Şimdi Ara

Ranked günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
11
Favori
7.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende rank günlüğümü yapayım dedim smurf hesabımla oynuyorum.Bu hesapta rank giremeyecek kadar az champ vardı gidip 450lik 2 champ alıp 14e tamamladım.
    Biraz rune aldıktan sonra rank girmeye başladım

açıklama;
    -rune page'ini tamamlamadan ranked girmeyin lütfen
    -fazla champ alın yoksa ranked game girmeyin oyunumuu zehir etmeyin diyen tiplere göre oynamamam lazım
    (evet gerçekten bunlar fazlasıyla eksikse rank girmemenizi bende isterim ama bunu engelleyemem)
    elimde olan championlar bunlar;
     Ranked günlüğüm

*Ap nunu hakkikaten şuan en broken champ bana göre,master yi falan asla nununun olduğu bir oyunda kendinden söz ettiremez,amaç kill almaksa evet cooldown resetle bunu kolaylıkla başarabilirsiniz ama nunu çok ayrı çok farklı
    Oyunu erkenden mid'e sıkıştırıp poke yaparak rakibi bunalttık ve bi süre sonra hata yaptılar.
     Ranked günlüğüm

*Lulu early'de 2 killimi çaldı hemde kasıtlı oldugundan şüphelendiğim bi biçimde,sonra 50.kez uyarımdan sonra adamlara attack yapmaması gerektiğini anca öğretebildim.Ha bide pick yapıp gitmiştim,döndüğümde kimsenin ap champ almadığını görünce bu maç gidici gibi düşünmüşlüğümde var ama yinede pek sıkıntılı bi maç değildi.
     Ranked günlüğüm

*En zor maçtı şu 3ü arasında.Jax ve teemo oyun başında oyuna giremediler 5-6dk sonra girdiler ve teemonun düşük lvl olmasına rağmen hala auto attackla lane pushlamaya devam etmesi ve sürekli saçma sapan hareket yapmasına karşın soguk terler döktük lux'un da wardsız 3 kere peş peşe yine kontrolsüz pushladığı lanede gank yiyip ölmesi ve ısrarla ward almaması beni şaşırtmadı.earlyde kule altı farm yapabildiğim için kazanmasını bildik.5-1 gibi bir skoru olan maok ap çıkınca benimde işime geldi
     Ranked günlüğüm

Aptal bir malphite vardı oyunda,counter jung yapayım derken gidip sürekli ölünce ve bizim hiç yardım etmediğimizi söyleyince ve arkasınada küfürler etmeye başlayınca ignorelayıp yolumuza devam ettik.İşte bu tarz adamları biz taşıyoruz beyler goldlara platlara.
     Ranked günlüğüm

dipnot:Eğerki bronz'a silver'a gold'a sıkışıp kaldıysanız ve support oynamayı biliyorsanız beraber yükselebiliriz bir pm kadar uzagınızdayım

• khazix ve graves duo girmişlerdi biri first pick diğeri last pickti.Last pick adc yi bana bırakmadı ve oyunda en son çıktıgı item pd(phantom-hayalet dansçı) sordugumda "e var ya mal attack speed veriyor" dedi.Mundo sürekli adamları taciz edip yakalanan bi tipti.Yi mobill bi champ olmasından dolayı sagdan soldan killeri topladı sonra gg easy.(Kha oyun başı 1-5 gidiyordu killsteal kha yani orda gördügünüz)
     Ranked günlüğüm
  • evet ?
  • trist gördüğüm en gereksiz insnalardan biriydi ona rağmen kazandık (masteries sayfası 29-1 gibi bişeydi,allahtan vaynin masteriesleri 30-0dı)Last pick instalock ad trist.

Ranked günlüğüm
  • Takipppp
    Tahmin:8 win 2 lose
    11 yıl önce açıldı
    High elo maçları
    10 yıl önce açıldı
    KÜTÜPHANEDE CS LOL OYNAMAK
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip ben de 4-0ım şu anda ^^

Yada yüksek hemde baya yüksek ihtimal karşı takım idiot.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık vayne picklediğimde cait'i hard counter olley diye almaları o kadar hoşuma gidiyorki ha birde ufak bi taktik;Kule altı farm yaptıgınızda rakiple hiç bir ilginiz olmayınca rakip "lan bu bilmiyor hihi" diye gaza geliyor olabilir,sürekli push sürekli köşeye sıkışmış gibi davranınca ciddiyeti elden bırakıyolar galiba.

Ranked günlüğüm
  • Takipteyiz hocam.

•  Ranked günlüğüm

skora yönelik degil ama buda benden

• Eğer bu leona'yı ve talonu tanıyorsanız direkt listenizden çıkartın derim earlyde draven'in hayvani dmg i oldugunu ve yanında thresh oldugunu defansif oynamamız gerektiğini söyleyince "leona pasifmi oynar haha"diyen bir leonaydı bu.Kule'nin %30 canı varken arkada duran leona kuleye son attack yapıldıktan yaklaşık 1 saniye sonra earlyde trıble almış dravenın üzerine atlayınca tabi 2mizde öldük.
    Talonun herhangi bi champla oynayabildiğinden emin değilim..

silver2 oldum
     Ranked günlüğüm

Ranked günlüğüm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.