Kimse de yardım etmemiş, tabiki torna tesviye. Bitirir bitirmez NVIDIA'da başla, Intel'e girme onlar kötü.
Biri de çıkıp torna tesviye v1.6 yüklü robotlar yapıyor dememiş.Yanıltmayın adamı.
Bahsettiğin parçaları yapmak ince iş gerektiriyor insan eli ile yapılması çok zordur bunun için makine mühendisleri devreye girerek parçaları yapabilmek için bir makine icat ediyorlar. Dolayısı ile işlemci, ram ve ekran kartını makineler yapıyor. Nasıl bir makine fabrikada bir aracın kaportasına kaynak yapıyor ise aynı şekil.
Elektronik mühendisleri yapıyor diye biliyorum ben
İşin elektronik kısmı ile yazılım kısmı var ama yazılım için Computer sciene oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Bahsettiğin parçaları yapmak ince iş gerektiriyor insan eli ile yapılması çok zordur bunun için makine mühendisleri devreye girerek parçaları yapabilmek için bir makine icat ediyorlar. Dolayısı ile işlemci, ram ve ekran kartını makineler yapıyor. Nasıl bir makine fabrikada bir aracın kaportasına kaynak yapıyor ise aynı şekil.
Bilgisayar mühendisliği ve elektrik elektronik çift anadal yap. Akabinde yükseği Nanoteknoloji üzerine yap ve doktora programında varolan yapıları arşınlayıp kendi savlarını ortaya koyabileceğin bir çalışma protokolü oluştur ve bu esnada uluslararası bir teknoloji donanım firmasında AR-Ge çalışmalarına katıl.
Aramıza hoşgeldin. =)
quote:
Orijinalden alıntı: apple26
.. bu adamlar bunları nasıl yapıyorlar ne bilmem gerek üniversitede hangi bölüm okumalıyım ? nasıl ? Ciddi soruyorum :(
Bizim sınıfta bi eleman var,diyor ki "bi abim var evde ram yapıyo,anakart yapıyo" bende ona diyorum ki gezegende bu işi elle yapabilen adam yok senin abin yapıyo he ok tamam
Bilgisayar mühendisliği ve elektrik elektronik çift anadal yap. Akabinde yükseği Nanoteknoloji üzerine yap ve doktora programında varolan yapıları arşınlayıp kendi savlarını ortaya koyabileceğin bir çalışma protokolü oluştur ve bu esnada uluslararası bir teknoloji donanım firmasında AR-Ge çalışmalarına katıl.
Aramıza hoşgeldin. =)
Teşekkürler cevabınız için
hangi kısmı ilgini çekiyor devrelerse elektronik ama asıl kısım yazılımsal o yüzden bilgisayar mühendisliğinden başlayıp kendini fazlasıyla geliştirmen gerekiyor