Şimdi Ara

RAPÇİLERİ ANLAYAMIYORUM... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Janissary

Rap dediğimiz şey "bence" kolaya kaçmaktan öte gidemeyen bişey. Zaten nerde kolay ve basit şey varsa oraya üşüşmekte üstümüze yok.

kolay olan yanı ne rap in..işte senin gibilere ayar oluyorum bişeyi bilmedcen etmeden konuşuyorsun ya...ben rock hakkında bişey bilmem ve bundandır ki susarım..ama sen bişey bilmeden geveliyosun..rap sandığın gibi konuşup saçma sapan sözler söylemek değil..git sagopa kajmerin şarkılarını dinle bakalım sacma sapan sözler mi ve o kadar kolay mı..kolaysa o kafiyeyi o beat e oturttur da göreyim seni...!

senin gibilere benden kocaman
  • rap ,repp ,r&b denen sinir müzik türlerinden nefret ediyorum hele müzik kanallarında iri dudaklı zenciler paspal paspal giyinip tavuk gibi kafa sallıyo ve bişeler saçmalıyolar yaa sooormayın gitsin ....................bişe deil bu müzik türleri yüzünden ırkcı olacam ondan korkuyorum............
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ImpossibleIsNothing

quote:

Orjinalden alıntı: Janissary

Rap dediğimiz şey "bence" kolaya kaçmaktan öte gidemeyen bişey. Zaten nerde kolay ve basit şey varsa oraya üşüşmekte üstümüze yok.

kolay olan yanı ne rap in..işte senin gibilere ayar oluyorum bişeyi bilmedcen etmeden konuşuyorsun ya...ben rock hakkında bişey bilmem ve bundandır ki susarım..ama sen bişey bilmeden geveliyosun..rap sandığın gibi konuşup saçma sapan sözler söylemek değil..git sagopa kajmerin şarkılarını dinle bakalım sacma sapan sözler mi ve o kadar kolay mı..kolaysa o kafiyeyi o beat e oturttur da göreyim seni...!

senin gibilere benden kocaman

Sagopa kajmer konusunda haklısın adam şiir gibi söz yazıyor ama diğer rapciler konusunda arkadaşa katılıyorum.Bazısı diyor ben rapi sevdiğim eğlendiğim için yapıyorum diyor saygı duyuyorum ama bazıları da çıkıp -özellikle evdeki pc mikrofonuyla bişeyler geveleyip rapciyim diyenler- rock müziğe, metal müziğe laf söylüyor hatta söylemiyor dinleyenlere küfrediyor çıldırıyorum.
    Alsınlar bakalım ellerine bi enstruman çalsınlar bir iki şey gitsinler grup kursunlar stüdyoda çalışsınlar vs. emeği görsünler sonra bi daha derler mi?
    Ama tekrar belirtiyorum üslubuyla müziğini dinleyen yapan kimseye karışmıyorum ama lütfen başkalarına da b.k atmayın

• dostum ülkemizin "rep!"cileri usa rapperlarına laf atıp kafa tutuyor.bu soyledıklerının olması cok normal.bosver takma kafana hip-hop dinle.Rap i sadece sn. 300 km hızla soylendıklerını sanıyorlar.Mesela turkish rap diye g..tünü yırtıyor ama ismini a-p-o(ey-pi-o) diye okuyor.Bumudur turkish rap felsefesi sadece gülüyorum bunlara.

Bu soyledıklerım arasında "Ege Çubukcu" hariç.dinlediğimden değil haddini biliyor en azından.
  • Arkadaşkar rap le hip-hop farklı şeyler. Hiphop bir kültürdür.(4 temel ögeden oluşuyor.Dj lik, rap, grafitti,break dance).Yani biri çıkıp ta rap dinleme hip hop dinle demesinTürkiyede rap olabilir ama hip hop olamaz olmamalı da. Hip hop Amerikalılara ait bir kültürdür Türkiyeye getirmeye çalışırsanız kültürümüzü yozlaştırırsınız.(Ne gariptir çoğu rapçi yozlaşmamamız gerektiğini söyler ama hip hop ister)Rap e karşı değilim hatta bende dinliyorum ama bu Amerikanvari olmamalı. Bizden çıkan bize ait bişey olmalı.

Düşündüm de ne yapacaz bu müzik türlerini en iyisi klasik müzik(Tavuklar bile daha çok yumurtluyormuş dinleyince

• quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

Rap bir sacmalık :)

o bağıran çağıran, acaip acaip giyinen adamların yaptığı ne ?

Metal,punk rock veya Rock olabilirmi???

en azından onların çığlık atmaları lazım çünkü bu müzikler yüksek volumde"ses"de çalınan şarkılar acayip giyinme ise
    gothiclerin tarzı genelde isyah giyirler bunları artık çoğu kişi yapıyor örn:Bütün öss,oks(sbs) dersanelerindeki öğrencilerin%90 sim siyah..6lar bile makyaja başlıyor gözünnü etrafını boyuyor(ismini unuttum )

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.