< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Rx580 ekran kartım bı süre sonra oyunlardan atıyor

-
-
Wattman genel bir hata kodudur. Sistemin diğer bileşenlerindeki kararsızlıktan da bu hatayı alabilirsiniz. Ram, güç kaynağı, ekran kartı gibi parçalar sebep olabilir. Wattman hata çözümü diye bir araştırma yapıp çözüm denemelerini uygulayabilirsiniz.
Edit. maalesef rx 300 400 500 serilerine bu hata sıklıkla alınmaktaydı. Amdnin yazılımı kötü muhabbeti de buradan kaynaklanıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 24 Nisan 2025; 13:52:27 > -
Eğer ekran kartında overclock veya undervolt işlemleri yaptıysan WattMan ayarlarını varsayılan değerlere sıfırla birde Teknoloji Destek Hattı var orayı da arayabilirsin bende ordan destek aldım hemen sorunum çözüldü
-
imkanınız var ise farklı bir sistemde deneyin aynı hatayı oradan da alırsanız ekran kartında sorun ojavascript:void(0)labilir , olmaz ise diğer bileşenlerde bir kararsızlıktan dolayı olabilir
-
hocam ilk öncelikle ekran kartı driverlarını komple silip tekrar yükleyin eskiden ufak programlar vardı driver temizlemek için hala varmıdır bilmiyorum sorun geçmezse ekran kartı güç kaynağı vs sonrasında bakarsınız
-
sebebi bu seri hocam şanssız kart denk gelmiş. kartı değiştirin hayatınıza devam edin yoksa çok uğraştırır he boş vaktim var böyle şeylere derseniz bir sürü çözüm videosu konusu vs var teker teker deneyin ama emin olun uğraştığınıza değecek bişey değil.
-
Bende 1600 af işlemcimi 3600x ile değiştirdim aynı problemler başladı. MSI x470 gaming anakart var. Tekrar 1600 af ye döneceğim galiba
Xfx 8gb rx580 var bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarsuk -- 24 Nisan 2025; 17:49:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X