Şimdi Ara

Ramazanda Vücut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
7.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm beyler.Malum tatile giriyoruz.Oturdum yaz tatili için program yaptım.Programda filmler,kitaplar,farklı etkinlikler falan var ayrıca artık body e de başlayalım dedim.programı yaptım bitirdim tamam bu yaz çok züper olcak derken zaten 3 ay olan tatilin 1 ayının ramazan olduğu aklıma geldi

Şu an acayip dumur durumdayım napabilirim diye düşünüyorum acaba iftardan önce salona gidip iftara sofraya mı yetişsem,ya da 8 gibi iftar yapıp 10 da salona mı gitsem??

Vücut geliştirmeyle uzun zamandır ilgilenip bu konuda genel kanaatın veya çözüm yolunun ne olduğunu bilen duyan varsa ve paylaşsa çok şukela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry_m3ssQ -- 30 Ocak 2012; 3:41:50 >

• Çok zor oluyor hiç deneme verim alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

Çok zor oluyor hiç deneme verim alamazsın.

En azından formu korusak ii olurdu be
  • İftarı yaptıktan 2 saat sonra bol su eşliğinde var olan kası korumak amaçlı yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trion

İftarı yaptıktan 2 saat sonra bol su eşliğinde var olan kası korumak amaçlı yapabilirsin.

Ki saat 10 civarları oluyo.Salon sahibi bu saatte ne işin var git yat uyu tarzı bişi sölemezse iyi.Tersleyememde geçen aynada kendine bakarken gördüm gorilimsi bi varlık
  • quote:

İftarı yaptıktan 2 saat sonra bol su eşliğinde var olan kası korumak amaçlı yapabilirsin.

Ben bunları denedim ramazanda hiç çalışma daha iyi.İftar vakti yenilen yemek 2 saatte eritilmiyor.En az 3 saat lazım ayrıca vücut yorgun oluyor iyi çalışamıyorsun.Antrenmandan sonrada yemek yemen lazım bu iş saat 12 gibi oluyor kısaca sağlıksız besleniyorsun.

Ramazan'a kadar çalış 1 ay dinlen arkadaşım ben bunu denedim 10 gün kadar devam ettim hatamı anlayıp bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 16 Haziran 2010; 23:27:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

Ben bunları denedim ramazanda hiç çalışma daha iyi.İftar vakti yenilen yemek 2 saatte eritilmiyor.En az 3 saat lazım ayrıca vucüt yordun oluyor iyi çalışamıyorsun.Antrenmandan sonrada yemek yemen lazım bu iş saat 12 gibi oluyor kısaca sağlıksız besleniyorsun.

Ramazan'a kadar çalış 1 ay dinlen arkadaşım ben bunu denedim 10 gün kadar devam ettim hatamı anlayıp bıraktım.

Mantıklımsı..Aslında iftardan sonrayı beklemeden 1 saat kala gidip 10 dk kala geri dönmek (hafif bi çalışma) de aklıma yatıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücut tipim nedir ?
    geçen yıl açıldı
    Fitness ve hergün kardiyo
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iftar zaten geç olacak Ben geçen sene 1 ay ara vermiştim Bu senede ara vermeyi düşünüyorum Zaten sıcakta çekilmiyor
  • hmm..Bodyciler oruç tutmuyor,oruç tutanlar body yapmıyor anlaşılan.
  • Öğretmenler yok mu onlara sorarsan daha iyiy cevap verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

Öğretmenler yok mu onlara sorarsan daha iyiy cevap verirler.

İnsanın aklına düştü mü bi sonraki günü bekleyemiyo naparsın
  • Bizim salonda çoğu kişi tutmuyor Tutanlarda 1 ay ara veriyor Çoğunlukla
  • açken denemiştim bi kerede bench pressde şakaklarım zonkluyordu iftardan önce hiç deneme 1 ay ara verebilirsin yüzebilirsin bu arada iyi gelir kaslarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

Bizim salonda çoğu kişi tutmuyor Tutanlarda 1 ay ara veriyor Çoğunlukla

çok saol moral verdin

quote:

Orijinalden alıntı: iron0

açken denemiştim bi kerede bench pressde şakaklarım zonkluyordu iftardan önce hiç deneme 1 ay ara verebilirsin yüzebilirsin bu arada iyi gelir kaslarına

Doğrudur,anlaşılan 1 ay yatışş
  • ya oruç ya body. seçimini yap.
    çünkü oruç tuttuğun sürece spor yapamazsın. hele böyle ağır spor çok sakıncalı. ki sana bir getirisi olmaz.
  • Yada şöle bişi yap orucunu tutmazsın tatil bittimi ondan sonra sende başlarsın zaten illa ramazan boyunca tutmak zorunda değilsin tutabildiğin kadar
  • akşam iftardan sonra hafif kendi çapında bir idman yapabilirsin bence bir zararı olmaz ama yine de profesyonel birilerine sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeserTEagLe_

akşam iftardan sonra hafif kendi çapında bir idman yapabilirsin bence bir zararı olmaz ama yine de profesyonel birilerine sor.

Evet olabilir.

Ayrıca dikkatimi çeken vücut geliştirme başlığı altında 100 ün üstünde üye var,bir kişi bile ben ramazanda oruç tutuyorum aynı zamanda şöyle bir program uyguluyorum demedi..
  • fitness antrenörüyüm ramazanda genelde spor merkezlerinde iftarda 2 3 saat sonra patlama olur.İnsanlar tıka basa yiyip geliyorlar koşu bantlarında bisikletlerde nefes nefese kalıp kardio sistemi risk atıyorlar.Vücut akşam 19.00 sonra sistemi yavaşlatmaya başlar normal bir insanda... İftarda hafif bişeyler yiyip basit şeker yiyip antrenman yapabilirsin ama antrenman sırasında bol bol protein creatin yüklemesi yapmanız gerek body ile ramazan birbirine zıttır birinden birinde fedakarlık yapmak zorundasın :/ sağlığın bozulacak yoksa
  • Vücut geliştirmek için 3 aylık program yaptıysan zaten boşuna parana yazık etme.Bu işler 2 haftalık gazla olmaz.Yaz tatilinin tadını çıkar,gez toz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.