Ben 2 adet 1 GB lik 800MHz Kingston KHX9600D2K2/2G Ram'lerinden kullanıyorum fakat bi tanesi bozuldu şu an tek ram kullanıyorum ve yetmiyor. Aynı Ram'den bir tane daha almak istedim fakat hiçbir yerde kalmamış malasef.
Başka bir 1 GB lik ram alsam eskisinin yerini tutarmı performans dusermi veya yukselmesi gereken kadar yukselmezmi? bide anakartıma uyup uymama sorunu var tabi.
veya başka bir öneriniz varmı? Diğer Ram'ide çıkartıp yerine yeni ramler almak gibi.
Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Anakartım : Gigabyte p35c-ds3r.
daha önceki ramler kitmiydi kitse eğer daha uyumlu çalışırlar
ancak 1 gb daha almak istiyorsan 1 gb 800 mhz kingston ram alabilirsin hiç bir sorun olmaz direk takar kullanırsın
yanına 1 gb daha alırsan hiç bir performans farkı olmaz alacaksan 1 gb daha forumdan bak 30 tl ye kingston satan var hatta 25 tlye bile bulabilirsin sıfır alınmaz
Yok kit halinde değildi. peki 2 gb lik alsam yeni modellerden birinden 1gb liğin yanına performans olarak ne olur?
quote:
Orijinalden alıntı: haumena
Yok kit halinde değildi. peki 2 gb lik alsam yeni modellerden birinden 1gb liğin yanına performans olarak ne olur?
2gb alabilirisin yeterki 800 mhz olsun alacaksan
hmm tamam teşekkür ediyorum bu arada anakartıma hangı ramlerın uygun oldugunu gormek ıcın anakartın sıtesınden baktım fakat hıcbır 2gb lık ram yok ama kingstonın sıtesınden anakartımı secıp hangı ramlerın uygun olduguna baktıgımda tonlarca 2gb lık ram cıktı hangısıne ınanıcam sımdı?
aynı frekansta olduktan sonra problem çıkmaz
faturası var ise git değiştir ömür boyu garantili kingston....
Malasef yok faturası olsa da yenilerini vermesi 2 ay falan sürer heralde uğraşılmaz 30 liralık ram için. Şu anakartıma uyumlu olup olmadıgını nerden ınceleyebılırm arkadaşlar dediğim gibi hem kingstonın siteden hemde anakartımın sıtesınden baktım uygun olanlara hepsi farklı modeller hangisine inanıcam
arkadaşlar anakartıma uygun en uygun ram i söylermisiniz acaba ? şu an zaten aletin üstünde 1 gb lık 800mhzlik bi kingston bulunuyor 2 x 2 lik daha eklemek ıstıyorum anakartım gigabyte p35c-ds3r
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme