Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ejder52200

arkadaşlar kullanan arkadaşlara tekrar bir kaç sorum var dün geldi aklıma preminium olan arkadaşlara.acaba remote upload ın günlük sınırı varmı? rapidden geldi aklıma vardıda.bende bir kaç hesap var günlük 10 gb limitli bunlar sayesinde remote upload yapmak istiyorum.birde bi hesaba iki kişi upload etsek bu bandlanma sebebepimi? aynı anda demek istiyorum saygılar

SINIR YOK DOSTUM.

Hiçbirşey olmaz istersen 7-8 kişi upload et.

• Bunu upload için nasıl kullanacağız,yani bunu nasıl bir sistem kurarak para kazanacağz onu öğrenmek istiyorum ben hocam?

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

vps dedicated vs bu konuları açıklayabilecek olan varmı?bize getirileri neler?

Kısa ve öz olarak açıklamak gerekirse.

Dedicated: Tamamen sana ait bir bilgisayar kiralıyorsun.
    VPS: Bir bilgisayarı sanal olarak 4-5'e bölüp o kadar kişiye satılmış hali.
  • quote:

Bunu upload için nasıl kullanacağız,yani bunu nasıl bir sistem kurarak para kazanacağz onu öğrenmek istiyorum ben hocam?

Tamamen internet hızı için kiralıyoruz. Karşı tarafın bir ip adresi var

Başlat/Programlar/donatılar/uzak masaüstü bağlantısından bağlandıktan sonra kendi bilgisayarımız gibi onu yönetiyoruz.

O 'nun hdd'sine download edip ordan upload edip paylaşıyoruz ve para kazanıyoruz.

Ama şöyle bir istatisliğim var uploadların %30'u ihbarla vs siliniyor. Onuda göz önünde bulundurmak lazım.
  • Zaten böyle bir sistem ile upload yapacaksanız birkaç TB upload yaparım sonra düzenli para gelir şeklinde düşünmeyeceksiniz. Sürekli bir upload trafiği oluşturacaksınız günde 100-150 Gb upload yapıp o linkleri düzenleyip paylaşacaksınız. Böylece konularınız ve linkleriniz sıralamalarda geri düşse bile puanlarınız artmaya devam edecek. Eğer 1 hafta ara verirseniz puan artışının hızlı bir şekilde düştüğünü görürsünüz. Ben sunumları yapacağım sitelerin kategorilerine göre mesaj oluşturma sayfalarını sık kullanılanlar bölümüne kaydetmiştim. Sunumu bir kere oluşturunca 10-15 siteye kopyala/yapıştır şeklinde yapıştırıp hızlı bir şekilde yeni konuları açıyordum. Fakat ülkelere göre en çok kullanılan forumları bilmek gerekiyor. Bunun yanında temel ingilizce tabiki (gerçi artık google translate çıkmış ondan da faydalanılabilir). Mesela en çok kullanıcaya sahip sitelerin çoğunu bilmiyorumdur. Üye sayısı 500 bin ve yukarısı olan bildiğiniz siteleri paylaşırsanız iyi olur.

• evet sizin dediğiniz gibi 100 gb gibi bir upload yapmak içinde torrent yada usenet gibi başka download imkanlarınızı da genişletmelisiniz,iyi trackerlar almak için ayrıca torrent sitelerine üye olup para bağlamanız gerekiyor,zaten r@pidshare i download kaynağı olarak önermiyorum bile para yetiştiremezsiniz trafficshare muhabbetine girerseniz benim hesaplamalarımla.Birde günün büyük bir bölümünü bu işe harcamak gerekir,özellikle yeni çıkan film,oyun,dizi ne varsa hemen upload ederseniz daha verimli olur bu yüzden de pc başında olmanın faydası olur.labtek38in de dediği gibi paylaşım sitelerini paylaşabilirseniz iyi olur
  • Dikkatimi çekti bazı siteler remote uploadı engellemek için taktikler geliştirmişler.
    Şu şekilde: Netload linklerini 400 MB vererek rapide remote upload olayını bitiriyorlar. İkincisi rap-id linklerini 99 MB' a ayarlıyorlar böylece netloada remote upload yapsanızda 100 MB nin altında olduğundan puan kazanamıyorsunuz.

Uyuz oldum bu duruma :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisdirbali -- 8 Şubat 2009; 14:57:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanisdirbali

Dikkatimi çekti bazı siteler remote uploadı engellemek için taktikler geliştirmişler.
    Şu şekilde: Netload linklerini 400 MB vererek rapide remote upload olayını bitiriyorlar. İkincisi rap-id linklerini 99 MB' a ayarlıyorlar böylece netloada remote upload yapsanızda 100 MB nin altında olduğundan puan kazanamıyorsunuz.

Uyuz oldum bu duruma :D

2cisini ben farketmemiştim ama birincisi gayet bariz.bence mantıklı olan 200 mblık linkler oluşturup hem netloaddan hem rapidshare hesabından kazanmak,tabi başkalarının sizin paylaşımlarınızı çalması da mümkün ama bu konuda yapacak bir şey yok[netload linklerine password koymak dışında o zamanda kullanıcılar direct download yapamıyor].daha çok kitleye ulaşmak istiyorsanız da 200 mb 400 mb netload linkleri olusturup netload 200 mblıklar rapidshare 200 mblıklarla uyumlu olacak.biraz fazla zahmetli ama işe yarayacağını umuyorum deneyeceğim

• FTP bölümünü ingilizce yapmışlar tamamen. Güzel olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gD

FTP bölümünü ingilizce yapmışlar tamamen. Güzel olmuş.

evet tasarımda harika olmuş gerçekten.
  • ama hız hala berbat,deli olucam 9mb ya bu kadar beklermi bir dosya?checking muhabbetini ne akla hizmet getirdiler anlamıyorumsizde upload durumları nasıl?ben bir şikayet mektubu yazdım cevap yok daha onada ayrıca
    işte buda bahsettiğim dosya bari under construction fln yazsalar da bilsek değilmi,bir telafi etseler,bu hdd crashler de cok sınırımı bozmaya basladı zaten tepkinizi gösterin arkadaşlar, rahatsız oluyorsanız yavaş,sorunlu deyince netload gelip burayı okumuyor sorununuza çözüm bulmuyor.
     Rapid-Share alternatifi netload

saat 23.29 2 saat geçti yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 8 Şubat 2009; 23:32:44 >

• quote:

ama hız hala berbat,deli olucam 9mb ya bu kadar beklermi bir dosya?checking muhabbetini ne akla hizmet getirdiler anlamıyorumsizde upload durumları nasıl?ben bir şikayet mektubu yazdım cevap yok daha onada ayrıca

netlod'un müşteri hizmetleri "0"
  • Bende 10 gb'ı 1 saatte upload etti. Eskisi gibi bence fark yok.
  • Cryptload programıyla netload dan download yapan varmı. 2 günden beri netload linklerini kabul ettiremiyorum. Normal olarak siteden indirilebiyor ama programla indiremiyorum.
  • Arkadaşlar netload'ın ftp sayfasında şöyle bir problemle karşılaştım;
    dosyaların solunda bulunan kutucukları işaretleyip link generationa basmam gerekiyor linkleri alabilmem için. Ancak 30 tane part'ın 20 tanesinde kutucuk var geri kalan 10 tanesinin solunda kutucuk yerine ">>" böyle bir işaret var. Dosya boyutlarına bakıyorum hepsi tamam (ftp den yüklemesi tamamlanmış)

Bu kutucuklar neden kayboldu şimdi ? Ben linkleri nasıl acam. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı daha önce ?
  • arkadaşlar devamlı rapide upload yapıyordum ama artık netloada geçmeyi düşünüyorum. burada dosya silme var mı? down/up hızı nasıl?

bir de arkadaşın birisi uploading.com dan bahsetmiş. ben oradan premium hesap alıp uploadlarımı yabancı sitelerde paylaşsam ülkeye göre belirlenen ücretleri verir mi?

benim amacım yapacağım uploadlardan para kazanmak. buna göre en uygunu hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 9 Şubat 2009; 23:25:52 >
  • quote:

Arkadaşlar netload'ın ftp sayfasında şöyle bir problemle karşılaştım;
    dosyaların solunda bulunan kutucukları işaretleyip link generationa basmam gerekiyor linkleri alabilmem için. Ancak 30 tane part'ın 20 tanesinde kutucuk var geri kalan 10 tanesinin solunda kutucuk yerine ">>" böyle bir işaret var. Dosya boyutlarına bakıyorum hepsi tamam (ftp den yüklemesi tamamlanmış)

Bu kutucuklar neden kayboldu şimdi ? Ben linkleri nasıl acam. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı daha önce ?

Check yapıyordur büyük ihtimalle. >> attığın dosyalarda gözüküyor bu.
  • merhaba. uzun süredir netload a üye olmayı düşünüyordum.akşam araştırırken burayı buldum ve okuduklarım sonucu ikna olarak birkaç saat önce bir netload premium hesabı satın aldım. daha önceden kulladığım rapidshare premium hesabım vardı. oradaki birkaç dosyayı remote upload yoluyla netload hesabıma geçirebildim sorunsuz olarak. sonra sitedeki tavsiyeler üzerine cuteftp programını indirdim. netload dan bir dosya indirirken cute ftp yi açıp başka bir dosyayı da upload etmeye çalıştım. ama upload başladığı anda download hızım birkac kb a kadar düştü ve indirmekte olduğum dosya kısa bir süre sonra hata verdi ve download bitti. upload in da bitmesini bekledim ve netload hesabıma baktım ama upload ettiğim dosya da görünmüyor su an premium hesabımda. acaba upload yaparken download yapmamak mi gerekli, ayrica upload ettiğim dosya neden görünmüyor acaba premium hesabımda? yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar devamlı rapide upload yapıyordum ama artık netloada geçmeyi düşünüyorum. burada dosya silme var mı? down/up hızı nasıl?

bir de arkadaşın birisi uploading.com dan bahsetmiş. ben oradan premium hesap alıp uploadlarımı yabancı sitelerde paylaşsam ülkeye göre belirlenen ücretleri verir mi?

benim amacım yapacağım uploadlardan para kazanmak. buna göre en uygunu hangisi?

Ramazan kardeş, elbette silme oluyor netload'ta da eğer premium isen down/up hızın MAX 16 MB olabiliyor.

uploaded.to,uploading.com,uploadbox gibi sitelerden uzak dur derim yarını belli olmaz gibi geliyor o sitelerin.

Tavsiye ettiğim siteler, netload,rapi-d, vip-file (tek link seviyor bazıları bu sitede dosya boyut sınırı yok.

@salakco
    upload yaparken download yerlerde sürünür dostum onun için down'u kapatman en iyisi.

FTP programı ile upload yaptığında, dosyan UPLOAD/ftp kısmında duru oraya gir ve linkçe çevir de.

Files kısmında gözükecektir dosyan sonra.

• quote:

Orjinalden alıntı: gD

quote:

Arkadaşlar netload'ın ftp sayfasında şöyle bir problemle karşılaştım;

Check yapıyordur büyük ihtimalle. >> attığın dosyalarda gözüküyor bu.

14 saat oldu kutucuklar hale gelmedi. Hala >> işareti var solunda kutucuk yerine. 14 saatte 50 kere atardım explorerdan. Bu kadar uzun chek süresimi olur ya ne saçma. Hızlı olsun diye ftp kullanıyoruz 14 saattir check ediliyor.
    Çok sinirlendim :D

• quote:

Orjinalden alıntı: salakco

merhaba. uzun süredir netload a üye olmayı düşünüyordum.akşam araştırırken burayı buldum ve okuduklarım sonucu ikna olarak birkaç saat önce bir netload premium hesabı satın aldım. daha önceden kulladığım**** premium hesabım vardı. oradaki birkaç dosyayı remote upload yoluyla netload hesabıma geçirebildim sorunsuz olarak. sonra sitedeki tavsiyeler üzerine cuteftp programını indirdim. netload dan bir dosya indirirken cute ftp yi açıp başka bir dosyayı da upload etmeye çalıştım. ama upload başladığı anda download hızım birkac kb a kadar düştü ve indirmekte olduğum dosya kısa bir süre sonra hata verdi ve download bitti. upload in da bitmesini bekledim ve netload hesabıma baktım ama upload ettiğim dosya da görünmüyor su an premium hesabımda. acaba upload yaparken download yapmamak mi gerekli, ayrica upload ettiğim dosya neden görünmüyor acaba premium hesabımda? yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

biri net ile de ttnet ilede 1Mbit bağlantımla aynı anda 90-95kb/s download, 20-22kb/s ilede upload yapabiliyorum. hiçbir sorun olmuyor

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.