Bildirim
RAP DÜNYASININ EN İYİ KILIP BU Tepki - Şehir Efsanesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Belki Müzik Tarzı Size Uymaz Ama LÜTFEN YOUTUBEDEN BEĞENE BASIN TÜM DÜNYADA TÜRKİYEDE BÖLE MÜZİK YAPILDIĞINI DUYSUN -
-
tepki çok yaratıcı bir adam bu klibiyle kendisini gerçekten tebrik ettim özellikle bu klip kalitesi türkiyedeki en ünlü mclerde (bknz:ceza) falanda yok tamamen gevurlarla kapıştırabilceğimiz bir klip :) hemde karı kız olmadan! -
Müzik bana uymaz ama klip iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klibi beğendim Ne zamandır rap kliplerini takip etmiyorum hele şükür iyi bir seviyeye gelmişiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StubB -- 13 Ekim 2012; 23:45:32 > -
Söyeleyen arkadaş Meksika ile gizlice imzalanan mübadele anlaşması ile Türkiye'ye gelmiş. -
hayatımda bu kadar kötü bir şey duymamıştım, sağol
ayrıca evde güneş gözlüğü takmaktan bir üst seviyeye çıkmış bir apaçi klibi izlettiğin için sağol, havuzda gözlük takmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 13 Ekim 2012; 23:58:41 > -
Fate Kim Yaa Tepki 2006 Senesinde En İyi Genç Rap Müzik Yapan Adamı Seçıldı -
Bu ne saçma bir şeydir böyle? -
Biri pitbull terk, diğeri ceza terk
ayrıca yine mi adana -
quote:
Orijinalden alıntı: Mobile Prof.
Bu ne saçma bir şeydir böyle?
Neden Öle Diyorsunuz -
kızmayın ama bu türk rapçilerin sesi bir tek banamı kötü geliyor -
çok başarılı -
Oha lan sesi kısık olsa pitbull sanardım -
Şarkıyı,klibi sevmedim. Verdim dislike'ı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X