Şimdi Ara

ram artırdım 4gb sistem 2.75 görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistemde ram yükseltim 2*2 4 gb ram 667 mhz taktım sistemde 64 bit ama 2.75 görüyor
    ekran kartınıda değiştim 1gb 64 bitti sanırım yanlış hatılamıyorsam msı marka

ekran kartını çıkarttığımda 4 gb pc görüyor

• işletim sistemi 64 bitmi?
  • tuncayç20 kullanıcısına yanıt
    ram ana kart yuvasına tam oturmamış olabilir mi ?
  • 64 bit yazdım
  • melo06 kullanıcısına yanıt
    155 kere kontrol ettim
  • Kardeşim hiç artış yoksa aynıyısa yani hiç takılmamış gibi görünüyorsa sizin bilgisayara uygun değil ama az artış varsa bilmem

• 1 .si 64 bit işletim sistemi kurulu yazmışım yukarda az oku san
    tak çıkart manyağı oldum sök tak sorulacak sorumu ? acemi değiliz bizde az çok kendi çapımızda biliyoruz işi bıos güncelleme + bıos internette bulduğum ayarlamaları yaptım çözülmedi burdaki
    insanları samimi buldum yardımsever bulduğum için kendime yakın hisstetiğim için sorma eksikliğinde bulundum k.b SEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YUNU_ssss kullanıcısına yanıt
    2*2 4 gb ram yuvası 2 tane 667 mhz takıtım 4 gb yazıyor kullanılabilir ram 2.75 yazıyor pardon
    birde bu foxcon anakartlarda olan bir sorun muş sanırım
    ekran kartını çıkarıyorum cihaz 4 gb görüyor pc

bios ta + pc açlışında 4096 4g b ram görüyor
  • Kardeşi başlat>çalıştır>dxdiag yaz çıkan soruya evet de dxdiag fotoğrafını at.
    pc yanımda değil olsaydı bıraktım arkadaşa :( çözemedi oda
    ram 4096 gözüküyor dxdiag da
    kullanılabilir bellek 2.75 bilgisayrım / özellikler
  • He durum dedğin gibiyse konu hakkında bilgim yok ama bak ram takıcaktım bilgisayarcı 4 tane ram getirdi neden 4 tane getirdin dedim sizin bilgisayara uyanı takıcam dedi 3. oldu herhalde o yüzden bilgisayarın okumuyo ola bilir onu anlatmaya çalışıyorum
  • tuncayç20 kullanıcısına yanıt
    dostum ana kartının ram türünü desteklediğinden emin msn? ddr2 destekleyen ana karta ddr3 takmış olabilirsin belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo06

dostum ana kartının ram türünü desteklediğinden emin msn? ddr2 destekleyen ana karta ddr3 takmış olabilirsin belki.

Dediği doğru
  • melo06 kullanıcısına yanıt
    ddr2 cevap için sağol anakart modelini yarın yazacağım foxconneski kartlarında n
  • ekran karti paylaşımlıdır. 64 bit sistemde ramdan alıyodur belleği. yani 32 bitte ekran karti 256 mb ise 64 bitte 1gb olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger28

ekran karti paylaşımlıdır. 64 bit sistemde ramdan alıyodur belleği. yani 32 bitte ekran karti 256 mb ise 64 bitte 1gb olur

arlkadas soylemis sorununu. 4-2 yap ram orani artsin. ya da ekran kartinin paylasimini kapat.

• zombi7406 Z kullanıcısına yanıt
    yada paylasimsiz bi ekran karti alabilir. zaten 4 gb rami var iyi bir ekran karti alirsa çogu oyunu rahat oynar

• paylasimsiz ekran kartini bilr yeni windows surumleri paylasima aciyor-

• quote:

Orijinalden alıntı: melo06

Slot yapıları farklıdır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.