Şimdi Ara

Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
559
Cevap
18
Favori
81.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana artık çepeçevre sarkma oluştuğunu , tüm pakeleri çıkarırsak çok canımın yanacağını söyledi.

Longo hemoroidopeksi yöntemi önerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • INSURG3NT kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Allah acil şifalar versin. İlker Pala mı İlker Sücüllü mü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aesisi A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim dostum , sücüllü hocaya muayene oldum ama eğer ameliyat olsaydım pala hocayla birlikte gerçekleştireceklerdi, pala hoca sanırım bu yöntemi uygulamakta oldukça başarılı bir cerrah , duyumlarım da o şekilde.

Ben başka bir hastanede başka bir cerraha oldum bu ameliyatı.

• Bu konularda Burhan Karabağ’a bi tedavi olun dostlar. 2 arkadaş tedavi olduk kaç yıldır sorun olmadı. Kendisi İzmir ilinde. Hepinize geçmiş olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ameliyatı İlker sücüllü ye neden olmadınız benim de kronik makat catlagim var da ona gitmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz

• fissurmagduru F kullanıcısına yanıt

Hastanede bana çıkarılan ameliyat ücreti biraz yüksek geldi tek nedeni bu yoksa gözüm kapalı kendisine ameliyat olmaktan bir an çekinmezdim yoksa kendisi işinin ehli, çok tecrübeli, güleryüzlü, harika bir insan harika bir cerrah..

• Hayal59 H kullanıcısına yanıt
    Şuan nasılsınız peki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi değilim ameliyat öncesi günlerimi arar oldum tuvalete gitmek bile istemiyorum ağrı olacak diye ki zaten hep var psikolojik olarak yıprandım ama doktorun umrunda değil böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum gerçekten yazılan yorumlara kimse aldanmasın fazla para kazanmak uğruna yapılan uygulamalar geri dönüşü olmayan yere sevk ediyor bizleri bol video çekip hasta toplamaktan başka bir amaç yok ortada videolardaki gibi tatlı bir doktor yok sorununuz çıktığı zaman ameliyat öncesi gayet Güleryüz sonrası için ise umursamaz bir tavır vardı tekrar ediyorum Yahya Çelik denen o doktora gitmeyin tek düşündüğü şey cebiniz olacaktır ben acı bir şekilde tecrübe etmiş oldum maalesef rabbim bizleri kendinden başka kimseye muhtaç etmesin Allah’ın adaleti elbet tecelli eder yarına kalsa da kimsenin yanına kalmaz şu mübarek günlerde Allah’a havale ediyorum

• Gerçekten o nasıl bır muayene seklıdır tek parmak tuse tamam da ıkı parmak yada 3 parmak tuse yapmak akıl alır gıbı degıl ve tuse yapıp saga sola cevırmek tekı amac nedır acaba zaten sıkıntının oldugu bolge orası İnan okuyunca nutkum tutuldu kaldı vıdeolarda muayenemız bıraz acılı oluyor ama sonuç guzel oluyor dıyordu hoca ama bukadarını tahmın etmıyordum dogrusu

• vincecarter91 V kullanıcısına yanıt

Allah şahidim olsun aynen dediğim gibi muayene etti, ömrümde yaşadığım en büyük hemoroid ağrısıydı muayeneden bir önce gece küvette sıcak suyun içinde sabahlamıştım ağrıdan sancıdan zaten yatakta yatma gibi bir şansım yoktu, bir an önce sabah olsun diye dua ettim, bir şekilde sabahı ettim öğlene doğru yola çıktım ve muayene olmaya gittim.

Hayatımın en büyük pişmanlıklarından biri diyebilirim, sanki bardağın içini bezle kurular gibi o kadar ağrı şişik ve sancıma rağmen bir kaç kez resmen elini içimde sağa sola çevirdi, gözlerimden resmen yaş geldi, ameliyatımdan sonra bile böyle bir ağrı yaşamadım.

Muayenesi buysa ameliyatını düşünemiyorum bile, birde kuyruk sokumumdan parçalar kesip hemoroidleri kestikten sonra oraya yama yapacaktı adamdaki fantaziye bak yaaa

• Ecrin_20 E kullanıcısına yanıt

O günü hatırladıkça sanki acısınıda tekrar yaşamış oluyorum o derece travmatik bir durumdu yaşadığım..

Bir kaç saniye boyunca elini sağa sola çevirdiğinde yaşadığım o acının tarifi yok, kaç yaşında insanım ağrıdan bağırdım resmen çocuk gibi..

• Kardesim cok gecmış olsun inş biran önce rabbım saglıgına kavuşmayı nasıp eder…. bende Burayı gorene kadar hocaya tedavı olmaya gıdecektım 1 yıldır maddı durumdan dolayı beklemedeydim en sonunda kız kardesım kredı cektı hazırlık yapıyordum ist gıtmek için bir sabah tesadüf bu platform karsıma cıktı incelerken okurken kafamdan asagı kaynar sular döküldü inanamadım okuduklarıma anlatılanlara ben hep hocanın sıtesınden takıp ettıgım için herseyı (saf Anadolu insanı bizler) olumsuz yorum varmı dıye araştırma pıskolojısı tasımıyoruz sıkıntımızdan dolayı … ordakı yorumlar vıdeolar insanı cezbedıyor dogrusu…şimdi kendımı alllahın sevgili sanslı kullarından mı saymalıyım bılmıyorum bu platform karsıma tesadufen cıktıgı için

işte öyle yapmış olsaydı götünüze soba borusunu döşemiş olurdu. allah kurtarmış sizi.

• Ecrin_20 E kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, Allah tüm hastalarımıza şifa versin inşallah..

• Ben fissürden dolayı amalıyat oldum geçen yıl sonra tahlıhsızlık yasadım lavabo esnasında ıkındım kabız olmadıgım halde ıkınma ıhtıyacı duydum amalıyat yerım tekrar hafıf acıldı oyle kaldı kapanmadı bende arastırırken hocanın sıtelerı cıktı karsıma takıp etmeye basladım dedım hocanın yaptıgı amalıyatlardan herkez memnun bende ona gıdeyım ama bu platform karsıma cıkınca sok oldum okuduklarımdan dolayı

• Ben 2010 yılında ameliyat olmuştum. Yöntem neydi hatırlamıyorum o yıllarda. Neyse pandemide tekrar yırtık oldu. Prof. Dr Emre Balık hocaya gittim. Hemen ameliyat yapmak istemedi. Solgar'ın lifli bir ürününü her gün 2 tablet kullandım ve 6 ay arayla 2 kez botoks denedi fakat maalesef işe yaramadı. 1 yıl sonra LIS oldum. Kasın bir kısmını kestik dedi. Sonrasında krem veya diyet vs vermedi. Normal hayatına devam et dedi. Ameliyat sonrası ilk 3 ay ara ara akıntı oldu az da olsa. Sonra kesildi. Genel olarak iyiyim. Bazen kabız olduğumda az da olsa dışkılama sonrası ağrı oluyor. Ikınmayı elimden geldiğince bıraktım. Maalesef sürekli bir diyet ( sebze, lif ağırlıklı vb) mümkün değil. Botoks döneminde çok aşırı dikkat etmeme ve lifli beslenmeme rağmen, 15 günde bir kez de olsa kabızlık durumu olabiliyor ve başa dönüyordum sürekli. Benim metabolizmamda beslenme dışında ( stres, vb faktörler olabilir) kabızlık üreten ( nadiren de olsa) sebepler olduğunu farkettim. Bu sebeplerle kati kurallı bir diyet yok hayatımda. Elimden geldiğince bol sıvı ve sebze almaya çalışıyorum.

Emre Balık hoca çok yoğun bir doktor. Ulaşmak zor olabilir. Fakat iyi bir doktor. Proktolog mu değil mi emin değilim. Genel cerrah , rektum kanseri, kolon kanseri vb işler asıl uzmanlık alanları. Burada amacım hocayı önermekten ziyade başımdan geçenleri aktarmak.

Umarım tekrar yırtık oluşmaz. Pandemide 2 sene ne çektiğimi ben bilirim.

• captain_07 C kullanıcısına yanıt

Ameliyat sonrası sürecinizi detaylı anlatma imkanınız var mı acaba neler yaptınız neye dikkat ettiniz teşekkür ederim şimdiden

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.