Şimdi Ara

RAM mi almam gerekiyor? Yoksa kronik birşey mi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTA 5 Low ayarlarda da High ayarlarda da oynamaya başladıktan 1-2 dakika sonra kasma yapıyordu. Bugün Watch Dogs indirdim ondada aynı problem oldu. Oynuyorum hiç sıkıntı yok 1-2 dakika sonra arabaya binince takılmaya başlıyor oyun sizce problem RAM şişmesimidir? Oyunlardayken 3.6 gb civarı RAM kullanıyor toplam bellek 3.9 olarak görünüyor.

RAM 4 GB DDR 3 800 Mhz - İ7 4720 - 4 GB GTX 950m ekran kartı

• büyük ihtimal ramden kaynaklı bir sorun gibi görünüyor. önerilen sistem özelliklerinde 8gb ram olması gerektiğini söylüyor...
  • Artık oyunlarda 4 GB ram olayı bitti. 8 GB bile artık standart oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Artık oyunlarda 4 GB ram olayı bitti. 8 GB bile artık standart oldu.

https://www.webdenal.com/kingston-hx316ls9ib-8_730991.html Bu RAM'i almayı düşünüyorum hocam ne diyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meaninglessname

büyük ihtimal ramden kaynaklı bir sorun gibi görünüyor. önerilen sistem özelliklerinde 8gb ram olması gerektiğini söylüyor...

Hocam sistem özelliklerinde 4 gb RAM yazıyor GTA 5' te ama bende RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metacrus

quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Artık oyunlarda 4 GB ram olayı bitti. 8 GB bile artık standart oldu.

https://www.webdenal.com/kingston-hx316ls9ib-8_730991.html Bu RAM'i almayı düşünüyorum hocam ne diyosun?

Laptop un DDR3 anakarta sahipse alabilirsin.
  • öyle bodoslama ram alınmaz arkadaşım. girersin kinston un sitesine anakart yada laptopun modelini yazar aratırsı.n o sana anakartın desteklediği ramleri çıkartır. ondan sonra kingston almak istemiyosan bile aynı özelliklere sahip başka bir markanın ramini alır geçersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.