Şimdi Ara

Ramlarım DC mode CALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün gittim 1gb ddr2 800 mhz lik kingston ramime ilaveten 2gb ddr2 800 mhz lik ram aldım kasayı açtım slotların rengine göre rami taktım sarı1 sarı2 mavi3 mavi4 sarı1 de 2gb lık sarı 2dede 1gb lık ram takılı fakat CPU-Z deb bakınca dual calışmadıklarını gördüm bunun sebebi ne olabilir

Ramlarım DC mode CALIŞMIYOR

• kimi anakartlarda farklı renklerde dual oluyor öle denediniz mi ?
  • hayır denemedim ama hemen deniyorum
  • hocam denedim olmadıı

sarı1 mavi3 denedim pc tam açılırken çat yeniden başladın bi kaç defa denedim olmadı sürekli yendiden başlattı

sarı2 mavi4 olarak denedim bu sefer pc çalıştı ama yine dual çalışmadı

birde pc de 1 gb ram varken ramın hızı 400 değilde 371 mhz de calışıyordu 2gb tıda ilave edince ramın hızı 326 lara düştüü(işlemci tam yükte çalışırken)

bunların sebebleri ne olabilir arkadaşlar bi yardım edinn acaba anakartta bi problem olabilirmi
  • 2side 1gb yada 2gb olmali diye biliyorum ben
  • Ramlerin dual olarak çalışabilmesi için her iki raminde aynı kapasitede ve özellikte olması gerekir.

1 GB DDR2 800 Mhz / 1 GB DDR2 800 Mhz

2 GB DDR2 800 Mhz / 2 GB DDR2 800 Mhz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Ramlerin dual olarak çalışabilmesi için her iki raminde aynı kapasitede ve özellikte olması gerekir.

1 GB DDR2 800 Mhz / 1 GB DDR2 800 Mhz

2 GB DDR2 800 Mhz / 2 GB DDR2 800 Mhz

teşekkürler hocam ama bir sorum daha var işlemcim 2.6 ghz calıştığında neden ramın hızı 326 lara düşüyor normalı 400 olması gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bios smart fan mode ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.