Şimdi Ara

Ram voltaj ( windows ortaminda! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar windows ortaminda ramlere gercekte kac volt geldigini gosteren bir program varmi? ramlerime biostan verdigim voltaj degerleri uygulanmiyor gibime geliyor. cunku pc acilirken ddr volt : 1.90 yazisini yakaladim bi ara . oysaki 2.35 voltu secmistim biostan. biosta 2.35 volt ayarli yani. kurt dustu icime

• ayar boyle iken !!!!

acilistaki full ayar gostergesinde boyle !!! yani biostaki ramlere verdigim 2.35 volt islemiyor !

• winows altinda ram voltajini gosteren everest ya da sandra turevi bir program var bir arkadas ss alip soru sormustu burada zamaninda ama cpu-z gibi realtime gosterebilen bir ram programi yok benim bildigim.ramlere o voltaji verdin diye illa o voltajda calisacak diye bir sey yok ihtiyaci kadar ceker mesela ben islemciye 1.4 veriyorum ama cpu-z de 1.288 filan gosteriyor surekli degisiyor.bir de 2.35 fazla degil mi gercekten gerekiyor mu o kadar voltaj?ben 2.25 v ile 316 fsb yaptim x2 3600u.seninkinde o kadar fsb bile gerekmedigine gore... ama 800 den manual 533 e alip timingleri de biraz rahatlatabilirsin 4-4-3-10 olmaz yuksek bir sonuc icin.
  • 500 ve yukari ram voltajlari icin 2.35v vermem gerekiyor. sistem stabil olmuyor voltajsiz. mesela resmini verdigim durumda ramler 524mhz ile yani ddr2 1048 seklinde calisiyorlar fakat 1.90 v oldugundan stabil degil. orthos ve superpi mod1.5 alamiyorum. bunun haricinde hersey normal. fakat rama voltaj vermem sart. isin tuhaf tarafi ( az once ugrasilarim sonucu farkettim ) biostan ramlerin voltajini 2.25 olarak ayarlayinca nedense gercektende 2.25 volt veriyor. fakat dedigim gibi 2.35 verince otomatik 1.90 a dusuyor voltaj. ama bios kisminda 2.35 duruyor tabi. acaba kullandigim bios versiyonu 816 danmi kaynaklaniyor. son versiyonu 605 olmasina ragmen bi yerlerden bulmustum bu 816 biosu , bir aydir bu versiyonu kullaniyorum . bakalim biraz daha ugrasayim

• evreka!!

memory volt 2.35 te bug varmis

• o zaman 2.25 v verip ramleri de 667 ayarlarsan oc ile gene yukselir ama 1000 olmaz sorun cozulur bug cozulene kadar.
  • evet oyle yaptim . ayni seyleri dusunmusuz. ramleri 667mhz gosterdim biostan ve 500 olarak kullaniyorum su an. ram voltaj malesef 2.25

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    onboard ram sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.