Şimdi Ara

Ram Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben youtube'de video çekmeye başlamak istiyorum tabletten ve cep telefonumdan 7-8 videom var. Ama bilgisayardanda çekmeye karar verdim. Ama bilgisayarımı 2008'de 1300 TL ye almıştım . O zamanlar bilirsiniz en düşük özellikli PC'ler bile çok pahalıydı ama ben o zamanın en iyisini almıştım. Şuan 898 MB RAM ve ekran akrtı 128 MB (daha fazla bilgi isterseniz söyleyin yazabilirim) Yeni Ram almak istiyorum . Önerinize ve bilginize ihtiyacım var
    Sorum; 2 Gb ram alsam, Diğer ramlarla beraber kullanabilirmiyiz (Yaklaşık 3 GB) olurmu bilgisayarım ve bilgisayarımın bir oyunu kaldırması için sadece ram'ın yüksekmi olması gerek . yani işlemciyi vb'de yenilemem gerekirmi
    Önerin ; elimde 1 gb ta yakın Ram var, bunu 4 gb yapmak istiyorum yani 3 Gb rama ihtiyacım var bütçem 100 TL , ne tür sitelerden veya mağazalardan hangi ürünü alabilrim önerirseniz sevinirim

• 2008 yılınca alınmış bir bilgisayarın derdi ram yükseltmekle çözülmez hocam. İstediği kadar iyi olsun. Zaten bahsettiğiniz miktarlar da biraz komik. Şu an 16 gb ram' e geçiş dönemindeyiz. 8 GB rami olanların 16' ya geçsemmi diye düşündüğü zamanlardayız yani. 3 4 gb ramin lafını yapmak biraz garip. Sizin sıfırdan sistem kurmanız lazım muhtemelen. Elinizdekiyle özellikle oyun kanalı olarak youtube işine girişecekseniz hiçbirşey yapamazsınız. Neresini yenilerseniz yenileyin.
  • Öncelikle önerin için teşekkürler ...Kardeş biliyorum. Ben şuan sadece youtubeye başlayacağım daha sonra yeni ramlar alacağım yeni pc filan... şuan öğrenciyim lise giriş sınavından yüksek alırsam yeni pc hediye olınacak ve iyi not aldım yaklaşık 5 ay sonra full yeni pc alacağım ama biliyorsunuz şuan youtube tam gelişme döneminde ve şimdi minecraft vb oyun videoları çekebileceğim bir pc arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.