Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an netload'u paylaşarak kullanan var mı? bir sıkıntı yaşayan oldu mu? En fazla kaç kişiyle paylaşıyorsunuz?
  • şu anda netloaddan dosya indiriyorum free kullanıcıyım hızım 115 - 118 civarında
    1024 net kullanıyorum bilginize..
    bu arada download manager kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aber1 -- 10 Şubat 2009; 12:59:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevz@t

Arkadaşlar şu an netload'u paylaşarak kullanan var mı? bir sıkıntı yaşayan oldu mu? En fazla kaç kişiyle paylaşıyorsunuz?

yıllık hesap almadan önce bir aylık deneme paketi almıştım.

7 arkadaş paylaştık sabah akşam abandık bişey olmadı çok şükür.
  • premium üyelik fiyatları hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba?
    ücretler nedir kaç aylık üyelikler alabiliyoruz vede şu anda değermi almaya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gD

quote:

Orjinalden alıntı: tanisdirbali

Arkadaşlar netload'ın ftp sayfasında şöyle bir problemle karşılaştım;
    dosyaların solunda bulunan kutucukları işaretleyip link generationa basmam gerekiyor linkleri alabilmem için. Ancak 30 tane part'ın 20 tanesinde kutucuk var geri kalan 10 tanesinin solunda kutucuk yerine ">>" böyle bir işaret var. Dosya boyutlarına bakıyorum hepsi tamam (ftp den yüklemesi tamamlanmış)

Bu kutucuklar neden kayboldu şimdi ? Ben linkleri nasıl acam. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı daha önce ?

Check yapıyordur büyük ihtimalle. >> attığın dosyalarda gözüküyor bu.

Check yapılmıyor. Ben check yapılma aşamasına gelemedimki. Check yapılması için önce kutuları seçip link generation butonuna basmak gerekiyor. Sonrada bir üst satıra atıyor seni ve check yapmaya başlıyor.

Şimdi ben ftpden dosyaları attım ve ilk etapta işaretlemem gereken kutuların bir kısmı direk ">>" şeklinde geliyor. Oysa kutucukları işaretleyip sonrada link butona bastıktan sonra ">>" şeklini alması gerekiyor. Bu dosyaları tekrar tekrar ftpden attım sürekli aynı kutucuk şeklinde gelmiyor listeye. Ancak explorerdan ana dizine atıyor direk dosyaları.

Sadece banamı oldu böyle bişey ?

• Arkadaşlar cute ftp ile aynı anda 4 dosya gönderebiliyorum. Bunu artıramazmıyız ?

Neload server ayarlarından eş zamanlı yükleme sayısını 10 yaptım ama yine 4 tane gönderiyor ?

Rapid-Share alternatifi netload

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisdirbali -- 11 Şubat 2009; 20:39:22 >
  • Bu programı kullanan arkadaşlar rica etsem cevap yazabilirlermi ?
  • ayarlarında eş zamanlı gönderme şeklinde birşey yokmu acaba ?
    quote:

Arkadaşlar cute ftp ile aynı anda 4 dosya gönderebiliyorum. Bunu artıramazmıyız ?

Neload server ayarlarından eş zamanlı yükleme sayısını 10 yaptım ama yine 4 tane gönderiyor ?

Rapid-Share alternatifi netload

• Site maks. eş zamanlı aktarım sayısı var onu 8 yapmama rağmen maksimum 4 tane gönderiyor.
    30 günlük trial versiyonunu kullanıyorum ondan olabilirmi acaba ?
  • netload puan hesaplarında rapiddeki gibi premium free ayrımı var mı?
  • quote:

Site maks. eş zamanlı aktarım sayısı var onu 8 yapmama rağmen maksimum 4 tane gönderiyor.
    30 günlük trial versiyonunu kullanıyorum ondan olabilirmi acaba ?

Sayıyı artırsan ne olacak? Sonuçta upload hızın belli ve ona göre dağıtacak..
    Ben CuteFTP'yi web için kullanıyorum yani netload vb. upload siteleri için kullanmadım.. Tam sürümü de var ama aynı zaten durum...
    Al yine de buyur 8.0 sürümü için patch upload ettim:http://r--apidshare.com/files/196986026/patch.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyurt -- 12 Şubat 2009; 1:30:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar devamlı rapide upload yapıyordum ama artık netloada geçmeyi düşünüyorum. burada dosya silme var mı? down/up hızı nasıl?

bir de arkadaşın birisi uploading.com dan bahsetmiş. ben oradan premium hesap alıp uploadlarımı yabancı sitelerde paylaşsam ülkeye göre belirlenen ücretleri verir mi?

benim amacım yapacağım uploadlardan para kazanmak. buna göre en uygunu hangisi?

Ramazan kardeş, elbette silme oluyor netload'ta da eğer premium isen down/up hızın MAX 16 MB olabiliyor.

uploaded.to,uploading.com,uploadbox gibi sitelerden uzak dur derim yarını belli olmaz gibi geliyor o sitelerin.

Tavsiye ettiğim siteler, netload,rapi-d, vip-file (tek link seviyor bazıları bu sitede dosya boyut sınırı yok.

@salakco
    upload yaparken download yerlerde sürünür dostum onun için down'u kapatman en iyisi.

FTP programı ile upload yaptığında, dosyan UPLOAD/ftp kısmında duru oraya gir ve linkçe çevir de.

Files kısmında gözükecektir dosyan sonra.

hdd crashler hakkında da bilgi verelim ogameci ben cok muzdarıpım bu konuda.gercekten cok sınırlenıyorum bu olaya.bı oyun upload edıyorum hdd crash 1 olur 2 olur 10 mu olur 20 mı olur kardesım.10 oyunda da bu olurmu,bır lınk olur ıkı lınk olur 11 lınk hdd crash olurmu 34 lınk var zaten.bahtsız bedevı oldugumu dusunmuyorum,hepsının yedegını omurboyu hdd parasına yatırmak zorundamıyım kardeşim?
    hdd crashlerı goz onune alarak upload olayına baslayın cok sıkılırsınız sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 12 Şubat 2009; 23:20:07 >

• arkadaşlar netload hesabı aldım ama türkçe dublajlı divx filmler için bir site bulamadım bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar öm ile iletebilirlerse sevinirim.
  • Arkadaşlar benim netloaddan premium üyeliğim var upload yapıyorum yalnız paylaşımlarıma alternatif linkler eklemek istiyorum free üyelikle remote upload yapabileceğim siteler nelerdir acaba? Buradan veya pm ile cevaplarmısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boçi

Arkadaşlar benim netloaddan premium üyeliğim var upload yapıyorum yalnız paylaşımlarıma alternatif linkler eklemek istiyorum free üyelikle remote upload yapabileceğim siteler nelerdir acaba? Buradan veya pm ile cevaplarmısınız?

Rapide yapabilirsin dostum.Bu konuda gerekli bilgiler var.

Konu yeniden açılmış iyi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Conqueror_Pasha

arkadaşlar netload hesabı aldım ama türkçe dublajlı divx filmler için bir site bulamadım bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar öm ile iletebilirlerse sevinirim.

www.netloaded.org program vs için ideal ama yabancı bir site o yüzden filmlerde türkçe dublaj zor..
    ama bi çok forum zaten artık netload linki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyurt -- 13 Şubat 2009; 14:36:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuqurova

quote:

Arkadaşlar benim netloaddan premium üyeliğim var upload yapıyorum yalnız paylaşımlarıma alternatif linkler eklemek istiyorum free üyelikle remote upload yapabileceğim siteler nelerdir acaba? Buradan veya pm ile cevaplarmısınız?

Rapide yapabilirsin dostum.Bu konuda gerekli bilgiler var.

Konu yeniden açılmış iyi olmuş

ben daha çok rapid dışı free üyelere kolaylık sağlayan siteler istiyorum...bitroad ve share-online a yapabiliyorum başka da bulamadım....

• quote:

ben daha çok rapid dışı free üyelere kolaylık sağlayan siteler istiyorum...bitroad ve share-online a yapabiliyorum başka da bulamadım....

hocam bitroad ve share online ne kadar kazandırıyor biraz açıklarmısınız sizin uploadlarınız ne kadar kac mblık dosyalara kazandırır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

quote:

hocam bitroad ve share online ne kadar kazandırıyor biraz açıklarmısınız sizin uploadlarınız ne kadar kac mblık dosyalara kazandırır?

Bilmiyorum ne kadar kazandırdığını ama bitroad download olarak hızlı ve upload olarak free üyelere bile ftp upload desteği sunuyor...Zaten premium üyelik diye bi kavramıda yok zannedersem ya da ben bulamadım....Şurada sitenin forumu var bi bak istersenhttp://forum.bitroad.net/index.php?showtopic=275 ......Yaff arkadaşlar hiç kazandırmasa da olur benim için remote upload yapabileceğim her güvenilir siteye açığım...Sadece netload vereceğime olabildiğince alternatif vermek istiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 13 Şubat 2009; 18:25:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar devamlı rapide upload yapıyordum ama artık netloada geçmeyi düşünüyorum. burada dosya silme var mı? down/up hızı nasıl?

bir de arkadaşın birisi uploading.com dan bahsetmiş. ben oradan premium hesap alıp uploadlarımı yabancı sitelerde paylaşsam ülkeye göre belirlenen ücretleri verir mi?

benim amacım yapacağım uploadlardan para kazanmak. buna göre en uygunu hangisi?

Ramazan kardeş, elbette silme oluyor netload'ta da eğer premium isen down/up hızın MAX 16 MB olabiliyor.

uploaded.to,uploading.com,uploadbox gibi sitelerden uzak dur derim yarını belli olmaz gibi geliyor o sitelerin.

Tavsiye ettiğim siteler, netload,rapi-d, vip-file (tek link seviyor bazıları bu sitede dosya boyut sınırı yok.

@salakco
    upload yaparken download yerlerde sürünür dostum onun için down'u kapatman en iyisi.

FTP programı ile upload yaptığında, dosyan UPLOAD/ftp kısmında duru oraya gir ve linkçe çevir de.

Files kısmında gözükecektir dosyan sonra.

hdd crashler hakkında da bilgi verelim ogameci ben cok muzdarıpım bu konuda.gercekten cok sınırlenıyorum bu olaya.bı oyun upload edıyorum hdd crash 1 olur 2 olur 10 mu olur 20 mı olur kardesım.10 oyunda da bu olurmu,bır lınk olur ıkı lınk olur 11 lınk hdd crash olurmu 34 lınk var zaten.bahtsız bedevı oldugumu dusunmuyorum,hepsının yedegını omurboyu hdd parasına yatırmak zorundamıyım kardeşim?
    hdd crashlerı goz onune alarak upload olayına baslayın cok sıkılırsınız sonra

Herkes gibi Rapide kızgınlıkla gidip bir aylık netload premium aldım, bitince bir daha da almadım almamda.2 defa e posta yolladım hiç birine cevap yazmadılar. İnsan nezaketende olsa bir cevap yazar ya. Biz sizi s.klmyrz diyolar resmen. Ayrıca herkesin bu kadar şikayet ettiği bir sorun hakkında neden açıklama falan yapmazlar. Sebebi nedir, ne zaman çözülecek v.s. Bir site bu kadar mı sorunlu olur yaa. Sanki netloadda çalışan biri bilerek harddiskleri çökertiyor.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.