< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 15 Temmuz 2022; 20:39:56 > |
Ram ısısı hakkında ddr4 - gdr6x

-
-
yanlış açtım ram bölümüne yönlendirirseniz sevınırim moderatör arkadaşlar.
-
-
Merhabalar hocam her iki durumda da değerler güzel gözüküyor. DDR 4 ler 60-65 dereceye kadar problem çıkartmaz ama bildiğiniz gibi ne kadar serin o kadar iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
80C kadar hiçbir sorun yaşamazsın hocam. Ama stabil ve sağlıklı çalışması için 50C civarı iyidir. Kolay kolay kimsenin rami bu sıcaklığa ulaşmaz bu arada. O nedenle, sıcaklık açısından, ramler işlemciden sonra en az dert edilecek parça.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 13 Temmuz 2022; 9:49:49 >
-
Ne kadar serin o kadar stabil ram oluyor hocam, bence hiçbir şekilde 40 dereceyi geçmemeli, yük altında 35-36 derecelerde tutmak lazım.
-
Cevaplar için teşekkürler. asla 50 dereceyi geçmediler. Sürekli takip ettim.
-
-
GDDRx Bellek modüllerinin üreticisi Micron'un sayfasındaki DataSheet'e göre;
Bence Maksimum 85-90 ideal kullanım ömrü için değerler olarak kabul edilebilir. Benim EVGA Rtx 3080 Ti Hybrit Kit taktığım için en çok 80 dereceleri gördüğümü hatırlıyorum.
-
O zaman benim acilen ısı değerlerimi indirgemem lazım.
-
-
Veriler super o.c lu halde ıken sende ıslemcı 12700 k mı vardı ? anakart neydi dd6 6 olarak ? öarka ve model. ama 5 dk 2 k da tam fullun fulu oynasan rdr2 yi 2 saat oynasan birde oyle paylaşşsan sonuçları
Nu arada çok çok sağolasın arkadaşım
-
12700k msi meg z690i unify( dünyadaki en iyi z690 anakart ocn ye bakabilirsin) gskill 6400mhz cl32 ramler.
Tamam 1-2 saat oynayıp ona göre sonuçları güncellerim.
anakart super ramlerde. 13700k yada kf yada ks alsan muhtesem olur. ramlerde yakında ddr6 7000 ler çıkınca değme keyfine
bu arada sanırım e-coreleri kapatıyorsun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 15 Ekim 2022; 20:23:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X