Şimdi Ara

Rapid Presi Olanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ya 1fılm ındırcem aksama kız arkadasım bızdede presı olanlar verebılırmı hıcc bı sorun cıkmaz 1 saatlıgıne referans fılan verebılırım bendeo yle sey olmaz sımdıden verenede vermıyende tesekkurler

• way be bunca yıllık dhdeyız 1 ısımız dustu kımsede yokmu:S
  • pm atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

pm atıyorum

Ben de pm atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compitir -- 28 Ekim 2009; 18:24:21 >
  • Anlamadığım hemen hemen her filmin tek link rapidsiz download linkleri mevcut.Arayan adam bulur.Pre istemenin yeni bahanesi olsa gerek
  • t0rrnt
  • Son hızda indirmek için istenilebilir..
    Diğer siteler max. download sağlamıyor..

Forever rapid
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ultima_

Anlamadığım hemen hemen her filmin tek link rapidsiz download linkleri mevcut.Arayan adam bulur.Pre istemenin yeni bahanesi olsa gerek

her filmin tek linkini nerden bulacaksın.hadi buldun diyelim istediğin kalitede olacak mı bakalım.
  • sakın vermeyin arkadaşlar. yeni rapid sisteminde aynı hesaptan 2 farklı ip girerse hesap oto ban yiyor. forumdaki lastchaos adli üye bana hesabını verdi bende banlattım mesela ( gitti 6 ayı ) hakan burdaysan yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhØxien

sakın vermeyin arkadaşlar. yeni rapid sisteminde aynı hesaptan 2 farklı ip girerse hesap oto ban yiyor. forumdaki lastchaos adli üye bana hesabını verdi bende banlattım mesela ( gitti 6 ayı ) hakan burdaysan yaz

hayır ban yemiyor. otomatik olarak şifresi değişiyor ve yeni şifre hesap sahibinin mail adresine gidiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.