Şimdi Ara

Rapid'de indirme sonuçlanamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1,5 ay öncesine kadar rapidshare'den istediğim dosyayı indirebiliyordum sorunsuz. 1,5 ay önce 1024 kotalıdan 256 sınırsıza geçtim ve bu olaydan sonra rapidden hiçbirşey indiremiyorum...

Yaptığım tüm downloadlar %99,9 a gelince saçma bi şekilde tıkanıyor indirme boyutu tamamlandığı halde işlem sonuçlanmıyor..

İnternet exp karşıdan yüklemede yukarıdaki gibi bi ekran çıkıyor ama işlem sonuçlanmıyor. O ekran öylece kalıyor dosya aktarımı devam ediyormuş gibi kalıyor ama sonuç yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 12 Ekim 2006; 5:45:17 >

• hocam denemediysen birde opera ve firefox ile denemeni öneririm
    bana 256ya geçişle alakalı olması biraz saçma gibi geldi. kesin başka birşey vardır.

quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

1,5 ay öncesine kadar rapidshare'den istediğim dosyayı indirebiliyordum sorunsuz. 1,5 ay önce 1024 kotalıdan 256 sınırsıza geçtim ve bu olaydan sonra rapidden hiçbirşey indiremiyorum...

Yaptığım tüm downloadlar %99,9 a gelince saçma bi şekilde tıkanıyor indirme boyutu tamamlandığı halde işlem sonuçlanmıyor..

İnternet exp karşıdan yüklemede yukarıdaki gibi bi ekran çıkıyor ama işlem sonuçlanmıyor. O ekran öylece kalıyor dosya aktarımı deam ederyormuş gibi kalıyor ama sonuç yok

• hızla alakalı değil

rapid özellikle mb olarak büyük dosyalarda bu şekilde bitime az zaman kala bağlantıyı kesiyor
    premium hesaba zorluyor milleti
  • Öncelikle bu saatte verilen cvplar için teşekkürler

@ ersinerk dostum zaten firefox kullanıyorum. Onda da durum aynı. Hatta önceden sorun yokken rapidden indirdiğim tüm dosyaları firefox'un flashget eklentisiyle indirebiliyordum.

@ :::SpyNet::: istisnasız tüm büyük boyutlu dosyalarda yapıyor aynı şeyi.. Sadece 1-2 MB ın altındaki dosyaları sorunsuz indirebiliyorum..

Sıyırmak üzereyim resmen

• Problemi çözdüm..

Geçen ay modemin son firmware'ini indirip kurmuştum.. Bi önceki versiyonunu buldum ve tekrar kurunca düzeldi..

Rapidden flashget ile indirme yapabiliyorum artık
  • ben demiştim kesin başka bişey var diye
    iyi bari bulmuşun problemin kaynağını da yalnız hala çok saçma geliyor driverdan olması
    quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Problemi çözdüm..

Geçen ay modemin son firmware'ini indirip kurmuştum.. Bi önceki versiyonunu buldum ve tekrar kurunca düzeldi..

Rapidden flashget ile indirme yapabiliyorum artık

• bugün aynı sorun bendede oldu %100 olmasına ragmen download sonuçlanmıyor.kullandıgım modem us rrobotic 9110
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum yapman gereken v0.48 firmware'ini yüklemek...

O zaman sorun kalmıyor..
  • evet bende usr robotics 9110 kullanıyorum bendede aynı sorun var.
  • Genel bir sorun herhalde ama benım flasget ile indirdigim dosya %99 takılmasına rağmen ındırmıs gozuktu.Yanı sıze Tavsiyem flasget ile indirin dosyaları
  • flasget nedir.

Programmı.?

Eğer programsa Rapid shareden dosya çekerken nasıl flasget kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 1 Kasım 2006; 20:52:30 >
  • arkadaşlar bendede sagem fast 1500 war ie firefox ta aynı şeyi yapıo rapgette de 2-3 dk bekleyp inmiş gibi gözüküyo ama arşiv dosyasıysa asla çalışmıo tanımlanamayan arşiv sonu dio yani sonunu indirmiyo ben nasıl çözcem yardım ederseniz
  • lütfen yaa biri yardım etsin rapidden bişi indiremiyorum
  • arkadaşlar sanırım bu yarım kalmış downloadlarınızı premium dahi olsanız indirme şansınız yok.O %99 da felan kalan parçaları silin gitsin ,yeniden indirmekten başka çare yok gibi.
    Size bide tavsiye veriim rapidden aynı anda fazla dosyayı hızlı bir şekilde indirirseniz böle yapıyor arada sırada en azından benim için öle.
  • evet arkadaşlar usr 9110 'nun bende v.50 yi kurmuştum ama downloadrım %99 da takılıyordu..sanırım modem tcp paketleri bırakıyormuş..işin enteresan yani flashgetle bile alırken %99 da takıldığı oluyordu resume edince bitiriyordur şerefsiz...v.48 sayesinde problemimi çözdüm yani en son çıkan değil bir öncekine geçtim..Tecrübeyle sabittir..yani bu kadar bariz bir firmware hatası nasıl oluyorda farketmiyor bu adamlar anlamak mümkün değil..ayrıca wpa şifreleme kullanıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.