Bildirim
Range rover sport check engine ışığı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Servise danisin derim hayatimda boylr bir hata gormedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w -
quote:
Orijinalden alıntı: dodomoco
Servise danisin derim hayatimda boylr bir hata gormedim
Ben hayatimda range rover görmedim
Buralar hep doğan sahin
Hadi yorum yapmak için yorum yapayım:
Sıvının kapalı kaplar yasası, termodinamik felan girmeden yorum yapayım
-Yakıt azalınca basınç azalıyordur, pompa enjektörler yeterince yakıt gonderemiyorsa boyle bi arıza olabilir.
-aku zayıflamış olabilir. ( Pompa yoruluyodur belki akü az olunca)
Daha fazla sallamayım ama yakıt Fakir karışım geliyordur ( yakıt az hava çok )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yani neyi bozuk neyi yaptiralim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
once bir servis bulun, yetkili veya işinin ehli bir ozel servis, range rover konusunda uzman.
benzini azaltin, araci kullanin, motor ariza isigi yanar yanmaz servise girin, stop etmeyin araci. sonrasini servistekilere birakin.
Yakıt aldığınız yeri değiştirmeyi denediniz mi? _____________________________ Yetenek, sükunet içinde ortaya çıkar. Karakter ise dünyanın fırtınaları içinde. -
Benzin pompası performansı düşmüştür.
O motora benzin pompalamak her yiğidin harcı değil._____________________________ -
Benzer sorunla karşılaşan kullanıcılara; "depoyu 4te 1in altına düşürmeyin" denmiş. Ayrıca akü azalmış olabilir. Bu hataya ilişkin bir yazılım güncellemesi olabilir. Yakıt pompası ve yakıt filtresi kontrolü de cabası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "vazgeçmek bir seçenek değildir." -
Araç Gürcü plaka.Gürcistanda mısınız yoksa konu fake mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Renault Fluence 1.5 dCi 110 hp EDC-Touch
Citroen C4 1.6 e-hdi 112 hp-Exclusive
Citroen C-Elysee 1.6 hdi 92 hp-Attraction -
Arac gurcustanda ve problem çözemedim bi diagnoze gostericem
Araba gurcustanda
o modellerde siemens çıkıyor. bunlarda rölentide çalışırken düşük benzin basıncı uyarısı sorunu var.
beyinden halledebiliriz._____________________________ -
Yani böyle gezersek bozulurmu baska biseyi
yok hayır donanımsal bozulma yapamassınız. sadece arıza veriyor bu araç. çekiş problemi yapabilir ama kapatıp açınca genelde rolentide beklemeden hemen devam ettiginiz takdirde gideceginiz yere kadar gidersiniz. aksi halde çekiş düşebilir. bunlar sorun teşkil etmez. mudahale ile toparlanır. motorunuzda aslında bir sorun yok, yönetim sisteminde problem var. _____________________________ -
Tamam teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt