Şimdi Ara

Rap müziği küçümseyen metal dinleyen kitle

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
2
Favori
7.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu kitleyi hiç anlamıyorum.Rap müziğe hiç alakasız binlerce yorum yapıyorlar... .Rap müziği benim 80 yaşımdaki dedemin bildiği gibi yorumluyorlar :D ciddi anlamda şaka gibi ve neden böyle oluyor anlamıyorum.Biri bana anlatabilir mi bu SAÇMA SAPAN YORUMLARI NASIL YAPYIORSUNUZ...

• saçma insanlar saçma yorumlar yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre408

saçma insanlar saçma yorumlar yapar

Tamam ben saçmayım, kabul
  • Metal müziği çalabilirsin ama rapi çalamazsın.bu yüzden rap boş geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

Saçma müziğe saçma yorum yapıyoruz

Bak kardeşim daha öncede senin bu tip yorumlarını gördüm. Eğer saygılı bir şekilde konuşmayı kabul ediyorsan konuşalım. Kaç yaşındasın ? PM'den söyleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

metalci = asosyal,ezik,silik,dışlanmış bunu kimse inkar edemez .
    ''canavar gibi bembeyaz yüzleri gothic mi , g*tük mü belli değil hali karavan benim tur otobüsü benim gitarlı gruplar yürümeye talim''
    SANSAR SALVO

metalcilerden nefret ediyorum

Her metalci o tanımda mı?

• Güzel müzik ve sözler benim için yeterli.Şucuyum diye geçinmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duman dinlemeyen insan
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

Bak kardeşim daha öncede senin bu tip yorumlarını gördüm. Eğer saygılı bir şekilde konuşmayı kabul ediyorsan konuşalım. Kaç yaşındasın ? PM'den söyleyebilirsin.

Ne konuşcaz
  • quote:

quote:

quote:

Ne konuşcaz

Şuanda bile konuşuyoruz ama sen soruma cevap vermekten kaçınıyorsun. neyse.

• hepiniz saçma sapan konuşuyorsunuz. müzik evrensel bir dildir. her farklı müziğin hedef kitlesi, her farklı müziğin bir amacı, her farklı müziğin ulaştığı bir hedef vardır. bunu tüm müzik türlerini dinlediğim için yazıyorum. yaşlarınız ne kadar bilmiyorum, ama önce saygı.

rap müzik benim yaşam kaynağım, metal müzik damarlarımda akan kandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 24 Ağustos 2013; 22:48:56 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne konuşcaz

çok mu önemli yaşım, her şeyi yaşa bağlamayın 20-25 yaşındaki adam da ciddiyetsiz mesajlar atabilir, 16-17 yaşındaki biri de gayet düzgün, seviyeli konuşabilir, yaş takıntısından kurtulun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne konuşcaz

çok mu önemli yaşım, her şeyi yaşa bağlamayın 20-25 yaşındaki adam da ciddiyetsiz mesajlar atabilir, 16-17 yaşındaki biri de gayet düzgün, seviyeli konuşabilir, yaş takıntısından kurtulun

Ben yaşını öğrenip aşağılamak niyetinde değildim. Dediklerinde de haklısın. Akıl yaşta değil baştadır. Fakat senin olgunlaşman gerek. Metal müziği sevebilirsin saygı duyarım. Çokta güzel parçalar vardır. Axl Rose muhteşem bir sanatçı ama sende Rap'e karşı bir düşmanlık var. Yalan söyleme şimdi severek hiç mi rap dinlemedin bu zaman kadar ?

• Yov maan sakin ol kankam aww yee yaaaa puç yo hendz ap sakin kankaaa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne konuşcaz

Ben yaşını öğrenip aşağılamak niyetinde değildim. Dediklerinde de haklısın. Akıl yaşta değil baştadır. Fakat senin olgunlaşman gerek. Metal müziği sevebilirsin saygı duyarım. Çokta güzel parçalar vardır. Axl Rose muhteşem bir sanatçı ama sende Rap'e karşı bir düşmanlık var. Yalan söyleme şimdi severek hiç mi rap dinlemedin bu zaman kadar ?

Evet rap'i sevmiyorum, dinleyene de saygı duyarım, ''sen niye bunları dinliyosun ? ergen misin ? '' demedim ve demem, dinleyene saygı duymam müziğe saygı duyacağım/duymam gerektiği anlamına gelmez, duymak da zorunda değilim, eskiden kısa bir dönem rap dinledim ama rock veya metal kadar bağlanmadım öylesine dinlerdim, sonra saçma gelmeye başladı, bu ne böyle dedim ve bıraktım, enstrümansız yapılan bir müziği çok boş buluyorum, sırf rap değil yani, elektronik müzikten de hiç hoşlanmam, poptan da hiç hoşlanmam

• Rap, Pop, Trance bu müziklerde de enstürmantel melodiler vardır. En basitinden Blink-182 Pop-Punk yapıyorlar ve kulağa çok hoş geliyor şarkıları. Emotional Uplifting Trance dinlemek üzgün, mutsuz kişiyi canlandırıyor. Veya ne biliyim pop müzikte de çok güzel örnekler var ama sağ olsun bizim ülkemizin popçuları yaptıkları berbat çalışmalar yüzünden ülke genelindeki diğer müzik türlerini dinleyen insanlarda ön yargı oluştu.
  • Kızlar veriyormuş herhalde öyle diyince. Takılmayın abisi eğlensinler kendi kendilerine
  • Metalciler hakkında böyle bir şeyin oluşması özenti ergenlerin suçudur. Metal müzik tırnakları siyaha boyamaktır diye bilenleriniz var. Metal müzikte bir sanattır bu müziği yapan insanlar bir tarz oluşturmalıdır ama dinleyenlerin şekli alması diye birşey yok metal müzik dinliyorum ama bana baksan durmadan gülen sorunları pek kafaya takmayan bir insanım hiç depresif bi havam yok. Bir kaç metal dinleyicisinin yorumunu metal müzike yüklemek kaliteli bir dinleyicinin yapacağı bir davranış deildir.
  • quote:

''canavar gibi bembeyaz yüzleri gothic mi , g*tük mü belli değil hali karavan benim tur otobüsü benim gitarlı gruplar yürümeye talim''
    SANSAR SALVO

Hayatımda böyle cehalet dolu bir cümle daha görmedim

Sansar Salvo isme baksana zaten

• 10 yasinda bebeler bile internetten drum beat indirip rap yapabiliyor ama metal sarkilari sadece cover icin bile cok saglam gitar teknigi gerektiriyor.

Ve tabi arabesk rap diye bir gerçek var.

• quote:

SANSAR SALVO

İskandinav bolgesindeki metalcilere bi bak... Her iddiasina varim senden kat kat yakisiklilardir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.