Şimdi Ara

Ram ısısı hakkında ddr4 - gdr6x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

@SAVIAR

@s1Lv3r

@REDSTONE

@MALİ MÜŞAVİR

@silver25

KLİMA ÇALIŞIR İKEN 22-23-24 DERECE ODA SICAKLIĞINDA

Ramler maximum kaç derece olmalı ''ddr 4 ramler'' o.c ile ?

bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 15 Temmuz 2022; 20:39:56 >

• yanlış açtım ram bölümüne yönlendirirseniz sevınırim moderatör arkadaşlar.

• klimayı kapattım. ortam 26 derece

• Merhabalar hocam her iki durumda da değerler güzel gözüküyor. DDR 4 ler 60-65 dereceye kadar problem çıkartmaz ama bildiğiniz gibi ne kadar serin o kadar iyi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 80C kadar hiçbir sorun yaşamazsın hocam. Ama stabil ve sağlıklı çalışması için 50C civarı iyidir. Kolay kolay kimsenin rami bu sıcaklığa ulaşmaz bu arada. O nedenle, sıcaklık açısından, ramler işlemciden sonra en az dert edilecek parça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 13 Temmuz 2022; 9:49:49 >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
  • Ne kadar serin o kadar stabil ram oluyor hocam, bence hiçbir şekilde 40 dereceyi geçmemeli, yük altında 35-36 derecelerde tutmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram Overclock Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler. asla 50 dereceyi geçmediler. Sürekli takip ettim.

• @SAVIAR @s1Lv3r @REDSTONE @silver25 @MALİ MÜŞAVİR

PEKİ ARKADAŞLAR; EKRAN KARTI, GDRX RAMLERİN OLMASI GEREKEN SICAKLIK DEĞERİ NEDİR ? MAXİMUM DEĞERİ NERDİR ?
  • GDDRx Bellek modüllerinin üreticisi Micron'un sayfasındaki DataSheet'e göre;

https://media-www.micron.com/-/media/client/global/documents/products/data-sheet/dram/gddr/gddr6/gddr6x_sgram_8gb_brief.pdf?rev=161547726f0b45239d3da37ef29b09bf

Bence Maksimum 85-90 ideal kullanım ömrü için değerler olarak kabul edilebilir. Benim EVGA Rtx 3080 Ti Hybrit Kit taktığım için en çok 80 dereceleri gördüğümü hatırlıyorum.

• silver25 S kullanıcısına yanıt

O zaman benim acilen ısı değerlerimi indirgemem lazım.

• RDR2 benchmark testini açtım ultra ayarlarda sonuç aşağıda. Msi suprim x 3090

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 15 Ekim 2022; 13:13:26 >

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Veriler super o.c lu halde ıken sende ıslemcı 12700 k mı vardı ? anakart neydi dd6 6 olarak ? öarka ve model. ama 5 dk 2 k da tam fullun fulu oynasan rdr2 yi 2 saat oynasan birde oyle paylaşşsan sonuçları Ram ısısı hakkında ddr4 - gdr6x 

Nu arada çok çok sağolasın arkadaşım Ram ısısı hakkında ddr4 - gdr6x 

• 12700k msi meg z690i unify( dünyadaki en iyi z690 anakart ocn ye bakabilirsin) gskill 6400mhz cl32 ramler.

Tamam 1-2 saat oynayıp ona göre sonuçları güncellerim.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

anakart super ramlerde. 13700k yada kf yada ks alsan muhtesem olur. ramlerde yakında ddr6 7000 ler çıkınca değme keyfine Ram ısısı hakkında ddr4 - gdr6x 

bu arada sanırım e-coreleri kapatıyorsun ?Ram ısısı hakkında ddr4 - gdr6x Ram ısısı hakkında ddr4 - gdr6x 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 15 Ekim 2022; 20:23:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.