Şimdi Ara

Ram değişikliği sonrası kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Acer Aspire 5741g kullanıyorum 8gb ramım var yeni taktım 4 gbden yükselttim ama hala mafia 2 gta 4 olsun kasmalar yaşıyorum hddm 5xxx rpm geforce 320 m 1 gb ekran kartı i5 çift çekirdek işlemci 2.30 ghz turbo ile 2.80 laptop ısınmıyor o konuda problemim yok ramlerim cl7 kingston 1333 mhz neyse arkadaşlar bu konuda bana ne önerirsiniz ne tür işlemler yaparak bu konuyu düzeltebilirim oyunlarda nasıl kasar ya 8gb ram varken 150 tl bir bütçem var aynı zamanda. cevaplarınızı esirgemeyin lütfen ısınma sorunu yok derken gta 4 te pc 75 derece oluyor en fazla boşta 40
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• O ekran kartı ile sanırım daha fazlası olmaz ekran kartının özellikleri.http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-320M.28701.0.html
  • Laptopdan aşırı performans beeklemeyin.Ekran kartınız zaten o oyunlar için yeterli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ekran kartıyla harbiden normal kasmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer laptoplarda arkantı arızası çoğu zaman karşılaşılmış bir olay
    ekran karınızı fazla hırpalamayın
    vakti zamanında aynı ekrankartına sahip benzer bir sisteme yakın oyunlar kurduğum halde sıkıntısız çalışıyordu
    zaman zaman yazılımdan kaynaklanan sorunlar yüzünden kasma yapmıyan oyunlarda kasma yapabilir
    vga drirını güncel değilse güncelleyin
  • ekran kartı pert
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tholous

Merhaba arkadaşlar Acer Aspire 5741g kullanıyorum 8gb ramım var yeni taktım 4 gbden yükselttim ama hala mafia 2 gta 4 olsun kasmalar yaşıyorum hddm 5xxx rpm geforce 320 m 1 gb ekran kartı i5 çift çekirdek işlemci 2.30 ghz turbo ile 2.80 laptop ısınmıyor o konuda problemim yok ramlerim cl7 kingston 1333 mhz neyse arkadaşlar bu konuda bana ne önerirsiniz ne tür işlemler yaparak bu konuyu düzeltebilirim oyunlarda nasıl kasar ya 8gb ram varken 150 tl bir bütçem var aynı zamanda. cevaplarınızı esirgemeyin lütfen ısınma sorunu yok derken gta 4 te pc 75 derece oluyor en fazla boşta 40

>> Bir bak istersen:http://forum.donanimhaber.com/m_38905303/mpage_19/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba arkadaşlar Acer Aspire 5741g kullanıyorum 8gb ramım var yeni taktım 4 gbden yükselttim ama hala mafia 2 gta 4 olsun kasmalar yaşıyorum hddm 5xxx rpm geforce 320 m 1 gb ekran kartı i5 çift çekirdek işlemci 2.30 ghz turbo ile 2.80 laptop ısınmıyor o konuda problemim yok ramlerim cl7 kingston 1333 mhz neyse arkadaşlar bu konuda bana ne önerirsiniz ne tür işlemler yaparak bu konuyu düzeltebilirim oyunlarda nasıl kasar ya 8gb ram varken 150 tl bir bütçem var aynı zamanda. cevaplarınızı esirgemeyin lütfen ısınma sorunu yok derken gta 4 te pc 75 derece oluyor en fazla boşta 40

EKRAN KARTI YETERSİZ.75 DERECE EKRAN KARTI İÇİNDE FAZLA BİR ISI DEĞERİ YANİ EKRAN KARTIN BENİ YOLLA DİYOR.
  • EKRAN KARTI ALICAKSAN ATI ALMAMAYA ÇALIŞ UYARAYIM BİR ÇOK SORUNU VAR ATI LAERİN NVIDIA HER ZAMAN DAHA İYİDİR HABERİN OLSUN..
  • 7200rpm taksam yine kasmalar olur mu ? ben komple içini temizleticem benim fanın orda güç kaynağının orada kırık var ondan kaynaklıda olabilir ısınma belki olmmadı çıkma bir acer aspire 5742 g işlemci takıcam 1333 mhz ramlar var 8 gb bende bunlar 1066 mhz o zaman belki düzelme olur i5 ve nvidia gt 520 m ekran kartı takılı olan
  • quote:

Laptoplar günümüzde ne kadar gelişmekte olsalarda masaüstü pc'lerin yerini alamıyacaklar bir masaüstü kullanıcısı olarak söylüyorum bunu laptop oyun amaçlı değildir iş amaçlıdır oyun oynuyacaksanda düşük oyunlar oynuyacaksın ekran kartını değiştirip performans arttırabilirsin ama bence fazla birşey bekleme ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.