Şimdi Ara

ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 85 ytl para var..bu fiyata alabileceğim en iyi 1GB ram corsairxms2 midir?

• 1GB Corsair XMS2 DDR2 675 MHz --- Gigatek'de 49$+Kdv.... 73.5 YTL gibi birşey yapıyor. En iyisi bu bence özellikle oc içinde kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 15 Eylül 2007; 1:33:24 >
  • hmm ilk alternatifim o zaten..ocz varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yiğit_1903

hmm ilk alternatifim o zaten..ocz varmıdır?

OCZ ler genelde dual kit şeklinde satılıyor. 2x1, 2x2 gibi...

Tek 1 GB satılmıyordur heralde... Corsair bence son derece iyi. 1000 MHz görüyormuş o bellekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 15 Eylül 2007; 1:35:21 >
  • peki tamam sağol arkadaşım..sanırım ocz lerde cl5..ben en iyisi corsair alıyım..
  • OCZ nin fiyatları zaten yüksek o fiyata Corsir in rakini olabilecek bi ürün yok.Türkiye piyasasında...

Bende 2 gb olarak kullanıyorum müthiş ramler.. 675 i 750 de kullanıyorum şu an.aralık gibide 780 sınırına dayamayı planlıyorum.(4-4-4-12 de ve voltajsız)

Böile bi ram daha yok...

Saniye düşünmeden al...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalamalka*

OCZ nin fiyatları zaten yüksek o fiyata Corsir in rakini olabilecek bi ürün yok.Türkiye piyasasında...

Bende 2 gb olarak kullanıyorum müthiş ramler.. 675 i 750 de kullanıyorum şu an.aralık gibide 780 sınırına dayamayı planlıyorum.(4-4-4-12 de ve voltajsız)

Böile bi ram daha yok...

Saniye düşünmeden al...

+0,05V v ersen 800MHz 4-4-4-12 yapacaklar biliyor muuuuusun? Yani bendekiler öyle yapıyor. 1.95V ile 800MHz. 2.2V 1GHz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam arkadaşlar pazartesi alıyorum tekini diğeri de artık haftaya..bi kaç gün 1024+512 corsair xms2 kullanıcam..teşekkürler yardımlarınız için..
  • iyi bir seçim yapmışsın

gerçi elixir alsan daha iyidi ama
    http://forum.donanimhaber.com/m_17635536/tm.htm
  • hepsiburada da twinmos 1 gb ddr2 800 mhz çok iyi bir kampanyada
  • tamam bi twinmos a da bakıyım

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orjinalden alıntı: kalamalka*

OCZ nin fiyatları zaten yüksek o fiyata Corsir in rakini olabilecek bi ürün yok.Türkiye piyasasında...

Böile bi ram daha yok...

Saniye düşünmeden al...

+0,05V v ersen 800MHz 4-4-4-12 yapacaklar biliyor muuuuusun? Yani bendekiler öyle yapıyor. 1.95V ile 800MHz. 2.2V 1GHz.

Düşün işte birader.Ne kadar o.c. potansiyeli oldugunu

Ben timingleri 5 e çekmek istemedigim için şu anda 750 deyim.Daha sınırı var gerçi ama 800 yaparsamda senin dedigin gibi voltajla yaparım

• quote:

Orjinalden alıntı: Yiğit_1903

arkadaşlar bunlar nasıldır peki?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd96166
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd70954
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd70949

Kardeş ürünlerin hepsi aynı fiyatlarıda sadece dış sogutucu bloklarının rengi farklı.OCZ çok kalitelidir.Alabilrisin ama Fiyat olarak Corsair in gerisinde kalıyo.Yani karar senin.Corsair lerin o.c. potansiyeli 1020 ye kadar gidiyo.OCZ de 100 e kadar gider kanımca ama timingleri XMS2 kadar düşük olmaz...

O yüzden bence sen bizi dinle veCorsair den şaşma

Ha eger 800 olsun diyosan Xms2 nin 800 lüklerine bak.Ama gerek yok ufak bi dokunmala zaten çıkıyosun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.