< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roach3558 -- 21 Haziran 2013; 11:19:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Randevu Kağıdını Kaybettim: Sorun Giderme Rehberi
Randevu kağıdını kaybetmek, özellikle tıbbi randevular söz konusu olduğunda stresli bir durum olabilir. Neyse ki, randevu kağıdını kaybettiğinizde takip edebileceğiniz bazı adımlar vardır:
-
Sağlık Kuruluşunuzu Arayın: Randevu kağıdınızı kaybettiğinizi hemen sağlık kuruluşunuzu arayarak bildirin. Çoğu durumda, randevunuzu doğrulayabilir ve size yeni bir kağıt verebilirler.
-
E-posta veya Mesaj Gönderin: Sağlık kuruluşunuz e-posta veya mesajlaşma yoluyla iletişim seçenekleri sunuyorsa, randevu kağıdını kaybettiğinizi bildirebilirsiniz. Bu yöntemle yeni bir kağıt alabilirsiniz.
-
Kişisel Hesabınızı Kontrol Edin: Bazı sağlık kuruluşları, randevuları çevrimiçi olarak yönetmenize olanak tanıyan kişisel hesaplar sunar. Hesabınıza giriş yaparak randevu bilgilerinizi görüntüleyebilir ve yazdırabilirsiniz.
MR Kağıdını Kaybettim
MR randevu kağıdını kaybettiyseniz, yukarıdaki adımları izleyebilirsiniz. Ayrıca şunları da yapabilirsiniz:
- Görüntüleme Merkeziyle İletişime Geçin: MR taramanızın yapılacağı görüntüleme merkeziyle iletişime geçin. Çoğu durumda, yeni bir randevu kağıdı sağlayabilirler.
Ultrason Randevu Kağıdını Kaybettim
Ultrason randevu kağıdını kaybettiyseniz, yukarıdaki genel adımları izleyebilirsiniz. Ayrıca şunları da deneyebilirsiniz:
- Doğum Uzmanınıza Bildirin: Hamileyse, doğum uzmanınıza randevu kağıdını kaybettiğinizi bildirin. Size yeni bir kağıt sağlayabilir veya randevunuzu yeniden planlayabilirler.
Randevu kağıdınızı kaybetmek sinir bozucu olabilir, ancak panik yapmayın. Yukarıdaki adımları izleyerek, randevunuzu doğrulayabilir ve yeni bir kağıt alabilirsiniz.