rar icindeki AVI dosyasından bahsediyorum ve soylermisiniz TAM olarak indirilmeyen bi SPLIT edilmiş
    rar'dan filmi nasıl acabiliyorsunuz. Rar buna nasıl izin veriyo.. eger varsa yontemi bi zahmet paylaşın.
    Yooo zaten filmi mpg ve avi olarak cekiyorsanız bunu zaten rapid de de yapabilir ve on izleme yapan
    programlar ile sizin yaptıgınızı bizde yapabiliriz....

p2p lerin DEZAVANTAJLARı.... FAKE cıkma olasılıklları cok yuksek (rapid forumlarında uyelerin yorumlarını
    okursan eger bi filmi cekmeden once onun fake olup olmadıgını anlaman mumkun) ama p2p de
    kim oldugunu bilmedigin birinden cekecegin rar dosyalarını (yukarda bahsettigim sebepden) tamamını
    cekmeden ve rar ı acamadan nasıl kontrol edecen ve icinden emin olacan soylermisin ????

++++++++++ IP bulma amaclı hackerların kullandıgı en onemli yol P2p ile trojan yaymakdır ve
    hatta heryerde msn listesini elde edin gibi mesajları gorursunuz. bi p2p software'in sizin kontrolunuz
    olmadan neler yaptıgını nerden bilceksiniz (herkese firewall kullanmıyorki). Ama rapid de bu dert yok.
    Flashget yardımı ile chatır chatır dosyaları cekersin. Ustelik hız limiti sizde oldugu gibi Kb/sec lerde degil
    (karşının size verdigi düdük makarnası hızlara razı olurken) biz rapid de artık mbyte/sec hıza kadar
    (sisteminin izin verdigi max hız ile) cekme şansın olur..

ve soyle soliyim bildigim bi rus forum var 2 sene once uye olmuştum ve adamların SEARCH kısmında 40 TB
    link var ve sistemdeki ozel botlar 24 st boyunca rastgele olarak bu linkleri kontrol edip listeyi temizliyorlar.

Daha ne diyim ya p2p kurbanları siz surunurken biz atı alıp uskudarı bırakın avrupayı fethedip gelelim

• quote:

ve soyle soliyim bildigim bi rus forum var 2 sene once uye olmuştum ve adamların SEARCH kısmında 40 TB
    link var ve sistemdeki ozel botlar 24 st boyunca rastgele olarak bu linkleri kontrol edip listeyi temizliyorlar.

way be, bu iimiş, ilk defa duydum böyle bişeyi.

• ya ruslar aşmış olayı ... normal uyeler ancak 20 TB kısmı goruyo ama VIP olursan
    kendi uploadlarında oldugu ozel bi arama servisine ulaşıyon.. Ben $100 da VIP lige verdim
    şu an aklımdan ne gecse cart diye buluyom (TURK filmleri pek bulunmuyo rus sitesinde)
    ama paris hiltonun piyasada olmayan filminden.. ne bilem aklına ne gelirse var forumlarda
    p2p de ise paris hilton dersin sana abuk sabuk filmler cıkar )(mumya evi gibi )
  • quote:

Daha ne diyim ya p2p kurbanları siz surunurken biz atı alıp uskudarı bırakın avrupayı fethedip gelelim

Genelde P2p kullanmayı bilmeyenler ve p2p hakkın da bilgisi olmayanlar süründüğünü iddia eder. Yavaş olan şeyi niye kullanalım emule ve torrent te yorum yok demi Ayrıca divxplanet gibi sitelerde ss şeklinde sunumlar yapılıyor bundan da haberiniz yok heralde isterseniz emuledeki indirme ss lerimi yollayabilirim bakın bakalım sürünüyormu
    Konuyu açan arkadaşım kusura bakma, biraz saptırdık konuyu.

quote:

Bura da yice abartmışsın. Arkadaşımla divx arşivi yapıyoruz yaklaşık 980 tane divx film var)emule ve torrentten inen) bunların çoğu 80 lerin 90 ların kaliteli filmleri. imdb top 100 de mevcut. Bilmediğin konu hakkında sallama. Rapidteki filmlerin hemen hemen hepsi ve daha fazlası p2p de mevcuttur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 16 Mart 2007; 18:05:00 >

• peki arkadaşlar bu torrent ve emule gibi paylaşımları seviyorsunuz. bağlantım 256 kb sınırsız. bununla torrent veya emule den bir şey indirmeye kalksak, download hızı yerlerde sürünüyor. rapidden 100 mb lık dosyayı 1 saatte çekebiliyorum. yani 26-30 kb/sn hızında. ama bu torrent veya diğerlerinde 5-10 kb arası. eğer sizin bildiğiniz bizim bilmediğimiz bir ayarlarla bu hız 25-30 lara çıkabiliyorsa onları söyleyin de yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hathat06

peki arkadaşlar bu torrent ve emule gibi paylaşımları seviyorsunuz. bağlantım 256 kb sınırsız. bununla torrent veya emule den bir şey indirmeye kalksak, download hızı yerlerde sürünüyor. rapidden 100 mb lık dosyayı 1 saatte çekebiliyorum. yani 26-30 kb/sn hızında. ama bu torrent veya diğerlerinde 5-10 kb arası. eğer sizin bildiğiniz bizim bilmediğimiz bir ayarlarla bu hız 25-30 lara çıkabiliyorsa onları söyleyin de yapalım

normal torrent sitelerinde genelde öyle ama üyelikli sitelerde son sürat iner torrent ve neti süründürür ama üyelikli siteler normalde üye alımı yapmaz.

bu arada 7 partlık filmin ilk partını izlemek için :

ilk partı indirirsiniz ve sağ tıklayıp buraya çıkart dersiniz 2.partı ister fakat iyi bakarsanız sanki 700mb lık filmin tamamı çıkmış gibidir.işte ona sağ tıklayıp VLC Media Player ile açın ve ilk partı izleyin.

• quote:

• benim rapidshare den 1 ayda indirdigim divxlerin sayısı 50 dvd yani 200 film sen ne diyorsun
    900 divx de birseymi.. elimde kac dvd film var ben bile unuttum ... aslında bi ara 500 gb lık 2 tane
    hard disk alıp hepsini toplamak düsüncesindeyim.. enazından sıgışanları... Bu arada nasıl olursa olsun
    senin HIZIN KARŞINDAKINİN SANA İZİN VERDİGİ hızdır. Eger mumkunse SANA AİT hız loglarını gormek
    isterim... cunku benim sana gosterecegim download hız log'u.. flashget'de rapidshareden.. 2 MBYTE/SEC
    yani 16 MBIT olacak...sen bu hıza p2p de ulaşabiliyormusun.. yani.. hattın izin verebilir ama cektigin kişi
    eger 4 mbit ise ve sana ancak 1 mbit izin veriyorsa... o zaman ne olacak.... Benimle butür yarışa girmemeni öneririm.. yaklaşık 15 senedir yabancı forumlarda dolaşan biriyim. elimde CD olarak 5000 cd vardı sonra
    DvD geldi şimdi dvd lerin sayısını unuttum.. hatta eski cd lerde film haric 3000 civarı cd yi gecen haftaalrda
    kırıp imha ettim.

Bu arada bi sorumu gözardı etmişsin...... mesela 700 mb lık bi film, bu film RAR'da 100 mb lık paketler
    haline getirilmiş durumda p2p de paylaşılmış. sen bu 7 dosyadan SADECE birini cekip... acıp izledigini
    soylersen YALAN soylersin derim cunku WINRAR da WINZIP de tum dosyalar olmadan acmana izin vermez.
    Ancak ....AVI.001 .....AVI.002.... gibi SPLIT edilmiş filmlerden ilk parcayı cekip izleyebilirsin....

• Ya iyice konuyu saptırıyorsun. Bizde sadece 900 kusur divx mi var? oyunlar, Konserler ve diziler vs. Ayrıca bizim bağlantı 256 sınırsız birşeyler anlatabiliyor muyum? imkanımız olsa 1 mb veya 2 mb bağlantımız olsa bende ayda 250 gb indirim rahat ol 1 mb bağlantı ile ayda 250 gb indirmek mümkün. 2 mb olsa katlanarak artar.

quote:

Benimle butür yarışa girmemeni öneririm.. yaklaşık 15 senedir yabancı forumlarda dolaşan biriyim.

15 sene mi o zaman baya kültür vardır sende. Peki neden böyle ucuz cümleler sarfediyorsun.
    quote:

Hele şu cümlen
    quote:

Bu mudur forum kültürün?
    P2p hakkında bilgisi olan biri böyle cümle sarfetmez. istersen kur emule arat diyeceğim ne var ne yok, sen yine mazeret bulursun.
    Ben 2 senedir emule ve 7 aydır torrent kullanan birisiyim. Emule biraz uğraş ister, çeşitli modlar denersin hangi mod uygun ise stabil ve hızlı çalışır. Emulenin arşiv konusuna girmeyelim istersen
    Torrent ise zahmetsizdir, kaliteli trackerdan davetiye bul daha ilk dakikada stabil ve hızlı şekilde indirme yaparsın. istersen sana davetiye yollayabilirim gör bak bakalım sürünen p2p programlarından biri bu mu? Fakat arşivi emule gibi geniş değldir. Ağırlık olarak güncel şeyler vardır.
    Dediğim gibi hızın ne kadarsa onun müsade ettiği sürece indiriyorum. Senin bahsettiğin şekil de sürünmüyorum ve sadece paris hlton ve mumya gibi filmler yok. Dehasa arşivi mevcuttur.
    Ek olarak Ben indirirken belli miktarda upload ta veriyorum. Bu upload sayesinde arşiv emule de geniş ve kaynak zengin oluyor. Zaten P2p nin mantığı budur.
    Rapidle p2p yi karşılaştırmaktan vazgeçin. Sen hızlı indiriyor musun? evet, ben indiriyor muyum? evet. sizin düşünceleriniz neler yukarıda gördük p2p sürünürmüş, paris hilton filmleri varmış, rapid 1 numaraymış pehhh! diyorum.

• neyse kazaa ve sonrasında 3 sene takıldım p2p dunyasında sıkıldım o yuzden rapidshare buldum ben huzuru
    Herkesin zevki kendinedir bazıları sarışın sever bazıları zenci .....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.