Şimdi Ara

Alesiâ Ranked Günlüğü [Silver Noobu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baktım bu aralar günlük açanlar biraz soğuttular bölümü kimse artık tutmuyor günlük falan ben başlıyayım dedim . Şu sıralar fazla maç atmıyorum günde 3-5 maç en fazla onlarıda elimden geldiği kadar sizlere ulaştırıp açıklamaya çalışıcam umarım beğenirsiniz .

Şöyle bi açıklama yapayım niçin silver noobu yazdığıma dair ;

Hesabımda ranked atmaya s3 ortalarında başladım . Ondan önce gaza gelip ard arda girdiğim ranked maçlarıyla 5/25 gibi bi w/l oranım olmuştu doğal olarak yeni gelen lig sisteminde en alt tabakadan yani bronze tier 5'den başlamıştım . Korkuyodum açıkcası ranked atmaya . Bi süre sonra korkularımı yenip girdim . Zorunlulukdan dolayı jungle oynuycaktım nerdeyse hiç oynamamıştım ama mecburen oynadım . Xin Zhao ile muhteşem bi oyun çıkardım . Baktım ki oluyor sürekli jungle oynamaya başladım . Yaklaşık 3-4 günde 5/25 olan w/l oranını 35/28 gibi bi rakama getirdim bronz 5'den silver 5'e kadar promotion serilerinde hiç düşmeden ilerledim . Silvere geçince tabi bi artistlikler falan artık jungle oynamama gerek yok istediğimi oynarım falan gibisinden artistlik yapıyorum işte neyse silvera başladım ilk günler çok iyi gitti silver 2 promotion serilerine kadar çıktım yani kazanırsam silver 1 olacağım seriye.Artık ne olduysa bi anda düşmeye başladım önce promotiondan düştüm sonra puanlarım bitti 3 günün sonunda bide baktım ki silver 5 olmuşum . Artık ranked atmaya korkar oldum tekrar . Neyse işte geçen hafta tekrar başladım geçen gün silver 3 promotion serisinden düştüm 4 e şimdi tekrar çıkmak için uğraşıyorum . Bu arada silver liginde veteran oldum Bu yüzden kendime silver noobu diyorum .

Oynamayı sevdiğim herolar :

Xin Zhao

Jax

Renekton

Buraya ekleme yapıcam şuan vaktim yok bi kaç tane daha var sevdiğim herolarım :)

İlk Maç - Lee Sin

Basit bi oyundu . Volibearın acemi olduğu her halinden belliydi . Başlarda iyi farm tutuyordu biraz zorluycak diye düşündüm fakat sonra pasifine güvenip lee sin gibi mobil bi şampiyonla trade girmeye çalışmasından falan acemi oldugu anladım . Mesela fightı başlatıyordu ben skilleri atıyordum falan skillerim bitince w ile kaçıyodum skiller cd den çıkana kadar oda beni kovalıyordu dönünce skiller vurup öldürüyodum falan . Fizz bu arada 10 dk geç girdi ama iyi toparladı . Güzel oyundu zevk aldım .

İkinci Maç - Riven

Lane çok basitti . Laneden çıkarken 6/1 gibi bi skorum vardı . Zed aslında mid için almıştı fakat LB troll pick yapınca bota inmek zorunda kaldı . Ben laneden onun için erken çıktım . Ben çıktım o farmladı falan biraz . Neyse 3 kill bizimkilerin salakça baron denemelerine verdim durduk yere içerden barona vuran cait veya keyfi ulti atan fiddle ile oyunu kazanmak kolay olmadı . Hele ki karşıda feedlenmiş bi draven varken :) Sonuçta kazandım ve lig atladım . Mutluyum :)

Üçüncü Maç - Lee Sin

Yine aynı şey . Deneyimsiz solotop , kolay oyun . Lee Sin yanlışlıkla aldığım bi heroydu bazı zamanlar iyi ki almışım demeden edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAkz -- 16 Temmuz 2013; 17:27:21 >

• nick iyi bende aynı nicki kullanıyordum bir zamanlar .. eluveitie dinlerdim.
    tr serverinde başarılar..
  • Günlük uğur gelir belki. Başarılar hocam :)
  • Bt ve Botrk bi arada olmamış
  • valla ne maclar kaybediyorum görseniz halime acırsınız

not : bunu niye buraya yazdım bilmiyorum
  • Yorumlarınız için teşekkürler :)

@SkiLNight_68 Zaten ben lane de bayaa bi öndeydim yani pek taktiksel düşündüm diyemem . Lee sin e botrk ilk çıkışım karşımda volibear olduğu için . :)
  • Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    West Ranked Team (Gold ve üstü)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Başarılar.

Teşekkür ederim dostum :)
  • İkinci Maç - Riven

Lane çok basitti . Laneden çıkarken 6/1 gibi bi skorum vardı . Zed aslında mid için almıştı fakat LB troll pick yapınca bota inmek zorunda kaldı . Ben laneden onun için erken çıktım . Ben çıktım o farmladı falan biraz . Neyse 3 kill bizimkilerin salakça baron denemelerine verdim durduk yere içerden barona vuran cait veya keyfi ulti atan fiddle ile oyunu kazanmak kolay olmadı . Hele ki karşıda feedlenmiş bi draven varken :) Sonuçta kazandım ve lig atladım . Mutluyum :)

• Umarım çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

Umarım çıkarsın.

Teşekkürler :) Çıkıcam inş. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanDinç

quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

Umarım çıkarsın.

Teşekkürler :) Çıkıcam inş. :D

Darısı başıma
  • Üçüncü Maç - Lee Sin

Yine aynı şey . Deneyimsiz solotop , kolay oyun . Lee Sin yanlışlıkla aldığım bi heroydu bazı zamanlar iyi ki almışım demeden edemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.