Şimdi Ara

Ram hakkında kallavi bilgi sahibi olan bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Donanım konusunda iyi kötü azımsanmayacak kadar bilgi sahibiyim. Kafama bir konu takıldı. Ryzen 9 3900x sistem topladım. Sistemi topladığım sırada 'x570 uyumlu' olarak bahsi geçen gskill trident neo bellekler piyasaya yoktu ve sistemi topladığım dönemde 3600 CL16 bellek yoktu piyasada. Bu x570 uyumlu vs belleklerin sadece pazarlama stratejisi olduğunuzda farkındayım. Şuan o dönemde bulabildiğim corsair 3600mhz cl18 belleklerin kullanmaktayım ve belleklerler x570 chipsetli anakart destek listesinde olmamasına rağmen gayet sorunsuzlar. Asıl kafama takılan bu gskill trident neo bellekleri araştırdıktan sonra özellikle yabancı forumlarda farkedilebilir bir performans sağladığı yönündeki yorumlar. Şuan da bellekler fiyatlarıda biraz düşmüşken acaba gskill trident neo serisi ile değiştirsem farkedilebilir bir performans artışı gözlemlenebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunu denemeden kimse bilemez hocam :) Nette karşılaştırma testlerine bakmakta fayda var.
  • Hocam zaten nette ki karşılaştırma testleri kafamı karıştırdı ve bu testlerinde hiç birisinin %100 doğru olduğuna inanmasamda kafamı kurcalıyor hazır ram fiyatları biraz düşmüşken ramleri değiştirmek mantıklı mı diye düşünüyorum. Elimde ki bellekler de 3aylık kutusu faturası duruyor 2.el fiyatına satarım diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BED3C3818

    Hocam zaten nette ki karşılaştırma testleri kafamı karıştırdı ve bu testlerinde hiç birisinin %100 doğru olduğuna inanmasamda kafamı kurcalıyor hazır ram fiyatları biraz düşmüşken ramleri değiştirmek mantıklı mı diye düşünüyorum. Elimde ki bellekler de 3aylık kutusu faturası duruyor 2.el fiyatına satarım diye düşünüyorum.
    Kişisel görüşüm: ram fiyatları düşmüşken değiştirmen. Hem kafanda deli sorula kalmaz, rahat edersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.