Bildirim
RAM EKRAN KARTI ILE ILGILI BIR SORU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Video RAM (veya VRAM) görüntü ile ilgili hesaplamaların geçici olarak saklandığı bellektir. Bilgisayar sistemindeki ana bellek gibi çalışır. Görüntü belleği, bilgileri grafik işlemcisinden alır ve bunları saklar. Görüntü belleği kapasitesi büyük olursa yüksek çözünürlükle kaliteli görüntü alınabilir. Yani görüntü kalitesiyle ilgili kullanılan hafızadır.
Ana bellekler ise bilgisayarınızda çalışan program verilerinin, hızlı erişebilirliğini arttırmak için bilgisayar sisteminin hafızasında tutulması işine yarar.
2 si farklı görevler üstlenmiştir. Dediğin olmaz. Ama tam tersi paylaşımlı ekran kartlarında ana bellekten video belleğe aktarım yapılabiliyor.
1080Tİ takılı makinede 300 TL ram eksiğin var. Bunları düşünmene gerek yok bi ram al keyfine bak -
İşlemci-anakart neydi?
ve 1080ti alacak paraya sahip olup 300 liralık ram alamamak nasıl bişey? -
p67 sabertooth ı7 2600k 4.5 ghz -
Yanlış bilgilendirme olmasın ama 8 gb ram'i tam kapasite kullanan oyun yok diye biliyorum ?
Ram daha çok photoshop, after effects gibi programlarda kendini gösterir.
Onun haricinde ekran kartının ram boyutu arttıkça oyun içi detay artar. Yani normal ram çok etkileyen bir unsur değildir. -
ram frekansın nedır marka ve tam modelı aynısından 1 tane daha 8 gb lık ram al derım.
sanırım ramlerın 1600 mhz yada 1333 mhz.
aynı ıslemcıden bendede var ve benımkıde 4.5 mhz de ramlerde 1600 mhz . fakat ben o makineye hayatta gtx 1080 ti takmaz idim en cok gtx 1070 takılır o makineye bence.
cok guclu bır kart gtx 1080 ti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X