Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netloadda hdd crash ne oluyor yahu. uploaddan para kazanmak için premium alacaktım ama şimdi kafam karıştı.
  • benim linklerde hdd crash oluyor ama hemen düzeliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

netloadda hdd crash ne oluyor yahu. uploaddan para kazanmak için premium alacaktım ama şimdi kafam karıştı.

Çok partlı dosyaların bir kaç partı harddisk arızası yüzünden indirelemiyor. İndirdiğin diğer partlarda boşa gidiyor. Netloadda sık karşılaşabileceğiniz bir sorun.
    Ayrıca o dosyaları sen yüklediysen ve yedeği yoksa bütün partları yeniden yüklemen gerekli ki indiren adam sorun yaşamasın... Ha o partların yedeği varsa sadece o partları yeniden yükler, paylaştığın forumlardaki linkleri yenilersin olur. Genede can sıkıcı...
  • quote:

netloadda hdd crash ne oluyor yahu. uploaddan para kazanmak için premium alacaktım ama şimdi kafam karıştı.
  • mrb netloadın premıum üyesiyim ama IDM ile indirme yapıyorum ama yarım kalan dosya devam edemiyorum tekrar baştan başlıyor yardım lütfen neden
  • Ben flashget ile son hızda indiriyorum ve kaldığı yerden devam ediyor flashget kurup indirmeyi bi dene bakalım sorunun devam edecekmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkankad

mrb netloadın premıum üyesiyim ama IDM ile indirme yapıyorum ama yarım kalan dosya devam edemiyorum tekrar baştan başlıyor yardım lütfen neden

Merhaba, kontrol ederseniz önce ki sayfalarda açıkladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyurt -- 15 Şubat 2009; 19:49:40 >
  • cevabın için tşk talyurt ama devam edebilme hayır dedigi zaman aktarma hızı 65 lerde oluyor evet oldugu zaman 250 oluyor o nasıl evet olur premium şifremi ıdm ye yazıyorum ama yine olmuyor eskiden böyle degildi
  • quote:

cevabın için tşk talyurt ama devam edebilme hayır dedigi zaman aktarma hızı 65 lerde oluyor evet oldugu zaman 250 oluyor o nasıl evet olur premium şifremi ıdm ye yazıyorum ama yine olmuyor eskiden böyle degildi

Hocam o dediğiniz istisna (netload.ın dezavantajları, rapidin yanından geçemez kalite açısından ama illegal linklere tolerans tanıyor, süre açısından o da kullanıcılara cazip hale geliyor netload)
    Yani bazı sunuculara denk geldiğinizde oluyor haklısınız. Ama ben ip.niz değişince premiumlarda da devam etme özelliği iptal oluyor ona çözüm bulmuştum.. (yeni session url.sini yarıda kalan işleme girerek)
    Ama dediğiniz durum da hiç devam etme desteği yok diyorsa o da o dosyanın denk geldiği sunucudur diyebilirim..
    Başka url.lerde aynı durum oluyor mu peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyurt -- 15 Şubat 2009; 20:26:02 >

• hepsinde aynı format attım sonra böyle oldu eskiden böyle degildi anlamadım birde siz hangi indirme programını kullanıyorsunuz netloadda ben ıdm kullanıyorum rapidde sorun yok hepsini seçiyorum indir diyorum indiriyor ama netloadda hepsini seçemiyorum tek tek seçmek zorunda kalıyorum
  • quote:

hepsinde aynı format attım sonra böyle oldu eskiden böyle degildi anlamadım birde siz hangi indirme programını kullanıyorsunuz netloadda ben ıdm kullanıyorum rapidde sorun yok hepsini seçiyorum indir diyorum indiriyor ama netloadda hepsini seçemiyorum tek tek seçmek zorunda kalıyorum

Site bağlantılarınahttp://netload.in olarak url.yi ve kullanıcı adını şifreni girmeyi dene.. (yani tek tek dosyalara yazma kendi tanısın) ayrıca firefox yada ie ne kullanıyosan netload.in hesabına login ol ve devamlı hatırlasın (cookies de yararlı olabiliyor tanıma açısından)
    son olarak sana bi pm atmıştım okumadın heralde... cevap dönersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyurt -- 15 Şubat 2009; 21:14:15 >

• netloada upload yapan arkadaşlar. puanlar çok geliyor mu? upload ve downloadda çok sık sorunlar yaşanıyor mu? netload puan verirken premium, free diye ayırıyor mu? (rapidde preden gelen 255 gibi) vallahi kafayı yiyeceğim yav. upload yapacağım site arıyorum. amaç uploaddan para kazanmak.
  • quote:

hepsinde aynı format attım sonra böyle oldu eskiden böyle degildi anlamadım birde siz hangi indirme programını kullanıyorsunuz netloadda ben ıdm kullanıyorum rapidde sorun yok hepsini seçiyorum indir diyorum indiriyor ama netloadda hepsini seçemiyorum tek tek seçmek zorunda kalıyorum

Arkadaşım idm desorun yaşayablar çok ama sen flashget ile indir hiçbi sorun yaşamazsın...
  • Netload iice saçmaladı, 50 kb/s den yukarı indirmiyor arasıra biraz hızlanıyor ama nafile...
  • ewt son bi kac haftadir inanilmaz seyler oluyor netload da
    jdownloader da artik chunk downloads u 1 yapmadan download yapilamaz oldu (eskiden 20 idi).1 olmasida inanilmaz yavaslatiyor hizi.ortalama 9mb/sn inerken artik 3.5mb/sn ile iniyor

chunk=bir downloadu parcalara bolmek
  • quote:

netloada upload yapan arkadaşlar. puanlar çok geliyor mu? upload ve downloadda çok sık sorunlar yaşanıyor mu? netload puan verirken premium, free diye ayırıyor mu? (rapidde preden gelen 255 gibi) vallahi kafayı yiyeceğim yav. upload yapacağım site arıyorum. amaç uploaddan para kazanmak.

hocam sorunları yazdım yukarıda cevaplarımız okursanız görürsünüz vaktiniz yok sanırım
    free yada premium olara ayrılmıyor
    benim uploadlar cok partlı oldugundan sorun cok,7 gblık dosyayı 1 hafta ıcınde 3 kez upload etmek zorunda kaldım
    yukarıda arkadslar hdd crashlerın gerı geldıgını soylemıs ama onuda kontrol edıyorum bende hıc gerı geldıgını gormedım
    artık netloadun bunu kasten yaptıgını dusunmekteyım cunku gecen gun 35 partlık arsıvın 35 ıde hdd crash yazıyordu siz ne yorum yaprsınız bilmem bu konuda,r@pidshare dosyaları siliyor illegal içerik diye netload da böyle bir şey uyguluyor benim fikrimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 16 Şubat 2009; 11:44:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: boçi

quote:

Arkadaşım idm desorun yaşayablar çok ama sen flashget ile indir hiçbi sorun yaşamazsın...

+1
    bende orbiti öneriyorum
    quote:

netloada upload yapan arkadaşlar. puanlar çok geliyor mu? upload ve downloadda çok sık sorunlar yaşanıyor mu? netload puan verirken premium, free diye ayırıyor mu? (rapidde preden gelen 255 gibi) vallahi kafayı yiyeceğim yav. upload yapacağım site arıyorum. amaç uploaddan para kazanmak.

hocam sorunları yazdım yukarıda cevaplarımız okursanız görürsünüz vaktiniz yok sanırım
    free yada premium olara ayrılmıyor
    benim uploadlar cok partlı oldugundan sorun cok,7 gblık dosyayı 1 hafta ıcınde 3 kez upload etmek zorunda kaldım
    yukarıda arkadslar hdd crashlerın gerı geldıgını soylemıs ama onuda kontrol edıyorum bende hıc gerı geldıgını gormedım
    artık netloadun bunu kasten yaptıgını dusunmekteyım cunku gecen gun 35 partlık arsıvın 35 ıde hdd crash yazıyordu siz ne yorum yaprsınız bilmem bu konuda,r@pidshare dosyaları siliyor illegal içerik diye netload da böyle bir şey uyguluyor benim fikrimce
    quote:

cümle alıntı PLAN_M
    Ayrıca o dosyaları sen yüklediysen ve yedeği yoksa bütün partları yeniden yüklemen gerekli ki indiren adam sorun yaşamasın... Ha o partların yedeği varsa sadece o partları yeniden yükler, paylaştığın forumlardaki linkleri yenilersin olur. Genede can sıkıcı...

bunuda başarmak için evde hdd kapasitesi olarak netloadın bir küçüğünü kurmak gerekiyor çok upload yapan birisi isenizayrıca dosyaları tek bir siteye de vermiyorum bu yüzden ne kadar post varsa düzenlemek gerekiyor,diyelim 1 film upload ettin 12 link 3 ü hdd crash gitti,yeniden upload et partların yedeği varsa tabi,sonra o partları açtığın bütün postlarda yenileriyle değiştir,30 yerde açtım diyelim 30 kez değiştir.hdd crash olunca hayattan soğur oldum bende netloada defalarca yazdım yok yanıt yok,almancamı geliştirip almanca yazıcam sırf bu yüzden ama değermi bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 16 Şubat 2009; 11:47:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tanisdirbali

Arkadaşlar cute ftp ile aynı anda 4 dosya gönderebiliyorum. Bunu artıramazmıyız ?

Neload server ayarlarından eş zamanlı yükleme sayısını 10 yaptım ama yine 4 tane gönderiyor ?

Rapid-Share alternatifi netload

o bende de aynı sanırım yeni bir uygulama buda.bu arada o dosyalar hdd crash olunca ne yapcaksın bilmiyorum 180 part,Allah yardımcın olsun inşallah yedeğin vardır

• quote:

Orjinalden alıntı: talyurt

quote:

cevabın için tşk talyurt ama devam edebilme hayır dedigi zaman aktarma hızı 65 lerde oluyor evet oldugu zaman 250 oluyor o nasıl evet olur premium şifremi ıdm ye yazıyorum ama yine olmuyor eskiden böyle degildi

Hocam o dediğiniz istisna (netload.ın dezavantajları, rapidin yanından geçemez kalite açısından ama illegal linklere tolerans tanıyor, süre açısından o da kullanıcılara cazip hale geliyor netload)
    Yani bazı sunuculara denk geldiğinizde oluyor haklısınız. Ama ben ip.niz değişince premiumlarda da devam etme özelliği iptal oluyor ona çözüm bulmuştum.. (yeni session url.sini yarıda kalan işleme girerek)
    Ama dediğiniz durum da hiç devam etme desteği yok diyorsa o da o dosyanın denk geldiği sunucudur diyebilirim..
    Başka url.lerde aynı durum oluyor mu peki?

600 gb uploadım vardı,şimdi 223 gb kalmış gerçekten çok töleranslılarşimdi söyleyeceğim işnanmayacaksınız rapidshare linklerinin çoğu yerşnde netloadlar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 17 Şubat 2009; 14:12:00 >

• arkadaşlar burada bu işin ustatları olduğunu görüyorum.

benim beceremediğim birşey var kesin bir bilen veya çözüm yolu bulan vardır ; free kullanıcı olarak netloada kendi programı olan netloader'dan upload yapıyorum yanlız upload kuyruğu oluşturduktan sonra 2 tanesini upload etmeye başlıyor ve diğerleri iptal oluyor. yani bilgisayarın başından kalkıyım o upload etsin gibi bişey mümkün değil.

bu probleme bir çözüm bulabilecek varmı
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.