Şimdi Ara

rapid iyice saçmalamış ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gece 1-5 arası baya bi dosya indirdim hepsini 106kb ile indirdi şimdi deniyorum 50-60kb ile veriyo bu ne ya

• o senin bağlantındandır...
  • nedense banada aynısı oluyo gece çok rahat indirirken bu saatlerde kasıyor
  • Walla bi arkadaşım sınırsız rapid premium hediye etti IDM ile canavar gibi sömürüyorum ne varsa
  • o rapidden degil ttnet den. gece boş oldugu icin hizli iniyor gunduzleri yogunluktan dolayi yavasliyor. ben 22 le indirdigimi biliyorm 100 mb lik dosya 80 90 dakkada iniyodu. En pahali ve en igrenc internet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Walla bi arkadaşım sınırsız rapid premium hediye etti IDM ile canavar gibi sömürüyorum ne varsa

Sınırsız nasıl oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

quote:

Walla bi arkadaşım sınırsız rapid premium hediye etti IDM ile canavar gibi sömürüyorum ne varsa

Sınırsız nasıl oluyor?

Bi oyun download(ünlü bi site) sitesinin hesabı sürekli oyun upload ediyorlar..
    Ve o oyunlar kullanıcılar tarafından download edildikce hesap puan kazanıyor.. ve ilerliyip gidiyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Forum çok sakin değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Sınırsız nasıl oluyor?

rapidde snn yaptığın uploadları indirirlerse eğer.1 indirme karşılığında 1 puan alıyosun.Puanın 10.000 olunca da 1aylık bedava üyelik alma şansın oluyor.Bu böyle böyle sınırsız hale getirebiliyorsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: DoGGy_

quote:

quote:

Sınırsız nasıl oluyor?

rapidde snn yaptığın uploadları indirirlerse eğer.1 indirme karşılığında 1 puan alıyosun.Puanın 10.000 olunca da 1aylık bedava üyelik alma şansın oluyor.Bu böyle böyle sınırsız hale getirebiliyorsun..

Evet aynen öyle

• sabah akşam 100-110 kb arası geliyor
  • Bilgisayarınız bozulsa rapidden bileceksiniz
  • Ne kadar ekmek, o kadar köfte... Hem free kullanıp hem de 120 kb'larda download yapmayı bekleme..
  • Okullar açılana kadar 20 kb la indiriyordu şimdi 90-105 aralığında indiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.