Şimdi Ara

Ram Fiyatlarındaki Artış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası şaşırdım. Önce vatan bilgisayara baktım acaba satışları güzel o yüzden mi fiyat yükselttiler diye düşündüm. Sonra diğer bildiğim sitelere de bakınca hepsi aynı oranda bir artışa gitmiş. Bundan 2-3 ay öncesinde 85-90 TL arasında olan ramler, iki defa zam görerek 130-140 gibi değerler arasında satılmaya başlandı. Teknoloji piyasasında garip şeyler oluyor bu aralar. Sonumuz hayrola. :)

• Hiç sormayın ya bu aralar ram fiyatları çok arttı.

Bence alınabilecek en ideal ram şu anda:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-10666cl7d-8gbxh-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1333mhz-cl7-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=54888
  • bi aralar da 500 gb hdd ler 220-250 tl arası satılıyordu

4 ay önce 85 tl e aldığım 8gb gskill 1600 mhz ramler şimdi 140 tl

o zaman hdd fabrikası mı ne patlamıştı

ramler bir kere daha böyle pahalılaştığın da asya ülkelerinden birinde ram fabrikasını su basmıştı gibi haberler vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Hiç sormayın ya bu aralar ram fiyatları çok arttı.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-10666cl7d-8gbxh-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1333mhz-cl7-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=54888

Dostum ideal diyorsun da 180 tl diyor normal fiyatına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Hiç sormayın ya bu aralar ram fiyatları çok arttı.

Dostum ideal diyorsun da 180 tl diyor normal fiyatına.

Mecbur indirim günleri beklenecek yoksa yanına bile yaklaşılmaz.

• Allah korusun, İntel'in,Amd'nin ve Nvidia'nın fabrikalarını su basmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 24 Şubat 2013; 0:05:43 >
  • Böyle şeyler tek bir sitede olsa şaşırmam ama bütün her yerde aynı anda olunca içime bir kurt düşüyor vallahi. :))
    Önce 8350 bitti Türkiye'de, sonra ramlerin fiyatları fırladı. Her ne kadar ikisi arasında bir bağlantı kuramasam da, aynı anda bütün sitelerde olması beni düşündürmüyor değil hani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bellek fiyatları hiçbir zaman sabit bir fiyat yakalayamadılar, zaman zaman hep dalgalanmaya maruz kaldılar.

Mubarekler sanki altın anasını satayım olduğu yerde durmuyor.

Düşeceği yerde artıyor.
  • Yine de en ucuzu ram oluyor. Ekran kartlarından iyi geçiriyorlar.
  • Aynen sanki altın geçen 15-20 gün önce gskill 8 gb ram lere 110-100 tl di....şimdi 140

Teknoloji bu...borsa gibi bi türlü yerinde durmuyor
  • 70-80 lira 4gb rame para vermeye gönlüm el vermiyor ben de 8gb ram fiyatlarını takip ediyorum.
  • kıpır kıpır durmuyor yerinde keratalar
  • Arkadaşlar bu zam geçici merak etmeyin. geçen sene hard disk fiyatlarını araştırırken birden zam geldi ve 1 haftada fahiş fiyatlara satıldı .fiyat düşsün diye bekledim düşmeyince dayanamadım aldım akabinde fiyatlar düşmeye başladı. şu anda da yeni bir bilgisayar topluyorum ben pc'ye RAM aldığım anda fiyatlar yeniden düşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaneo

Arkadaşlar bu zam geçici merak etmeyin. geçen sene hard disk fiyatlarını araştırırken birden zam geldi ve 1 haftada fahiş fiyatlara satıldı .fiyat düşsün diye bekledim düşmeyince dayanamadım aldım akabinde fiyatlar düşmeye başladı. şu anda da yeni bir bilgisayar topluyorum ben pc'ye RAM aldığım anda fiyatlar yeniden düşecektir.

Haklısın demek isterdim ama 90'dan 120'ye çıkmıştı. Geri 90'a inmedi ama. Şimdi de 135-140 arasında. Bu fiyattan ne kadar süre satarlar bilemiyorum ama sonuçta bir bilgisayarın değişmez parçası ram. El mahkum. İllaki alınmak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Allah korusun, İntel'in,Amd'nin ve Nvidia'nın fabrikalarını su basmasın.

• Vatanda geçen hafta 125 tl ydi indirimde 8 gb gskill cuma 145 bugün 158 yazıyordu
  • İmzamdaki belleği 2-3 ay önce %20 indirimle 386 liraya almıştım.
    Bir ara 451 TL gördü.
    Şimdi %25 indirim ile 358 TL. %20 ile 390 TL yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

İmzamdaki belleği 2-3 ay önce %20 indirimle 386 liraya almıştım.
    Bir ara 451 TL gördü.

Senin hesabına göre 2*8 ramlerde fazla fiyat oynaması yapılmamış anlaşılan. Ama bu durum 4*2 ler için geçerli değil. En çok satılan onlar olduğu için. Önceden 85 TL felandı gskill ve corsairin 4*2 gb ramleri. Sonradan 118-120 ye çıktı. Şimdi de 135-140 arasında bir fiyatta. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

İmzamdaki belleği 2-3 ay önce %20 indirimle 386 liraya almıştım.
    Bir ara 451 TL gördü.

Senin hesabına göre 2*8 ramlerde fazla fiyat oynaması yapılmamış anlaşılan. Ama bu durum 4*2 ler için geçerli değil. En çok satılan onlar olduğu için. Önceden 85 TL felandı gskill ve corsairin 4*2 gb ramleri. Sonradan 118-120 ye çıktı. Şimdi de 135-140 arasında bir fiyatta. :)

Düzeltme:

386 değil 286 olacaktı yanlış yazmışım. Tam olarak 285.6 TL.

Oldukça fark var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 24 Şubat 2013; 19:18:29 >

• Ben alacağım ya o yüzden fiyatlar böyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.