Şimdi Ara

Ranked Maclar hakkında yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma baktım ama göremedim varsada kusura bakmayın. Biz arkadaslarla oyunu yeni oynamaya basladık. Normal game maclarına giriyoruz ama birde Ranked maclar varmıs. Onlara nasıl girebiliyoruz ? Belli bir level sınırlamasımı var ?

Şimdiden Teşekkürler.

• 30 Level olman gerekiyor
  • 30 level olman lazım ranked girmen icin rankedda da hero banlama vardır 2 hero senın 2 hero da karsı takım banlarlar.Bu heroları secemezsiniz ranked sıralamaları vardır (ELO) elon bronz silver gold platnium olabilir kasarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspekzaaaaa

30 level olman lazım ranked girmen icin rankedda da hero banlama vardır 2 hero senın 2 hero da karsı takım banlarlar.Bu heroları secemezsiniz ranked sıralamaları vardır (ELO) elon bronz silver gold platnium olabilir kasarsın..

Yardımın için tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

Foruma baktım ama göremedim varsada kusura bakmayın. Biz arkadaslarla oyunu yeni oynamaya basladık. Normal game maclarına giriyoruz ama birde Ranked maclar varmıs. Onlara nasıl girebiliyoruz ? Belli bir level sınırlamasımı var ?

Şimdiden Teşekkürler.

Ranked' e girebilmen için 30 lvl vede en az 14 şampiyona sahip olma koşulu var. Eski oyuncularda 14 şampiyon zorunluluğu yoktu. 30 lvl gelince pvp -- summoners 5vs5 yada 3vs3 map -- normal game in altında ranked game girişini görebilirsin. Ranked game de solo 3vs3 / solo 5vs5 ( direk ranked play diyerek girebildiğin menü ) / kendi ranked game party ini oluşturarak. girebildiğin kısımlar. ranked game girdiğinde ELO durumuna göre başlangıç puanın yani oranın rating : 1215 yada 1245 le başlarsın.Ranked game de kazadığın maç sayısı aldığın kille göre çok daha önemlidir.

ranked game karşıdaki takımın seçtiği şampiyonları görebilirsin ( spellerini göremessin ) bundan dolayı daha balanslı 2 takım kurulmuş olur. Her takım oyunun ilk etabında 2 şer tane şampiyon banlarlar ( genelde trydamere, karthus , amumu rammus vb....) ( çeşitli turnuvalarda 3 er tane şampiyon banlanabiliyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

Foruma baktım ama göremedim varsada kusura bakmayın. Biz arkadaslarla oyunu yeni oynamaya basladık. Normal game maclarına giriyoruz ama birde Ranked maclar varmıs. Onlara nasıl girebiliyoruz ? Belli bir level sınırlamasımı var ?

Şimdiden Teşekkürler.

Ranked' e girebilmen için 30 lvl vede en az 14 şampiyona sahip olma koşulu var. Eski oyuncularda 14 şampiyon zorunluluğu yoktu. 30 lvl gelince pvp -- summoners 5vs5 yada 3vs3 map -- normal game in altında ranked game girişini görebilirsin. Ranked game de solo 3vs3 / solo 5vs5 ( direk ranked play diyerek girebildiğin menü ) / kendi ranked game party ini oluşturarak. girebildiğin kısımlar. ranked game girdiğinde ELO durumuna göre başlangıç puanın yani oranın rating : 1215 yada 1245 le başlarsın.Ranked game de kazadığın maç sayısı aldığın kille göre çok daha önemlidir.

ranked game karşıdaki takımın seçtiği şampiyonları görebilirsin ( spellerini göremessin ) bundan dolayı daha balanslı 2 takım kurulmuş olur. Her takım oyunun ilk etabında 2 şer tane şampiyon banlarlar ( genelde trydamere, karthus , amumu rammus vb....) ( çeşitli turnuvalarda 3 er tane şampiyon banlanabiliyor)

Yardımların için tesekkur ederim. Ranked maclar gercekten cok iyi. Tek sorunumuz 30 levele ulasmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.