Şimdi Ara

Ram MHZ Yükseltme Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yalnız ssd kullanıyorsan ahcı açman gerek windowsu kurmadan önce biosdan. birde biosda alt resimdeki gibi bir ayar var onu dene DOCP yazanı seç ram başka pcde 2-4 sorunsuzsa o zaman iş anakart yada işlemciye geliyor belki anakartın sendeki ramlerin desteği yoktur.

Ram MHZ Yükseltme Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Haziran 2019; 19:1:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Hocam bu marvell sanırım sata kontrolcüsü olması gerek. onu kapatırım problem değil amd ahcı açınca da sürekli boot yapacağı zaman beyaz yazılar çıkıyor eski pcler gibi ondan sevmiyorum bende onu neyse bakayım ben zaten sistem de amd chipset sürücüleri kurulu marvelli kaldırayım mı bide ne tür dertli onu anlamadım sorunu ne ki bunun ?

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/no-harddisk-detected-hatasi--86335813

Linkte örnek sorunlar var.Ramler için de xmp yi kapatın.Timingleri deneyerek manuel girin.Bir tık voltaj verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMANİTUx -- 27 Haziran 2019; 19:39:29 >

• Merhaba

Benim sorunum ram yükseltme ile ilgili bilgisayar özelliği aşağıda belirtiyorum aldığım ram takıldığında kesik kesik arıza sesi veriyor
    Eskisini söktüm yenisini taktım aynı sorun devam ediyor
    Almış olduğum Ram arızalı dedim değişim yaptım aynı sorun devam ediyorRam MHZ Yükseltme Hakkında

Ram MHZ Yükseltme Hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

yalnız ssd kullanıyorsan ahcı açman gerek windowsu kurmadan önce biosdan. birde biosda alt resimdeki gibi bir ayar var onu dene DOCP yazanı seç ram başka pcde 2-4 sorunsuzsa o zaman iş anakart yada işlemciye geliyor belki anakartın sendeki ramlerin desteği yoktur.

Ya yok onları biliyorum AHCI açık zaten ben sadece Marvell'i sordum ne işe yarıyor diye zaten biosta kapalı sürücüsü de kurulu değil şuan. DOCP seçeneği yok biosta. Diğer konuda ram ile alakalı bilgiyi yazdım bakarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: xMANİTUx

https://forum.donanimhaber.com/no-harddisk-detected-hatasi--86335813

Linkte örnek sorunlar var.Ramler için de xmp yi kapatın.Timingleri deneyerek manuel girin.Bir tık voltaj verilebilir.

Alıntıları Göster
    Hocam AHCI konusunda sorunum yok biosta AHCI mod açık MArvell vs kapalı zaten sürücüsü bile kurulu değil şuan da. Sistemin performansı yerinde windows 8.1 kurulu

• Marvell AHCI açık durum da AMD AHCI kapalı bunu çözemedim birdaha deniyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.