Şimdi Ara

Ram takınca pc yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim pcde önceden 1gb 667mhz ve 1gb 800mhz ram vardı bir tane daha aldım. oda 1gb 533 mhz bu rami taktıktan sonra pcde sanki bir yavaşlama oldu çakışma falan olur ya da yavaşlama

• anakartın modeli nedir acaba??Model önemli çünkü
  • 1 667, 1 800 ve 1 533 taktim ddr2 400 bulsam ondan da takacaktim diyorsun.e bu kadar karistirilir mi yahu?3 ram de 533 mhz calisiyor ve dual degil bunu farketmis olabilirsin.cakisma olsa takilma donma mavi ekran filan alirsin.
  • anakartın modeli abit fatal1ty F-I90 HD
    o ram elime geçti bende taktım pcde biraz yavaşlama oldu
  • anakart modeli onemli degil artik bu durumda 3 farkli hizda ram takmissin en dusuk hizda olanin hizinda calisir hepsi.533 667'yi okut yoket bisi yap 1 ya da 2 800 luk al elindeki 800 markasindan.bu durumda yapabilecegin ayar felan bisi yok.
  • önceden hızlıydı pc 533lüğü taktıktan sonra yavaşladı ama yinede saol
  • o zaman 533'u takma ben sana niye yavasladigini anlatmaya calisiyorum.ayrica taktigin 533'de problem olabilir ama 533 kotu bir hiz ben testini yapmistim.

http://forum.donanimhaber.com/m_21919553/mpage_1/key_//tm.htm#27879869
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Takınca Pc Donuyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok sökücem
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterstrike

ok sökücem

En düşük ram hızı hangisi ise bütün ramlerin onun hızına düşer, 667 ile 800 varken sisteminde 2gb ram 667 mhz de çalşıyordu, üstüne 533 takınca, sisteminde 3gb ram 533 mhz e düştü, yavaşlaması çok normal, yani kapasiteyi arttırmanı anladıkta hızı niye düşürüyon, ayrıyetten diğer ramleri de bozarsın sonra habire mavi ekran alırsın sonrada pc yi camdan aşağı atarsın, 533 ü ve 667 yi sök onlardan biran önce kurtul yeni ramlerini 800 lük al olsun bitsin.....
  • bütün arkadaşların yazdığı cvpa baktımda benim dusuncemle aynı diğer ran dusukse onunu seviyesine düser ama senin ramı değistirme imkanın varsa değistr derim
  • anakartına bağlı olabilir yada diğer pam yavaş old için ondan olabilir
  • anakartından kaynaklanan bi durum olabilir yada slotlarından kaynaklanan bi durum olabilir kolay gelsin
  • Ram'in ikisi aynı olmadığı için bu sorun ortaya çıkmışkır.yani ikiside aynı olmalıdır.ya ikisinide 800mhz al ya da 533 mhz al.yani ikiside aynı olmalıdır...
  • düşük olan ram diğer ramı kendine çeker biri hızlı biri yavaşsa yüksek ram düsüğe uyum sağlar

ona gore al ramını
  • Hepsi birbirini aşağı çekiyo biri birine rahat vermiyo ki düzgün çalışssın
  • Arkadaşlar notebook umda şuan birtane 512 pc 2700 DDR 333 birtane 256 Pc 2700 DDR 333 ram var. 1 GB ram alıp 512 nin yanına takmak istiyorum.İnternette görüyorum mesela 1 GB DDR 400 yada 533 hızında ramler bunlar uyarmı acaba çalışır mı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 22 Aralık 2008; 22:50:49 >
  • ddr 333 yanina ddr 400 olur 333 hizinda calisir ama 533 olmaz o ddr2 slotu farkli.
  • son slotada atari kaseti olsa arkadaş onu takacak
  • anakartından kaynaklanabilir ve ramlarin ikiside aynı mı
  • ramların ikisininde modeli aynımı veya hızları eğer farklıysa sorun ondan kaynaklanıyordur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.