Şimdi Ara

Ram Dual çalışmasının farkı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar P7P55D-E anakartımda 4 adet ram slotu var ve 2x2GB Kingston 1600mhz CL9 ram takılı. Ben buna 1 adet ekstra 1x4 Gb Kingston 1600mhz CL9 Ram takmak istiyorum ancak bu dual çalışma olayı falan kafamı kurcaladı biraz (hatta ilk defa duydum bi araştırmak istedim). Bu dual çalışma olayının mantığı nedir tam olarak ? yani dual çalışsa ne olur single çalışsa ne olur ?

• dual çalışmasının mantığı dual olarak taktığın ramleri sistem tek modül ram gibi dörür
    o performans ta çalışır
  • Dual calissa daha fazla ram okuma performansi verir. single calisirsa daha az
    bu isi 2 elle kaldiracagin agirligin tek elde olandan fazla olacagini bilmen gibi dusun...
  • arkaaslar lenovo y560 model laptop umun ram kapasıtesını arttırıcam ama ram slotlarının ne sekılde oldugu hakkında bır bılgım yok bılen warsa lutfen yardımcı olabılır mı? yanı dırek 4 gb takılabılıo mu bos bı slot mu war bu modelde yoksa su an bulunan ramlerı tamamen cıkarım 8gb mı takmam gerekıyo ??? bır dıger sorum ıse ram ı arttırdıgım zaman oyunlar ıcın kullanılabılır max.grafık bellegı artar mı?? su an 2786 mb sanırım sımdıden cok teskkurler yardımcı olabılcek arkadaslara...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.