Bildirim
Ramlarım DC mode CALIŞMIYOR

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kimi anakartlarda farklı renklerde dual oluyor öle denediniz mi ? -
hayır denemedim ama hemen deniyorum -
hocam denedim olmadıı
sarı1 mavi3 denedim pc tam açılırken çat yeniden başladın bi kaç defa denedim olmadı sürekli yendiden başlattı
sarı2 mavi4 olarak denedim bu sefer pc çalıştı ama yine dual çalışmadı
birde pc de 1 gb ram varken ramın hızı 400 değilde 371 mhz de calışıyordu 2gb tıda ilave edince ramın hızı 326 lara düştüü(işlemci tam yükte çalışırken)
bunların sebebleri ne olabilir arkadaşlar bi yardım edinn acaba anakartta bi problem olabilirmi -
2side 1gb yada 2gb olmali diye biliyorum ben -
Ramlerin dual olarak çalışabilmesi için her iki raminde aynı kapasitede ve özellikte olması gerekir.
1 GB DDR2 800 Mhz / 1 GB DDR2 800 Mhz
2 GB DDR2 800 Mhz / 2 GB DDR2 800 Mhz -
quote:
Orjinalden alıntı: yuemrek
Ramlerin dual olarak çalışabilmesi için her iki raminde aynı kapasitede ve özellikte olması gerekir.
1 GB DDR2 800 Mhz / 1 GB DDR2 800 Mhz
2 GB DDR2 800 Mhz / 2 GB DDR2 800 Mhz
teşekkürler hocam ama bir sorum daha var işlemcim 2.6 ghz calıştığında neden ramın hızı 326 lara düşüyor normalı 400 olması gerek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X