Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netload'dan rapid'e remote upload yaptığımızda dosya uzantıları rar.htm oluyor. İnen dosyalar da htm olarak iniyor haliyle.
    Bunu hiçbir şekilde çözmenin bir yolu yok mu ?
    Şimdi, bilen adam için sorun değil, uzantıları gizle kutusundaki tiki kaldırıp htm uzantısını rar yapar çözer bunu,
    ama iso dosyalarını bile resim dosyası sanıp, bıdı bıdı kafa ütüleyen bir güruh var nette.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Netload'dan rapid'e remote upload yaptığımızda dosya uzantıları rar.htm oluyor. İnen dosyalar da htm olarak iniyor haliyle.
    Şimdi, bilen adam için sorun değil, uzantıları gizle kutusundaki tiki kaldırıp htm uzantısını rar yapar çözer bunu,
    ama iso dosyalarını bile resim dosyası sanıp, bıdı bıdı kafa ütüleyen bir güruh var nette.

valla ben yazıyorum eğer bir sorun yaşarsanız rar'ları açma ile bana pm atın, çok az pm geliyor

htm'yi rar'a çeviremeyen.

ama çözüm yok gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Netload'dan rapid'e remote upload yaptığımızda dosya uzantıları rar.htm oluyor. İnen dosyalar da htm olarak iniyor haliyle.

valla ben yazıyorum eğer bir sorun yaşarsanız rar'ları açma ile bana pm atın, çok az pm geliyor

htm'yi rar'a çeviremeyen.

ama çözüm yok gibi

Evet bana da 2 kere sorun belirtildi o kadar... Halk bilinçlenmiş artık :D :D

• Neyi bilinçlenmiş yahu ? Adam hâla bana şifresi ne bu linklerin/partların diyor.
    Siz Kadir gecesi doğmuşsunuz haberiniz yok.
  • quote:

Neyi bilinçlenmiş yahu ? Adam hâla bana şifresi ne bu linklerin/partların diyor.
    Siz Kadir gecesi doğmuşsunuz haberiniz yok.

• arkadaşlar bu check manually yazan bölümde ne yapmamız gerektiğini bilen varmı?şifre fln diyor,anlamadım açıklama fln da yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

arkadaşlar bu check manually yazan bölümde ne yapmamız gerektiğini bilen varmı?şifre fln diyor,anlamadım açıklama fln da yok

aynen sabah benimde bir dosyama çıktı o yazı hala öyle duruyor

sonra altında şu yazdı

sorry, file is blacklisted.
  • bu md5 checksum olayını koyan gerızekalı herıfler hıcmı denemez,durmadan fail alıyorum kimsenin maile cevap verdıgı yok jens denen adam 3 gundur yok ortalıklarda.yanlıslıkla upload yaparken lınkı generate e bastın dıyelım sıl butun oyunu,herseyı dogru yaptın dıyelım son partta tak fail diyor,ne kadar küfür etsem az
  • Ne kadar Rapid'i kötülesende bütün dosyalar Rapid serverında o yüzden RS'den vazgeçemezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network94

Ne kadar Rapid'i kötülesende bütün dosyalar Rapid serverında o yüzden RS'den vazgeçemezsin.

ben şimdi rapide bişe mi dedim acaba?
  • Paypal yasaklanıyor !

"Bankalar paypal üzerinden yapılan para transferlerinde sorun çıkarmaya başladılar.Yeni çıkan kanuna göre paypaldan kredi kartına para çekmenin yasal olmadığını söylüyorlar..."

Öyle bir durumda ne yapıcaz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuqurova

Paypal yasaklanıyor !

"Bankalar paypal üzerinden yapılan para transferlerinde sorun çıkarmaya başladılar.Yeni çıkan kanuna göre paypaldan kredi kartına para çekmenin yasal olmadığını söylüyorlar..."

Olsun kredi kartına çekmezsin.

Banka hesabına çekersin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

arkadaşlar bu check manually yazan bölümde ne yapmamız gerektiğini bilen varmı?şifre fln diyor,anlamadım açıklama fln da yok

aynen sabah benimde bir dosyama çıktı o yazı hala öyle duruyor

sonra altında şu yazdı

sorry, file is blacklisted.

benim 350 gb abuse oldu,aynen blacklist muhabbeti,unut yani o dosyaları silinmiş
  • quote:

quote:

Paypal yasaklanıyor !

Banka hesabına çekersin

Türkiyedeki banka hesaplarına paypal ödeme yapmıyor dostum.Sadece visa ve mastercardlara ödeme yapıyor.

Derken; Paypal Türkiye bankalarınada gönderime başlamış.Güzel olmuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuqurova -- 24 Şubat 2009; 13:32:04 >

• NETLOAD freede bi sorunmu var indirme hızları çok acayip düştü,ve indirmeler yarıda kesilmeye başladı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

NETLOAD freede bi sorunmu var indirme hızları çok acayip düştü,ve indirmeler yarıda kesilmeye başladı...

premiumdada az önce bariz düşüş oldu
  • quote:

quote:

quote:

Paypal yasaklanıyor !

Banka hesabına çekersin

Türkiyedeki banka hesaplarına paypal ödeme yapmıyor dostum.Sadece visa ve mastercardlara ödeme yapıyor.

Artık yapıyor dostum.

600 tl üstü meblalara komisyonsuz aktarıyor.

600 tl altına ise %6 komisyon alıyor.

• Artık yapıyor dostum.

600 tl üstü meblalara komisyonsuz aktarıyor.

600 tl altına ise %6 komisyon alıyor.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Hiç denedinmi ogameci bankalar sorun çıkarıyormu ? Yada deneyen arkadaşlar varmı ?
  • arkdaşlar rapidde 14 gün içinde üyeliği uzatmak olayı var ya bu netload da nasıl... 5 gün sonra üyeliğim sona eriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: boçi

arkdaşlar rapidde 14 gün içinde üyeliği uzatmak olayı var ya bu netload da nasıl... 5 gün sonra üyeliğim sona eriyo

Netload'ta premium üyeliğin bittikten sonra. Premium hesabın FREE hesaba downgrade ediliyor ve yoluna devam ediyorsun.

Rapi-d gibi hesap silme yok.
    -----

@cuqurova
    Sistem yeni çıktı sanmıyorum herhangi bir sorun çıksın bence kredi kartından çok daha iyi bu sistem.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.