merhaba arkadaşlar İntel Core i3-2120 3.30 GHz İşlemci MSİ GTX 750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB Ekran Kartı 8GB Ram Windows 10 64 Bit sürümü kullanıyorum. Bazen sistem boştayken 2,5 GB ya da oyun oynarken 5 ila 6 GB ram yiyor sistem arkaplanda birşey çalışmadığı zamanlar da bile bunun sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz kafayı yiyecem kaç gündür
önceden xpde bir görev yöneticisi vardı.
Kullanıcı adını gizleyip, ekran resmi çekip atarlardı.
sanırım w 10 da yok böyle şeyler
ahmetdemirci0101A
kullanıcısına yanıt
afedersiniz ama benim sorunum ile ne ilgisi var acaba vermiş olduğunuz cevabın anlayadım
besne2015
kullanıcısına yanıt
Hocam "sistem" asla boşta olmaz, bütün arka plan uygulamaları geçtim koskoca window's un kendisi bikere belirli bir miktar yiyor, ondan sonra arka plan uygulamalar var (güvenlik programı vs), bunları toplayınca 2.5gb ram yemesi gayet normal 64bit sistemde.
besne2015
kullanıcısına yanıt
Windows 10 sistem boşta 1 ile 2gb arası ram kullanır ama galiba sizin sistemde arkaplanda çalışan uygulamalar mevcut. Adventure systemcare son sürün indirin kayıt defteri pc bakım için ücretsiz bir program, Ayrıca programın içinde pc hızlandırıcı var arka plan uygulamalarını devre dışı bırakıyor ve ayrıntılar kısmından hangi arka plan programlarının devre dışı bırakıldığı gözüküyor sizin kullanmış olmadıgınız programlar gözükürse silmeye çalışın silemiyorsanız dosyalarınızı yedekleyip yeniden windows 10 kurun.