Bildirim
Ramazan Sonuna Kadar Para Bulmam Lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bana da 10 bin lazım ama vermiyor bankalar -
quote:
Orijinalden alıntı: ayanozer
bana da 10 bin lazım ama vermiyor bankalar
bankaya güven olmaz agalar.tırnak yiyin bankaya bulaşmayın 100binlik evi 60 bin diye sayıyor çakallar. -
Uyuşturucu sat günde o kadar kazanırsın tecrübe konuşuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: yoktur
Uyuşturucu sat günde o kadar kazanırsın tecrübe konuşuyor
mümkünse helal yoldan istiyorum. -
1 aydan kısa sürede zor o kadar para. Yarısını çalışarak, yarısını da bir tanıdığından isteyebilirsin. -
işlek bi caddeye gidip bimden 25krs şu alıp 50 kuruşa satıyorsun iftara yetişmeye çalışanlara günde 10 tane satsan 10*25=2,5 tl ayda 45 tl lan her konuda işe yarardı 1500
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mario Puzo
1 aydan kısa sürede zor o kadar para. Yarısını çalışarak, yarısını da bir tanıdığından isteyebilirsin.
normalde yaz tatilinde çalışırdım ama son 2yaz tatilinde oturuyorum sınav yüzünden
quote:
Orijinalden alıntı: DosutWarrior
işlek bi caddeye gidip bimden 25krs şu alıp 50 kuruşa satıyorsun iftara yetişmeye çalışanlara günde 10 tane satsan 10*25=2,5 tl ayda 45 tl lan her konuda işe yarardı 1500
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X