Ameliyat olalı 6.5 ay oldu.... şükür İyiyim ama WC den sonra ağrım devam ediyor. |
Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (16. sayfa)
-
-
merhaba arkadaşlar herkeze geçmiş olsun Allah sabir versin
bende fistül hastalığından muzdaribim bulunduğum bolgede özel hastanede lazer ile ameliyat olacaktim ama.fistul illetini arastirirken bu şahısa denk geldim ve bilgi amaçlı kendisine yazdim bana kesinlikle lazer olmamam için cvp verdi sağolsun kendi sitesinden bir kac hastanın videolarını paylaştı bende izlerken izlerken kafama yatti ve karar verdim ameliyat için gidecektim yanina fakat kafama takildi fiyat sordum muayne etmeden fiyat verilmiyormus sadece muayne ücreti 750tl imis fakat mr sonucunu yolladigim halde bana taniyi koymak için ellemesi gormesi gerekmis tamam dedik sonra kafama takildi bu kişi ile alakali hicmi cani yanan hicmi memnun kalmayan diye arastirdim önce şikayet var comda okudum biraz isgillendim sonra daha da araştırayım derken bu gurubu buldim ve bi an dedimki dur orada bekle acele etmeyeyim bu yazilanlar ciddimi arkadaslar fiş fatura vermemesi ve ssk veya özel saglik sigortasi anlasma olmamasi ve sadece nakit odeme olmasi çok tuhaf geldi ve sizlerin dedigi fiyatlar 20bin 25bin rakamlari cok fazla degilmi sonuç itibari ile bana ne öneride bulunursunuz yardimlarinizi bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geçmiş olsun, makat hastalıklarında bence en zor amelıyat makat catlagı sonra hemoroid sonra fistül amelıyatları dıye bılıyorum sırasıyla...
dikkat etmeniz gereken nokta fistül amelıyatından sonra makatta darlık olsuyor mu , eger boyle bır rısk varsa cok ıyı bır doktor bulun fıstul amelıyatı olun aksı taktırde yıllar sonra makat catlagı yada makat darlıgı amelıyatı olmak zorunda kalırsınız buda sızı cok cok cok uzer cunku bu gruptakılerın hepsı neredeyse makat catlagı magduru.... bu makat catlagı amelıyatında TR de toplasan 3-5 doktor ancak yapıyor durum o kadar buyuk rısklı ve kotu dıyebılır......
sıze tavsıyem fıstul amelıyatı sonrası makat daralması olabılır mı bunu youtube ve dıger sıtelerden arastırıp ona gore ıyı bır doktor secıp amelıyat olun......
-
merhaba arkadaslar
ankarada olan
bahadir ege diye doktor var
giden ameliyat olan duyan varmidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ay kadar once Ist. adı geçen doktora ameliyat oldum
Fistül için gittimIstanbul a. Korkunç ameliyatlar yapıyor dediklerini yaşadım. Rektosel in vardı diye o ameliyatı da yaptığını söyledi. Rabu benim rekyoselim yoktu.. 2 seton ile acilar için de günler geçti. Kazıma yapıyorum diye diye can acısını yasatan bilir. 2 ay konaklama yaptim. Ne dediyse harfiyyen yaptım. Sonuç ta alt bölge tümden genel darlığı oluşturdu. Madem burasi sağlık sitesi sadece makat daralmasindan bahsetmedim. Bir bayan.olarak alt bölge tamamen daraldı. Kadın doğumcu muayene bile edemedi. Evlilik yaşantımız esimle bitti o kadar diyeyim. Pazartesi profosor Uğur Sungurtekin ve kadın doğum uzmanı Tolga bey beni birlikte universitede ameliyat etti. O istanbul daki elindeki kazıdım dediği işlem tam bir baş belası sebep olan bu dendi. Ve iyulesecegim söylendi. Üniversite hastanesi çıkış ta 9 bin tl ödedim. 4 taksit yaptı.dr değil ücreti devlet aldı. Eğer bırakın Istanbul u reklam hastaneleri üniversite bünyesinde Denizli için alan hocası Uğur Sungurtekin dir. Ona randevu alamazsanız UTKU Özgen öğretim görevlisidir rahat randevu bulursunuz. Ugur hoca ya sizi tetkikleri isteyip yonlendirecektir. Konu hakkında soru cevaplamak istemiyorum.. ugur hoca ya ve sütlü beye giderseniz oylum onlarda ve ssk guncellemesinde. Açıkça durumu bir bayan hasta olarak yazdım. Fistül ile yaşayın ama sakın ola özellikle bayan hastalar adı geçen Istanbul daki dr için tecrübemi aktardım.. Gaz kaçırıyorum bu sorunu bile aramiyorum. Bunu yazmadım bile..çünkü gaz kaçırarak böyle yaşarım . Hayat standardinizin nereye düşebileceğini acı bir şekilde öğrendim. , duanızı beklerim. pamukkale üniversitesi dr larının ismini bıraktım. Ugur hoca -- çok daga ıyi olacaksin diye güler yüzle beni taburcu etti...Bir de kadın doğum prof u ameliyata eşlik etmek durumunda kaldı. Ismi de Tolga Güler hocadir..Lütfen soru yazmayın. Durumu çok açıkça anlattim. I termeye girip adı geçen genel cerrahi hocasına ulaşabilirsiniz.. haa dr beni ameliyat etmezse diye korkarak gittim Uğur hocaya. Ne diyeyim Allah razı olsun. Reklam pastasinda ismi yok. Hiç bir video su yok..Hastaneye gelip soracaksiniz. Tanıdığınız varsa bilgi alacaksiniz isimler işini yapıyor. Çünkü devlete hizmet ediyor. Saygılar ve her arayışta olana şifalar dilerim
-
Hikayemi yazdım. Pamukkale üniversitesi genel cerrahi prof Uğur Sungurtekin ve kadın doğum prof u Tolfa Güler tarafından 17 agustis 2023 de tani 4 gün önce düzeltme ameliyati oldum. Son durak değil Güneşli . . Pamukkale univ. Hastane çıkış ta döner sermayece 9 bin tl ücret aldi . 4 taksite böldü kartım. Ugur Hoca ıyilesecegimi ve sorun olarak yapılan yanlış işlemlerin tamirini yaptıklarını söylediler. Yasam kalitemin yükselmesinin sevinci ile dr arayan mağdurlara yönelik isim bıraktım. Araştırma görevlisi dr Utku Özgen de vardı tabi. . Soru soranlar için bana mesajda durumu ayrıntılı ve uzunca yazdım. ..Sin durak videolarına kanmadan araştırma yapanlar içi de bir önceki durum bildirir uzun tecrübemi okumanızı ve özellikle bayan hastalar içindir. Şifalar olsun herbirimize
Arkadaşlar bende 6 ila 7 ayda bir tuvalet yaparken kanama oluyor, bir kaç gün sonra normale dönüyor.Acaba bir doktora görünmelimiyim? İstanbul anadolu yakası doktor tavsiyesi rica ediyorum.
-
SELAM,
Ben bu doktora muayene oldum. Youtube deki bir hastanın yorumlarının pozitifliğine inanarak. Klinik dediği yerde 2 koltuk 1 banko var. Muayene ettiği yerde bir koltuk var tarihi eser. Orada karar verdim ameliyat olmamaya. Hoca profesyonel bekraund süper fakat herkese aynı cevap veriyor. anal darlık var,fissür var kdv olarakta bana bağsurda var dedi. 52 yaşındayım yeni öğrendim. tabiiki sizlerin yorumunu okuduktan sonra aklımdaki ufakta olsa sorular cevaplandı. Yazanlardan ALLAH RAZI OLSUN.... RABBİM Şifa nasip etsin.
-
Meraba bende ayni sizin gibiyim su an nasil durumdasiniz bende ayhan beye gitmek istiyorum ama once sizin durumunuzu ogrenmek istedim
Yaklaşık iki yıl önce anal fistul teşhisi konmuştu. Teşhis birçok doktor tarafından hem fiziki muayene hem mr sonucuna göre konmuş hatta acil ameliyat kararı veren doktorlar da olmuştu. İki yıldır ara ara ağrılar,özellikle kabızken diskilamada zorlanmalar haricinde kanama iltihap vb olaylar olmadı. Geçen bir araştırma hastanesinde fistulun ne durumda olduğunu görmek için mr çektirdim fistule dair hiçbir şey çıkmadı. Doktor yoktu asistana bu nasıl olur, daha önceki iki mr sonucumda ds fistul vardı sizin çektiğinizde yok diye sordum, zamanla kapanmıştır cevabı aldım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Fistul traktı zamanla kapanabilen bir şeyse niye herkes makatini kesip bictiriyor niye zamanında bana acil ameliyat demişlerdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayhan çağılcı hocaya çatlaktan flep Ameliyat olalı tam 9 ay oldu....
şükür çok çok İyiyim ama WC den sonra ağrılarımda baya hafıfldı ama hala azda olsa agrılarım devam ediyor...
İyikide amelıyat olmusum diyorum....
not: wc den sonra agrılarımın olmasının tek sebebı bence lıgasur cıhazıının calısma sıstemınden kaynaklıymıs gıbı gelıyor hocaya bunu sormadım ama tahmın edıyorum......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_07 -- 18 Ekim 2023; 20:42:13 > -
ligasur cihazı eti yakarak yapıştırıyor bu yuzden gec ıyılesıyor yara yerı. calısma prensıbı boyle bır cıhaz... bu cıhazı ıyı kullanamayan bır kısı makatınızda darlık yapar.... keza lazer amelıyatlarında lazerı ıyı kullanamayan doktorda darlık yaptırırı.... agrılarım cok az ıdare edıyorum zamanal gecer sanrıım kas uzerındekı ıslemler 1-1.5 yılda ancak ıyılesır dıye bılıyorum.... laser lıgasur gıbı cıhazları ıyı kullanmayı bılmeyen doktorlar makatta darlık yaratıyor ve sonucu cok cok kotu oluyor..... makat darlıgını eskı halıne getıren amelıyatlatı yapan doktoru bulmak samanlıkta ıgne aramak gıbı...
-
Aynen size katılıyorum. Ben de muayene oldum. Ben de muayenehanedeki durumu görünce çok garipsedim. Bomboştu , hiç kimse yoktu. Bana da aynı tanıyı koydu. Doktorun bilgisine inanıyorum ama , bunları ve olumsuz yorumları görünce vaz geçtim. Ama dediği gibi makat darlığı da oluştu iyice. Yine ona ameliyat olacağım gibime geliyor.
-
geçmiş olsun ben hic birine gitmedim hafif büyük tuvaletlerde yanma ve zorlama oluyordu fakii bir arkadaşın tavsiyesi uzerine eczaneden progtolog adli kremi aldim ve iceriye sıktım kullanmaya devam ettim aksam yatarken ve özellikle büyük tuvaletten sonra kullandim toplasan 4gun anca kullandim ve çok rahatladim Allaha şükür olsun
suanlik cok iyiyim hatta fistulden eser kalmadi diyebilirim yediklerimede dikkat ediyorum özellikle karabiber pulbiber tuketmiyorum ve kabiz olmamaya özen gösteriyorum çok şükür en ufak sıkıntım sorunum kalmadi şimdi haftada birde olsa aksamlari yatarken 1 kereye mahsus sıkıyorum kremi ne olur ne olmqz diye iyiyim
krem eczanede 80tl civari birsey aile hekiminizede yazdırabilirsiniz ssk karşılıyor ama bu kremin birde plus olani varmış o daha etkili imiş basur için cok faydali diyorlar denemekten zarariniz olmaz bir deneyim derim
MESUT BEY MERHABA NASILSINIZ,
AYHAN HOCAYA AMELIYAT OLALI SANIRIM 2 YIL GEÇTİ....
SUAN NASILSINIZ... TUVALETTEN SONRA AGRINIZ SIZINIZ VAR MI, DARLIK VS. OLUŞTU MU ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_07 -- 24 Kasım 2023; 12:16:52 > -
Merhaba benim annem de rtu mağduru. Siz Trabzon’a gidip amelyat olup düzeldiniz mi şuan durumuz nedir lütfen cevaplar mısınız ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X