Şimdi Ara

Ranked Günlüğüm [32-9 W/L GOLD I 90 LP]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ranked Günlüğüm [32-9 W/L GOLD I 90 LP]

Rengar Naut'a counterjunle denedi mid'ten yardıma gittim first blood aldım ondan sonra level farkı yüzünden her geldiği gankta öldü, Nau CJ yaptı oyundan düştü sonra trolle bağladı easy oyundu.

ADC'imiz iyidi, Vayne'i lane'de rahat ettirmedik, Talon ve Lee Sin iyidi, bu da kolay bir oyun oldu.

Jayce'i gankta first blood verdi, ondan sonra her ulti açıldığında öldürdüm adamı, bu da kolaydı.

Tristana ile oynadım 11-4 gittim sanırım çıkmamış, Botlane'i yendik. 3 kere mi ne milletin arasına girip öldüm kolay oyun olduğu için.

Top Lissandra oynadım, Fazla iyi değildim ama Malphite'ı almıştım. Gank manyağı ettiler beni Jarvan ve Twisted Fate. Yine de tower dive de ölmeden double kill vermişlerdi,the worst dive EUW.

Devam edeceğim fakat bir mesajda çok fazla SS kullanmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 27 Eylül 2013; 21:07:12 >

• Günlük rötarlı olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +9 Büyüteç alınır
  • hll qnq spr dvm
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Günlük rötarlı olmuş

Açmayacaktım ama gaza geldim. Forumdakiler şansın gerektiğini söylüyorlar ve haklılar fakat bu sadece yükselmenizi geçiktirir. Hakettiğiniz yere elbet gelirsiniz. 500 oyunda Bronze'sanız sorunu kendinizde arayın bence. TR'de de ranked günlüğü yapabilirim unranked'tan Diamond'a ama 50-60 SS var kim uğraşacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Günlük rötarlı olmuş

Açmayacaktım ama gaza geldim. Forumdakiler şansın gerektiğini söylüyorlar ve haklılar fakat bu sadece yükselmenizi geçiktirir. Hakettiğiniz yere elbet gelirsiniz. 500 oyunda Bronze'sanız sorunu kendinizde arayın bence. TR'de de ranked günlüğü yapabilirim unranked'tan Diamond'a ama 50-60 SS var kim uğraşacak.

Duo girekte yükselmeni yavaşlatayım XD

yine kaybettim bir sürü :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip edilir. takipteyim
  • quote:

quote:

quote:

Günlük rötarlı olmuş

sen haqetmiy0n

• quote:

quote:

quote:

Günlük rötarlı olmuş

Gold 1 olunca gireriz. Şimdi elo farkı var olmaz (gerci pek bir şey değişmiyor benim için yine Gold 1'lerle Platlarla oynuyorum ama kaybedince giren sana girer )

Vayne ile resmen botlane'i oyundan soğuttuk, graplara kafa atan bir Caitlyn vardı geldiği gibi ölüyordu. Bu da kolaydı.

ADC'miz kötüydü, roam yaptım hem ben feedlendim hem bizim ADC. Vi bana övgü sözleri yağdırıyordu taşıdım diye, last pick olunca millet kötü oynayacağımı düşünüyordu Ahri'yle sonradan ty for carrying Ahri, i love you demeye başladılar.

Aradaki lose oyunların SS'lerini çekmedim sinirden, bu kadar malı TR'de görmemiştim, Lee Sin'le Brand'e 2 level'de nasıl first blood verebilirsin auto attacklarla tek mi atacak Brand Lee Sin'e? Beyin terk kaynıyor Gold'ta.

Pick ekranında bana support bırakmayın beyler dedim, Zyra ilk başta bırakmak istemese de Ahri statlarımı görünce mid gidebilirsin fakat feedleme dedi, Sonra'da Vi gibi ty for carrying diyip durdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 1 Ağustos 2013; 21:47:18 >

• başarılar reyez
    -gördüğüm de bakacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 4 nerden çıktı la feedlediklerini koymuyonmu yalnız çok iyi gidiyonla. Gerçi benimde yanımda olan bir duo olsaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Bu 4 nerden çıktı la feedlediklerini koymuyonmu yalnız çok iyi gidiyonla. Gerçi benimde yanımda olan bir duo olsaaaa

Seri'de 3 oyun kaybettim, Feedlediğim oyunda olmadı bu serilerde, 1-3 Janna, 13-5 Xerath, 11-6 Vayne oyunlarım. Lee Sin'i görsen hayattan soğurdun sanırım, düşman Brand first time mı diyordu Lee Sin'e.
  • Takipteyim. Başarılar

Edit: Cevabı verilmiş yukarıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt Hunter -- 1 Ağustos 2013; 21:51:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Hunter

Takipteyim. Başarılar

Yalnız arada 3 maçın SS'i yok gibi W/L 12/1den 13/4e atlıyor

Evet yok siyah yazıyla editledim. Sinirden SS almamıştım. SS'ler olsa hak verirdiniz. Hatırladıkça deli oluyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Hunter

Takipteyim. Başarılar

Yalnız arada 3 maçın SS'i yok gibi W/L 12/1den 13/4e atlıyor

Evet yok siyah yazıyla editledim. Sinirden SS almamıştım. SS'ler olsa hak verirdiniz. Hatırladıkça deli oluyorum.

Evet evet anladım geç görmüşüm ben yazılanları
    Olsun hocam iyi gidiyorsunuz gerçekten. İlla ki gelir arada öyle.

• Takip başarılar.
  • Takip

Warwick çok tanky oynadı 15 dk 173 Armor'u vardı pek bir şey yapamadım, takımı tankladım, topu pushladım inhibitor kulesine kadar, bu oyun taşınmış gibi bir şey oldum.

Nau gankta first blood verdi bana, ondan sonra midlane Karthus için işkence oldu, son teamfight'ta Karthus'u öldürmem için gereken 2 Q'du. Tek ile yarı canı gidiyordu, ulti kullansan yarısı boşa gidecekti. Çok feedlendim. Pantheon ilk başta bana bronze muydun da bu wl'yi yaptın dedi, sonra oyun içinde rahat plat olabilirsin dedi.

Çok acayip bir oyundu. Brand Ahri'yi ağır feedledi, botlane'de kapışmaktan farm yapılmadı, her takım bir sonraki teamfight'ta oyunu throwluyordu Neyse ki pro graplarım sayesinde Ahri felç oldu. Adam Plat, Silver 1 promotion maçlarıma denk geliyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.