Şimdi Ara

RAMLER birbirine çok benziyor. Ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ram almayı düşünüyorum yardımınız gerekli.Kararsızım.

1-fiyatı 229 dolar ama 1200 mhz TIKLAYIN

2- Team marka . 150 dolar TIKLAYIN

3- GEİL - ucuz ve performans 142 dolar TIKLA

4-OCZ son kahraman da bu. Testleri nasıl bilmiyorum 150 dolar TIKLA

Valla ben işin içinden çıkamadım. 229 dolar kingstona gerek yok al 155 dolara team ram yada ocz overclockla 1200 mhz yapar derseniz kingston gerekli değil herhalde.Ama 1200 de yapmazlar herhalde.
    Acaba 1200 luk kingston bide overclock olurmu acaba....

• bu arada aynı ramin kigston marka olanın 900 mhz olanı 285.0000 USD + KDV

Bunun bir mantıklı açıklaması var mı ..
  • Arkadaşım sana tavsiyem bu sayfadaki "Bellek Zamanlamaları" adlı başlığa bir göz gezdirmen, işte linki:http://forum.donanimhaber.com/m_15158045/tm.htm

Ben sana hemen özet geçeyim: "Ram'de marka, frekans ve timingler %2 performans artışı bile oluşturmaz, hele oyunlarda %1 bile belki olur, yani bunu hiçbir insan anlayamaz"

Bu dediklerime göre en mantıklı seçim 2*1GB Veritech DDR2-800. Hem ucuz yani tanesi 50$ hem de alacağın 1200MHz ram'lerden en ufak farkı bile yok performans olarak.

Oc'yi işlemciye yap ama ram'e yapmana hiç gerek yok çünkü boşuna fazla ısı üretmekten başka birşeye yaramaz. Kışın ellerini ram'lere tutuyorsan yapabilirsin

Ben sıradan marka almak istemiyorum diyorsan OCZ veya Geil al. Asla 150$'dan fazla para verme çünkü dediğim gibi bir işe yaramıyor sadece kendi egonu tatmin etmiş olursun. Alacağın tüm ramler Veritech ile aynı performansı verir sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 30 Haziran 2007; 17:06:07 >

• Veritech DDR2-800 ramlerin geçikme süreleri nedir?
  • Bilmiyorum bakmadım, niye bakmadın dersen kaç olduğu farketmediğinden bakmadım. 3-3-3-12 de olsa 5-5-5-18 de olsa birşey değişmiyor nasıl olsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.