Şimdi Ara

Ram'e bağlı donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Problemin nerden başladığını anlatayım:
    Pc'imde yaklaşık 9-12 aydır Win 10 64 bit yüklüydü. 2 gündür pc mavi ekran veriyordu. Bilgisayar açılıp 5 dk sonra mavi ekran veriyordu. Windows 7 64 bite format atmaya çalışırken donuyordu. Bilgisayarın parçalarını söküp taktım format atabildim.(Muhtemelen Ramlerden bir tane 2gb lığı takmamışken format attım). Yani anlayacağını nerdeyse 10 senedir kullandığım 2*2gb ramlerimi kullanamıyorum. Kullanırsam donmaya başlıyor, reset atıyor, mavi ekran veriyor. Ram slotlarını ve 2 ram'i de tek tek denedim ve çalışıyor. İkisi aynı anda çalışmıyor. Bios güncelledim, bios pilini takıp çıkardım, sata kablosu değiştirdim olmadı.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yazının başını 4gb ile sonunu 2gb ile bitiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanndMann -- 28 Ağustos 2017; 18:59:37 >

• mavi ekranın ss'sini atar mısın
  • Ram'e bağlı donma sorunu
    Ram dan kaynaklanmıyor galiba 2gb ramde de donuyor artık. 4gb da hemen donuyor, 2gb ise biraz daha uzun sürüyordu şimdi hemen donuyor artık nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanndMann -- 29 Ağustos 2017; 15:13:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.