Bildirim
ramlerimin degerleri neden düşük
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
araştırmanı tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: 32memo32
arkadaslar 2x2 4 gb kingston hyperx ram adlım ddr3 1333 mhz amd overdrive programı ramler 687mhz olarak gösteriyor neden 1333 mhz deil
1333 onlar merak etme. dünden beri gördüüm aynı soruna dair 3. mesaj bu. şimdiye kadar kaç bilgisayara baktıysam cpu-z programında spd bölümünde ram hızları normalde çalışması beklenenin yarısı yazıyordu. (kendi bilgisayarım dahil) bi sorun olacagını sanmıyorum rahat olsun. yine de bilgisayar açılırken post-screen'den (bilgisayarın donanımsal özelliklerinin kısaca yazdıgı açılış ekranı) kontrol edebilirsiniz -
Arkadaşlar ne yaparsanız yapın yarısı yazar. DDR - Double Data Rate'dir görünen rakamın iki katı efektif ram hızını verir -
quote:
Orijinalden alıntı: 2kol3bacak
Arkadaşlar ne yaparsanız yapın yarısı yazar. DDR - Double Data Rate'dir görünen rakamın iki katı efektif ram hızını verir
artık ben de emin oldum teşekkürler:) -
tskler arkadaslar içim rahatladı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X