Şimdi Ara

RAM bilgisayara taksam olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci : Intel core 2 duo cpu e7500 2.93 GHz

64 Bit işletim sistemi

Bugün sabah 4GB RAM aldım ddr3 1600 MHz bilgisayara taksam ne olur ?
    Driver gerekir mi ?

• Ben size diğer konunuzda o RAM o anakarta uyumlu değil demiştim. Takamazsınız.
  • diger tarafta soru sormuştum cevap gelmeyince tekrar soru soruyum dedim ya sabahtan beri araştırıyorum slota girer
    ama 2 gb lık destek alırsınız diyen de var
  • tralperenf kullanıcısına yanıt
    http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000376

ddr2 destekliyor alacağın ddr3 biraz mantık lüften internete ddr2 vs ddr3 yazıp resimlere bakın sizce slota girer mi?
  • Taksanız bile işlemci ddr3 ile uyumlu değil görmez. Anakartta uyumlu değil ddr3 ile. Yani takarsanız bilgisayar o rami görmeyecektir ya da ekran gelmeyecektir. Deneyin isterseniz
  • tralperenf kullanıcısına yanıt
     RAM bilgisayara taksam olur mu ?

DDR2 slota DDR3 ram takma şansınız yok, çentikler farklı yerde.

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000376

Anakartınız 2+2 olmak üzere 4 GB DDR2 ram destekliyor. CS GO lol gibi oyunlarda düşük ayarda iş görür bir şey yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir soru daha sorsam ddr3 destekleyen bir bilgisayara taktım ramı fakat okumuyor okuyan rami söktüm yeni aldıgım rami taktım bip sesi geliyor eskiyi taktıgmda da gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Taksanız bile demişsiniz. Takamaz, Ramlerde kılavuz çentiğinin yeri farklı. Ddr2 slotuna ddr3 ram takmak istenirse çentikler denk gelmez ram slota girmez. Bu oturmuyor diye zorlarsa da anakarta zarar verir.

Özellikle her ram neslinde çentiğin yeri, uyumsuz slotlara takılmaması için farklıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.