Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TRQX

Free kullanıcı bir defa soğudu mu, tekrar geri getirmek zor.
    İllegal linkleri silmelerine birşey diyemez kimse, buna mecburlar tamam.
    Ama yatırımsızlıktan, tecrübesizlikten, yeteneksizlikten sık sık çöken ya da yavaşlayan bir hosting'i kim ne yapsın ?
    Sen iyi hizmet vereceksin ki, free'ler premium olsun tek tek. Daha iyisini vereceksin sonra, seni bırakmasınlar.
    Ama bu haliyle zor. Kendi düşen ağlamaz, ne diyebiliriz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Ama yatırımsızlıktan, tecrübesizlikten, yeteneksizlikten sık sık çöken ya da yavaşlayan bir hosting'i kim ne yapsın ?
    Sen iyi hizmet vereceksin ki, free'ler premium olsun tek tek. Daha iyisini vereceksin sonra, seni bırakmasınlar.

Evet dostum yafff bu kadar çöken bir site olur mu... Konu altındaki mesajların yarısı şöyle....

Link kırık....
    Link çalışıo....
    Link kırık....
    Link çalışıo....
    Link kırık....
    Link çalışıo....
    ........

Böyle devam edio ne olduğu belli değil ki.... Link bi var bi yok....

• quote:

Orijinalden alıntı: boçi

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Evet dostum yafff bu kadar çöken bir site olur mu... Konu altındaki mesajların yarısı şöyle....

Link kırık....
    Link çalışıo....
    Link kırık....
    Link çalışıo....
    Link kırık....
    Link çalışıo....
    ........

Böyle devam edio ne olduğu belli değil ki.... Link bi var bi yok....

Alıntıları Göster
    @boçi

tam komedi gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: cuqurova

Dosyalar geri gelmiş, umarım herkesinkide gelmiştir.

Birde böyle bir yazı eklemişler

" gesperrte Dateien: 1 (this files have to be checked manually, you will be able to check them at the weekend)"

Ne demek istiyorlar ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cuqurova

" gesperrte Dateien: 1 (this files have to be checked manually, you will be able to check them at the weekend)"

Ne demek istiyorlar ?

(Bu, dosyalar, elle kontrol edilmek zorunda, sen, hafta sonunda onları kontrol edebileceksin) diyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: cey100

quote:

Orjinalden alıntı: cuqurova

Ne demek istiyorlar ?

(Bu, dosyalar, elle kontrol edilmek zorunda, sen, hafta sonunda onları kontrol edebileceksin) diyor...

Alıntıları Göster
    Bugün bir şey farkettim arkadaşlar umarım yanılıyorumdur.

Netload hesabımda myacconut ile files bölümlerinde gidip geldim.Files kısmında dosya hareketliliği varken point kısmında hiç bir haraketlilik yoktu.Bu dosyalar indiriliyor ama puan olarak yansımıyor demektir...

Eğer böyle bir şey varsa gerçekten çok fena...

• quote:

Bugün bir şey farkettim arkadaşlar umarım yanılıyorumdur.

Netload hesabımda myacconut ile files bölümlerinde gidip geldim.Files kısmında dosya hareketliliği varken point kısmında hiç bir haraketlilik yoktu.Bu dosyalar indiriliyor ama puan olarak yansımıyor demektir...

Eğer böyle bir şey varsa gerçekten çok fena...

Alıntıları Göster
    hayirli olsun
    netload gitti :)

ne siteye girilebiliyor
    nede download yapilabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 20 Şubat 2009; 16:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

hayirli olsun

ne siteye girilebiliyor
    nede download yapilabiliyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rabbitweed

hayirli olsun

aynen açılmıyor valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: rabbitweed

hayirli olsun

aynen açılmıyor valla.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar filmleri paylaşabileceğim online ziyaretçisi yüksek olan türk forum sitelerini pmden atabilirmisiniz....

Bu arada bende netload açılıo yine geri geldi galiba :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 20 Şubat 2009; 21:19:56 >
  • quote:

Arkadaşlar filmleri paylaşabileceğim online ziyaretçisi yüksek olan türk forum sitelerini pmden atabilirmisiniz....

Alıntıları Göster
    site yazmak yasak dostum ceza almadan sil siteleri
  • quote:

Alıntıları Göster
    Site geri geldi, downloada devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

tamam sildim bilmiodum....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

tamam sildim bilmiodum....

Alıntıları Göster
    Hesaptaki 350$'ıda aldım. Free'ler indiriyor ama eklenmiyor. Puan gelmeyince de eskileri kurtaralım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gD

Hesaptaki 350$'ıda aldım. Free'ler indiriyor ama eklenmiyor. Puan gelmeyince de eskileri kurtaralım dedim.

Alıntıları Göster
    Şu an Netload yapabilen var mı ? Cute FTP ile upload sırasında incorrect name hatası veriyor tüm dosyalar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gD

wow süper dostum iyi para valla

iyi günlerde harca

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Puan kazanma sistemi mi değişti?

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Şu an Netload yapabilen var mı ? Cute FTP ile upload sırasında incorrect name hatası veriyor tüm dosyalar.

Alıntıları Göster
    an itibariyle cute ftp den rahatça upload yapabiliyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    bence rapıde devam arkadaslar
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

İyi para dostum güle güle harca....

Paun eklenmeme geçici bir sorunmuş eklenmeye başladı.Bir kaç gündür yaşanan netload arızasında bende değişiklik olmadı dl sayım aynı.Ftp de sorun kalmadı hatta düzelttiler sorunsuzca upload yapılabiliyor...

Arkadaşlar forum sitelerini anlamıyorum! Giderek netload linkleri yasaklanıyor.Netload gibi userlerin upload yapıp 3-5 kuruş kazandıkları siteleride yasaklıyorlar.Bu sitelerin derdi ne ? Milletin işini gücünü bırakıp sizin sitenize karşılıksız hizmet etmesinimi istiyorsunuz.Böyle yasaklar geldikçe çok kaybedicekler.Userler karşılığında bir şeyler kazandıkça paylaşımların kalitesi ve sayısı artıyor ama; dediğim gibi bir anlam veremiyorum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuqurova -- 21 Şubat 2009; 12:13:55 >

• quote:

quote:

İyi para dostum güle güle harca....

Paun eklenmeme geçici bir sorunmuş eklenmeye başladı.Bir kaç gündür yaşanan netload arızasında bende değişiklik olmadı dl sayım aynı.Ftp de sorun kalmadı hatta düzelttiler sorunsuzca upload yapılabiliyor...

Arkadaşlar forum sitelerini anlamıyorum! Giderek netload linkleri yasaklanıyor.Netload gibi userlerin upload yapıp 3-5 kuruş kazandıkları siteleride yasaklıyorlar.Bu sitelerin derdi ne ? Milletin işini gücünü bırakıp sizin sitenize karşılıksız hizmet etmesinimi istiyorsunuz.Böyle yasaklar geldikçe çok kaybedicekler.Userler karşılığında bir şeyler kazandıkça paylaşımların kalitesi ve sayısı artıyor ama; dediğim gibi bir anlam veremiyorum !

Alıntıları Göster
    "Netload linkleri yasaktır" diyen bir foruma hiç rastlamadım. Bu yerli mi yoksa yabancı bir site mi? Veya netload HDD çökmelerinden bıkmış olan ve son derece saygın olan bir forum ise kullanıcılarını mağdur etmemek için yasaklamış da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

"Netload linkleri yasaktır" diyen bir foruma hiç rastlamadım. Bu yerli mi yoksa yabancı bir site mi? Veya netload HDD çökmelerinden bıkmış olan ve son derece saygın olan bir forum ise kullanıcılarını mağdur etmemek için yasaklamış da olabilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

Yabancı ve hiti yüksek sitelerin çoğu rapid dışındaki linklere izin vermiyor dostum...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

Yabancı ve hiti yüksek sitelerin çoğu rapid dışındaki linklere izin vermiyor dostum...

Alıntıları Göster
    üye sayısı 1 milyona yakın olan (belkide geçmiştir milyonu artık) .bb ile biten site de en son serbestti (1 aydan fazladır upload yapmayı bıraktım). Fakat dediğiniz gibi ise gerçekten mantıksız birşey. Sitenin bundan ne çıkarı veya ne zararı olabilir acaba?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.