Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @kemal084 jdownloaderle benim işim yokki neden link yükleyimki ona

hotfiledaki dosyaları başka biryerlere remotelemeden önce sonundaki .html kısmını silmeniz gerekiyor

hotfiledan .html sorunu olmaması için remoteyi bu şekilde yapmalısınız

http://kullanıcıadı:şifre@hotfile.com/dl/26803594/8ae32be/dosya.part1.rar

hotfiledan aşağıdaki gibi remote yaparsanız .html sorunu olur ve aynen seninde dediğin gibi rar.html.html olarak bir link verir sana ve bunu indiren kişilerde 200mblık .html uzantılı bir dosya indirmiş olurlar

http://kullanıcıadı:şifre@hotfile.com/dl/26803594/8ae32be/dosya.part1.rar.html

hotfile linklerinin sonundaki .html kısmını silsenizde o link çalışıyor netloadın sonundaki .htm kısmını silince o link çalışmıyor netload linklerini .htm uzantısıyla remote yapıncada yukarda dediğim gibi sorun oluyor diye düşünüyordum ve haklıymışım

JDownloader programı bu .htm sorununu hallediyor fakat dlc kimse indirmiyor dlc ile verirseniz linkleri dl. sayınız %10'lara düşüyor ayrıca herhangi bir güvenliğide kalmadı dlc linklerinin ve diyelimki jdownloader kullanmayan birisi indirdi bu dosyayı .rar uzantılı bir dosya ineceğine 200mblık .html uzantılı bir dosyayla karşılaştı bunu dosya türlerinden değiştirip ayarlanabilir fakat bunu kaç kişi bilirki

boçi nin dediği gibi TR dekiler fazla anlamıyor bu işlerden çoğu kişi standart tarayıcı explorerla tek tek download yapıyor git bir dl. programı kullan hepsini senin yerine otomatik olarak indirsin diye 50bin defa söylesende laf anlatamıyon adama en son nasıl indirirsen indir diyorsun

• netload da yine acayip bi yukleme sorunu var
  • evet hiç yüklenmiyor son 1 haftadır falan çok yavaş netloadı zaten alternatif olarak verdiğim için fazla sallamıyorum bir deniyorum baktım yüklenme çok yavaş gidiyor sallıyorum netloadı

ve neden netloadda bir upload göstergesi yok ? ne yükleniyor ne yüklenecek hangiler sırada bekliyor hangiler hatalı oldu yükleniyorsa ne kadarı yüklendi neden böyle birşey yok allaha emanet gidiyor dosyalar

rapidde bayt bayt gösteriyor ne kadarı yüklendi hangileri sırada bekliyor hangileri hatalı olduğunu hotfileda gösteriyor bu netload neden böyleki
  • bu gecede yine tık yok... surekli timeout upload da download da sorun yok ama
  • uploadda da sorun yok ben 4 gündür sürekli uploaddayım...Hiç kesilmedi daha....
  • benim sorunum rapid de olan dosyalarımı netloada a taşırken olan remote upload sorunu, rapid para vermeyi kesti beni kaybetti.

bu arada 10 gune kadar yeniden 40 eurom olacak ve 1 senelik uyelik olayına girecem. Fakat umarım bu sefer sorun olmaz.
    Son emailime gene cevap gelmedi. Bu adamlar 15 gunde bir felan mı bakıyorlar emaillerine

• bugun eger dusus olmazsa 3000'i gecmeyi dusunuyorum ucundan da olsa

16 st de yaklaşık 2000 puan topladıysam kalan 8 st de 1000 toplanır diye
    dusunuyorum ki avrupa bizden 1-2 st daha geride oldugunu dusunursek

bu deger (19 şubat) akşam 17 itibari ile aldıgım en üst deger ( digerleri 24 st degeri)

bu arad 15 gunde 7 referrer almışım da rapid gibi olsa köşeleri ucarak gecerdim. Ama netload'un şu referrer konusunda
    gizli politikası beni DELİ EDİYOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRR
    (YABAN)

ki 1 hafta icinde 1500 den 2000 e cıktım ve son 1 haftadır 2000 altını görmedim. 15 gunde bu noktaya ulaştım
    ve 2 ci uyeligimide acınca görecez. Ve niye üzülüyorum biliyormusunuz rapid e verdigim onca aylara ve TB dosya yuklemeler
    kahroluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 19 Şubat 2010; 17:04:33 >

• Güzel oran yakalamışsın. Sana referrer konusunda birşey söyliyim. Şu an 57 kişi gözüküyor bende hala sınır 25$
  • gD bakalım neler olacak görecem. yukarda baktıgıma göre 10 şubatda başlamışım netload a 1776 hit ile bugun kesin 3000 i gecicem
    şu an 2350 , heabım tutarsa 3000-3100 arasında olması lazım

msn e eklermisin beni worldwidewild@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 19 Şubat 2010; 19:34:03 >
  • netload da 25$ toplayıp netloadı bırakıcaktım uploadlarıma netload linkleride ekledim 25$ toplansın diye şimdi ortalama böyle kazanç geliyor

19.02.2010 ...... 648 ....... $0.81

tüm dosyalarımın %10-15 dir netloada yüklediklerim hotfiledaki kazançımın yarısı gibi netload işine girmeyerek yanlışmı yaptık bilmiyorumki hotfile linkleri hemen hemen %90 tüm konularda vardır rapidde 5000pp gelirken hotfileda 220dl anca geliyordu çoğu sayılmıyordu netloada bakıyorumda bunlar sayıyorlar sanırım hotfile bırakıp netloadamı ağırlık versek acaba hatta şöyle büyük dosyalara bakıyorum part 1,2,3,4,5,...42,, hepsi son dakikada indirildi diye gösteriyor netload yapılan dl.ları gösteriyor hotfile gibi puanların üstüne yatmıyor gibi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: gD

Güzel oran yakalamışsın. Sana referrer konusunda birşey söyliyim. Şu an 57 kişi gözüküyor bende hala sınır 25$

Bende 102 kişi var 25.00001 bile olmadı.
    Şu Netload her referrer için en azından 1 Euro verse süper olurdu valla.

• worldwidewild ne paylasiyorsun?
  • oyun sadece
  • beyler olay yanlış biliyorsunuz

1.kademe 0.00125 $ / 1 download (3.88 $/3100 download. şu an elde ettigim)
    2.kademe 0.00250 $ / 1 download
    3.kademe 0.00500 $ / 1 download (100 $ /20.000 download - vadedilen)

yoksa 25 dolar cekilcek parası değişmez . Tek sorun nasıl gecebilecegimiz.

3cu kademeye gelinse mesela gunde 3000 download dan ayda 90.000 puan 450 dolar eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 21 Şubat 2010; 1:15:20 >
  • netloada ağırlık vermeyi düşünüyorum fakat şöyle bir sorun var dosyalar çok çabuk siliniyorlar netload tarafından bunu önlemenin yolu nedir hesabımı premium hesaba çevirirsem dosyalarım silinmezmi

sitesinde böyle demişler
    "Premium Account'ta verileriniz otomatikman silinmez. Eğer netload'a 500 GB'den fazla yüklemişseniz aktif olmama durumunda silinir."

500GB çok azmış peki kaç gün sonra siliniyorlar 90 günmü yoksa şimdiki olduğu gibi kafalarına göre siliniyormu dosyalar

Bir başka sorunda şu upload çok çok yavaş oluyor sabah 05:00-06:00 gibi sattlerde çok hızlı oluyorda diğer sattlerde nerdeyse durma noktasına geliyor buda premium olunca değişirmi remote uploaddan bahsediyorum
  • arkadaşlar NETLOAD premium hesabımızadaki linklerimizi premium sona erdikten sonra free hesabımıza aktarabiliyor muyuz acaba?
    aynı rapiddeki gibi.
    bir de burası yeri değil ama hotfile için de aynı şeyi soruyorum...

artık rapid preium alıp rapidi zengin etmek istemiyorum. netload ve hotfile takılıcam keza artık en karlı bunlar gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: picasso2

netload da 25$ toplayıp netloadı bırakıcaktım uploadlarıma netload linkleride ekledim 25$ toplansın diye şimdi ortalama böyle kazanç geliyor

19.02.2010 ...... 648 ....... $0.81

tüm dosyalarımın %10-15 dir netloada yüklediklerim hotfiledaki kazançımın yarısı gibi netload işine girmeyerek yanlışmı yaptık bilmiyorumki hotfile linkleri hemen hemen %90 tüm konularda vardır rapidde 5000pp gelirken hotfileda 220dl anca geliyordu çoğu sayılmıyordu netloada bakıyorumda bunlar sayıyorlar sanırım hotfile bırakıp netloadamı ağırlık versek acaba hatta şöyle büyük dosyalara bakıyorum part 1,2,3,4,5,...42,, hepsi son dakikada indirildi diye gösteriyor netload yapılan dl.ları gösteriyor hotfile gibi puanların üstüne yatmıyor gibi geliyor bana

netload alman firması, hotfile rus. e olacak haliyle arada fark

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

beyler olay yanlış biliyorsunuz

1.kademe 0.00125 $ / 1 download (3.88 $/3100 download. şu an elde ettigim)
    2.kademe 0.00250 $ / 1 download
    3.kademe 0.00500 $ / 1 download (100 $ /20.000 download - vadedilen)

yoksa 25 dolar cekilcek parası değişmez . Tek sorun nasıl gecebilecegimiz.

3cu kademeye gelinse mesela gunde 3000 download dan ayda 90.000 puan 450 dolar eder.

Referrer sayını 100.000 yaparsan 20.000 dl için 100 $ alırsın.
    O yüzden diyoruz 50'yle 100'le birşey olmaz diye.
    Hatta bir arkadaş vardı 448 referrerde gelirini 30$'a çıkartmıştı.

Belki toplam dl sayısı da 10.000.000 olunca ufak bir artış yapıyorlardır.

Zaten NL, up to 100 USD diyor. Eşek gibi uğraşıp yedi düveli referrer yapacağız da bize 100$ verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 21 Şubat 2010; 15:15:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

arkadaşlar NETLOAD premium hesabımızadaki linklerimizi premium sona erdikten sonra free hesabımıza aktarabiliyor muyuz acaba?
    aynı rapiddeki gibi.
    bir de burası yeri değil ama hotfile için de aynı şeyi soruyorum...

artık rapid preium alıp rapidi zengin etmek istemiyorum. netload ve hotfile takılıcam keza artık en karlı bunlar gözüküyor.

Arkadaşlar yokmu soruma bir yanıt verecek babayiğit..

bu arada rapid bitmiştir arkadaşar artık ısrar etmenin anlamı yok.
    netload-hotfile asılalım ki rapid sonunda çark edip ödemelere başlasın
  • Rapid-share en son ne veriyordu 1000 download a 0.9 EURO yani 1.26 dolardı en tepe oldugu anda bile 2.4 $/1000 download idi
    Netload ise daha en başında 1000 downloada 1.25 dolar veriyor. Ve rapid gibi ha düştü ha yukseldi demiyor sana. Ben 10 şubat da
    daha paylaşımımın ilk gununde 1776 hit ile başladım ve son 1 haftadır 2500'un altına dusmedim. Ve 55 dolarım olup 2 ci uyeligimi acınca
    ondan da gunde 2500 hit alsam ayda 5000 hit ecek ayda 150.000hit olup 187.5 dolar elde edecem. Bu kadar rahat para nerde kazanılır.
    Hot file kota saymaz ,rapid-share kurla oynar. Netload'daise türk forumlarına ve aşırı populer forumlarda paylaşım yapmayın (tehparadox,
    warez-bb gibi), cunku o sitelerde butun lamerlar sizin mesajlarınızı baska forumlarda paylaşıyor ve bir bakmışsınız dosyalar gitmiş.
    Bu arada her dosyamın farklı 1 yedegi mutlak var (farklı yerden aldıgım kopya) boylece bi kopya silinse hemen digerini paylaşıyorum.
    2ci uyeligim 1 martda acılıacak bu şekilde gidersem hayırlısı ise. Hayallerim tutarsa 20 mart gibi de 3 cu uyelik acıp bu seferde 3x paylaşcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 21 Şubat 2010; 15:17:54 >

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.