Şimdi Ara

RAPÇİLERİ ANLAYAMIYORUM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,5 2 sene önce bende türkçe rap dinlerdim yabancı rap sevmezdim ama gitgide anlamsız gelmeye başladı artık sadece sago yeni parça yapınca bakıyorum o kadar
    kendimi metalda buldum sonra zaten:Pp
  • sagodan ve cezadan gerisi traşşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

Rap bir sacmalık :)

o bağıran çağıran, acaip acaip giyinen adamların yaptığı ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 11 Nisan 2008; 20:47:45 >
  • Ritmic American Poetry.Bizdeki karşılığı bu müziğe özentilik
  • sen bilmesen de olur knight online bölümünde neler karıştırdıgına da biliyorum çocuklara örnek oluyorlar sövmegi bilmeyen çocuk var mıdır acabae?
    ayrıca diger şarkılarını dinlemelisin da poet 'in mesela egona kasten susma fln onlarda çok gzl mesajlar var önemli olan ozaten underground rap savaşında küfür olmazsa ne anlamı kalır ki
  • Birde rapciyim diyip ceza ve sagopadan başka kimseyi bilmemeleri cok gülünc
  • Rapçilerin kendileriyle yaşadığı çelişkileride açıkladım yazdığım mesajda onun hakkında kimse yorum yapmamış sanırsam herkes katılıyor bana
  • Patron(sefalet records) , Sagopa Kajmer , Şanışer . Başka kimseyi tanımam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 11 Nisan 2008; 20:59:27 >
  • bende yıllardır rap dinlerim. rap derken sagopa kajmer ve ceza dinlerim, özenmekle falan işim olmaz veya giyim tarzımda onlar gibi değildir.kendi halinde dinliyeceksin en normali bu
  • rap dinLemem ama sagopayı dinLerim arasıra denk geLince..adam $air gibi garip bi$i ho$uma gidiyor yani müziği

ceza denen o amerikan özentisi genç amerikayı sözde boykot ediyor ama üzerindekiLer amerikan maLı =))
    her neyse yaptığı kLipLer vb. $eyLeri arasıra görüyorum da hani $u 50cent kLipLerinden pek bir farksız =)
    gençLeri iyi $eyLere ynLendirmek isteyen bir insanın ağzı ne kadar bozuk oLur onuda konserLerde takip edebiLiriz
    arkada$ doğrusunu buLmu$ tebrik ediyorum
  • dogru 1de herkes rap dinliyorum dye geçinmesi garip geliyor ben o kadar şarkı biliyorum rap dinledigimi söylemiyorum ama herif 1 tane şarkı biliyor rap dinlioyrum diye geçiniyor.
  • takma kafana mic check mic check kaldır elleri..
  • Sana ornek olarak bir yabanci rap sarkisi veriyim. Onu dinle. Sonra herhangi bir Turkce rap sarkisi dinle. Aradaki farki kendin gor :)

Eminem ft. Dmx - Go to Sleep
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Ritmic American Poetry.Bizdeki karşılığı bu müziğe özentilik

''Rap'' kelimesinin bir anlamı yoktur, sen yörüngende dönmeye devam et!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

Birde rapciyim diyip ceza ve sagopadan başka kimseyi bilmemeleri cok gülünc

ya sanki başkası bişi yapıyoda ben kuwwet miradan başkasını tanımazdım (tabi dağılmadan önceki halini) dr.fuch da dahil gerisini sallyın zaten tartışmasını yapmayın cezayıda tanımam tanımak istemem
  • Arkadaşım rap bir tarz ...

o konularda haklısın ama o isimler ilgi çekici yada sert veya krizma olarak kullanılıyor

Dipnot:uyuşturucu ,sigara içmek istemeyen o adamların ismine bile dikkat etmez.yada benim düşündüğüm gibi düşünür
  • Da Poet'i dinlerim çok sağlam beat yapıyor ve lirikler yazıor ...
  • quote:

hatta saçmalık ötesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: extácy

quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

Birde rapciyim diyip ceza ve sagopadan başka kimseyi bilmemeleri cok gülünc

ya sanki başkası bişi yapıyoda ben kuwwet miradan başkasını tanımazdım (tabi dağılmadan önceki halini) dr.fuch da dahil gerisini sallyın zaten tartışmasını yapmayın cezayıda tanımam tanımak istemem

Asıl onlar başka bir şey yapmıyor.Gerçek rap undergroundda.Commercial haricini zevkle dinlerim.Commercial kelimesinin anlamını büyük bir ihtimalle bilmiyorsundur.Commercial 'ticari' demektir.Şimdi de neden Türkçe'sini kullanmadın diyecek.Cevabımı vereyim; genelde commercial olarak geçiyor da o yüzden.Ayrıca SanSar Salvo isimli DH üyesi saygı duyduklarım arasında.Nedense saygı duyduklarım listesinde olanların her söylediği doğru oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

quote:

hatta saçmalık ötesi

Sizin dinlediğiniz tarz nedir bilemiyorum oda saçmalık...

Dersem sizden farkım kalmaz dinlemiyosan saygı duy
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.