Bildirim
RAM SLOTLARINDAN BİRİ BOZULDU. 4 GB LIK RAM ÖNERİSİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben 40 liraya kingston 4 gb 1333mhr ddr3 ram almıştım gayet memnunum. Eğer o.c falan yapacaksan özel soğutmalı ramler var onları tavsiye ederim. Günlük kullanım için istiyorsan ucuz bir marka ram de işini görür. -
quote:
Orijinalden alıntı: Litminov
Ben 40 liraya kingston 4 gb 1333mhr ddr3 ram almıştım gayet memnunum. Eğer o.c falan yapacaksan özel soğutmalı ramler var onları tavsiye ederim. Günlük kullanım için istiyorsan ucuz bir marka ram de işini görür.
Dediğin ürünü araştırdım güzel bir ürüne benziyor. Yorumlar falan olumlu. Bir sorum olacak yalnız. 2 + 2 ram ile sadece 4 gb ram arasında fark var mıdır? Büyük bir fark varsa ram slotunu yaptırmayı düşüneceğim çünkü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jim*
quote:
Ben 40 liraya kingston 4 gb 1333mhr ddr3 ram almıştım gayet memnunum. Eğer o.c falan yapacaksan özel soğutmalı ramler var onları tavsiye ederim. Günlük kullanım için istiyorsan ucuz bir marka ram de işini görür.
Dediğin ürünü araştırdım güzel bir ürüne benziyor. Yorumlar falan olumlu. Bir sorum olacak yalnız. 2 + 2 ram ile sadece 4 gb ram arasında fark var mıdır? Büyük bir fark varsa ram slotunu yaptırmayı düşüneceğim çünkü.
Valla onu bilmiyorum ben 2x4 gb aldım. Bazı ramler dual kit oluyor ancak onlar da normaline göre biraz pahalı...
-
quote:
quote:
quote:
Dediğin ürünü araştırdım güzel bir ürüne benziyor. Yorumlar falan olumlu. Bir sorum olacak yalnız. 2 + 2 ram ile sadece 4 gb ram arasında fark var mıdır? Büyük bir fark varsa ram slotunu yaptırmayı düşüneceğim çünkü.
Valla onu bilmiyorum ben 2x4 gb aldım. Bazı ramler dual kit oluyor ancak onlar da normaline göre biraz pahalı...
Arkadasin sistemine bakarak cevap verdiginizi dusunuyorum yoksa kafaniza gore ddr3 demisseniz vay haline forumda yardim edenlerin...
Arkadasim seninde slot kesin bozuk mu? bunu iyice arastir. kafana gore gidipte ram alma. birde 2+2 ile tek 4 farki var mi var tabi ki... sonucta biri 2 tane ramin tek ram gibi calismasini saglayan bir teknoloji ile yani dual calisiyor biri tek calisiyor. performans kaybin ram acisindan fazla olacaktir..
-
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
quote:
quote:
quote:
Arkadasin sistemine bakarak cevap verdiginizi dusunuyorum yoksa kafaniza gore ddr3 demisseniz vay haline forumda yardim edenlerin...
Arkadasim seninde slot kesin bozuk mu? bunu iyice arastir. kafana gore gidipte ram alma. birde 2+2 ile tek 4 farki var mi var tabi ki... sonucta biri 2 tane ramin tek ram gibi calismasini saglayan bir teknoloji ile yani dual calisiyor biri tek calisiyor. performans kaybin ram acisindan fazla olacaktir..
Mesajı tekrar okursanız ben kendi sistemime ddr3 ram aldım demişim.Üstelik zaten onun sistemi de ddr3 ram..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 25 Kasım 2012; 22:50:29 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
quote:
quote:
quote:
Mesajı tekrar okursanız ben kendi sistemime ddr3 ram aldım demişim.
Sizin sisteminizdekini sormadim... sizde aynısını kullaniyorsaniz dersiniz aynisi var ddr3 alabilirsin ama ya arkadasin anakarti ddr2 kullansaydi ne olacakti?
-
Mantıksız konuşuyorsunuz arkadaşa özelden zaten yardım ettim. Önce ddr3 önerdiniz diyorsunuz şimdi de sizin sisteminizi sormadım diyorsunuz. Cevap yazmadan önce kendi yazdığınızı da okursanız sevinirim. -
Arkadasim anlamak istemiyorsunda ondan belki de...
Soyle soyleyeyim sen gittin ddr3 onerdin tamam ok buna birsey dedigim yok ama arkadasin sistemini biliyor muydun? baktin mi internetten hangi ram kullanir... kafana gore mi yazdin ddr3 u? sen kullaniyorsun diye tum dunya ddr3 mu kullanacak? adamin bilgisayari ya ddr2 olsaydi gidipte ddr3 onerseydin ne olacakti ben bunu soruyorum.
Ayrica forumda bu konularin acilmasinin nedeni bir baskasi daha yararlanabilsindir. ozelden yazdigin bir daha gelipte bu konuyu okuyacak 1 kisinin isine yaramayacaktir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X