Şimdi Ara

Ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir oyun yüklemeye başladığımda ramlar yavaş yavaş kullanımı artıyor taki sonuna kadar pc ağırlaşıyor sorun neyden kaynaklanıyor yükleme bitince normale dönüyor

• Arkaplanda çalışan uygulamalar bazen cok fazla oluyor.. Bir kontrol edin uygulamaları ayrıca fan calışıyor mu son sürat?
  • herşey normal sabahtan beri oyun oynuyorum 2 gb ram kullanıyor yeni bir oyun yüklemeye kalktığımda 3.8 gb ram kullanıyor görev yöneticisinden bakıyorum oyun yüklemesini iptal ettiğimde halen bu seviyede devam ediyor hiç bir başka işlem yapmıyorum yavaş yavaş düşmesini bekliyorum
  • Bilgisayarında çok fazla güvenlik programı varsa sadece 1'i çalışacak şekilde ayarla. Zaten 1 tane ise daha hafif 1 tane ile değiştirip öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Bilgisayarında çok fazla güvenlik programı varsa sadece 1'i çalışacak şekilde ayarla. Zaten 1 tane ise daha hafif 1 tane ile değiştirip öyle dene.

norton kullanıyorum başkada yok onuda sildim reset attıktan sonra tekrar oyunu kurdum aynı sorun devam ediyor görev yöneticisinden ram kullanım grafiğini izliyorum 1,50 1,52 1,53 1,55 buşekilde çift bazen tek adımlarla yavaş yavaş ram kullanımı artıyor 3,89 gelene kadar
  • virüs olabilir makinada bi taratma yapın düzelmezse temiz kurulum yapmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

virüs olabilir makinada bi taratma yapın düzelmezse temiz kurulum yapmanızı öneririm

Bilgisayar yeni format atmışım zaten virüs taraması yapmışım başka bir şey bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ram Sorunum
    13 yıl önce açıldı
    Ram sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun yuklerken dosya kopyalamasından dolayı ramları sonuna kadar kullanabılır. Sen oyun yuklemesını ıptal ettıgınde bılgısayar hemen gorevı durdurmaz , o ana kadar yuklenmıs oyun dosyalarını sılmeye baslar buda yuklerkenkı zaman kadar bu vakıt alır. Ramların kulllanımı normal gıbı.
  • Biosu sıfırla inş düzelir yoksa büyük bir sorun
  • Windows 7 kullaniyor iseniz ve bilgisayarınızın boş halinde bile ram degeri 1.2 filan ise normal fakat boş dururken bile değer sürekli yüksek ve bazen düşüyor ise virus/trojen girmiş olabilir. Norton ile tarama yapabilirsiniz o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Windows 7 kullaniyor iseniz ve bilgisayarınızın boş halinde bile ram degeri 1.2 filan ise normal fakat boş dururken bile değer sürekli yüksek ve bazen düşüyor ise virus/trojen girmiş olabilir. Norton ile tarama yapabilirsiniz o zaman..

Zaten pc ye yeni format atmış arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killforyou_gfb

quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Windows 7 kullaniyor iseniz ve bilgisayarınızın boş halinde bile ram degeri 1.2 filan ise normal fakat boş dururken bile değer sürekli yüksek ve bazen düşüyor ise virus/trojen girmiş olabilir. Norton ile tarama yapabilirsiniz o zaman..

Zaten pc ye yeni format atmış arkadaşım.

Görev Yöneticisinin ekran resimlerini koyabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killforyou_gfb

Biosu sıfırla inş düzelir yoksa büyük bir sorun

Biosta ramları 1600 ayarlamıştım sonra auto yaptım olmadı default yaptım bıosu aynı sorun

akşam eve gigince resimleri eklerim
  • Buyrun arkadaşlar

• Malesef sorun devam etmektedir arkadaşlar format attım biosu defoult yaptım virüs taraması yaptım hatta virüs programını kaldırdım aklıma gelebilecek herşeyi yaptım ama çözüm olmadı
  • incele hocam belki işine yarar
    http://forum.donanimhaber.com/m_34947416/tm.htm
  • bende bu sorun vardı ama idmden kaynaklanıyordu o 20 part atınca birleştirme yaparken tavan yapıyor ve düşmüyordu ama artık yapıyor mu bilmiyorum denemedim hiç
  • muhtemelen arka planda çalışan proğram olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

incele hocam belki işine yarar
    http://forum.donanimhaber.com/m_34947416/tm.htm

burdakinlerde bir çözüm bulunmamış bendeki bios bölümünü bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusevam -- 19 Nisan 2011; 1:06:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.