Şimdi Ara

Ranked game nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
30.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lol e başlayalı çok olmadı ve hep normal game atıorum 23 lvl oldum ama IP kasmak ölüm.
    Bu ranked gamelerin normalden farkı ne daha fazla Ip fln geliyor mu ?

• Hayır gelmez.Seri ip kasmak istiyorsan günde 6 tane practice yap.Gerisini normal oyna.Neden 6 tane dersen 6 tane den sonra ip vermez.
  • yardımın için teşekkürler :)
  • practice yapmanı tavsiye etmem. 3v3 oyun spamlersen en seri ip öyle kasarsın en son değişikliklerden sonra
  • Ranked game level 30 da açılıyo verdiği ip nin normal gameden bir farkı yok . Ranked game in tek farkı rating sistemi olması. Yani kazandıkça puan alıyosun kaybettikçe puan kaybediyosun . Bu puana göre oyundaki sıralamanı görebiliyosun.
  • ondan çok ranked game in tek farkı ban atılıp sırayla pick yapılması :p
  • Sadece 30 leveller girebildiği için ezikle karşılaşmayacağını düşündüğün oyundur. Ama hiçte bir farkı yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Saçma Rank Sistemi
    10 yıl önce açıldı
    Late game'de fps düşmesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında ranked game mapi farklı olsa daha iyi olurdu bence
    Yani rating,ban ve draft mode(customda da yapılıyo aynısı) haric her sey aynı
  • Ranked de elo sistemi normal game e göre daha güzeldir , öyle 2 yıl oynayıpta ilk defa ranked game oynamadığın sürece takımındakilerle çok aşırı bir farkın olmaz.Yani bir nevi kendi seviyendekilerle oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Ranked de elo sistemi normal game e göre daha güzeldir , öyle 2 yıl oynayıpta ilk defa ranked game oynamadığın sürece takımındakilerle çok aşırı bir farkın olmaz.Yani bir nevi kendi seviyendekilerle oynarsın.

elo nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

quote:

Ranked de elo sistemi normal game e göre daha güzeldir , öyle 2 yıl oynayıpta ilk defa ranked game oynamadığın sürece takımındakilerle çok aşırı bir farkın olmaz.Yani bir nevi kendi seviyendekilerle oynarsın.

elo nedir hocam ?

League of legends ranked gamelerde kullanılan bir puan çeşidi.Ranked game kazandıkça elo geliyor , kaybettikçe gidiyor.Level 30 da 1200 le başlıyorsun.Dost ve düşman takım senin elona yakın olarak belirleniyor.
  • quote:

quote:

elo nedir hocam ?

Bir buçuk yıldır oynayıp rankedlara 2 aydır falan giriyorum desem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonfere -- 23 Şubat 2012; 22:59:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

quote:

quote:

elo nedir hocam ?

Ben devamlı ranked oynuyorum. Yanlış mı yapıyorum ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

quote:

quote:

elo nedir hocam ?

Ben devamlı ranked oynuyorum. Yanlış mı yapıyorum ya

Yok yok doğru yapıyorsun.Ben nedense uzun süre ranked girmedim normal oynadım hep.Gerçi eskiden çok da oynamazdım ondanda ötürü olabilir.
    Sonra girince de pişman oldum bir yükseltemedim şu eloyu ne zaman yükselse aynı şekilde düşüyor.

• yaw ban fln atılıo da karşı takıma mı atıyoz yoksa kendi takımıızamı
  • hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknn

hort

amaç nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.