Bildirim
ram artırdım 4gb sistem 2.75 görüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
işletim sistemi 64 bitmi? -
ram ana kart yuvasına tam oturmamış olabilir mi ? -
64 bit yazdım -
155 kere kontrol ettim -
Kardeşim hiç artış yoksa aynıyısa yani hiç takılmamış gibi görünüyorsa sizin bilgisayara uygun değil ama az artış varsa bilmem
-
1 .si 64 bit işletim sistemi kurulu yazmışım yukarda az oku san
tak çıkart manyağı oldum sök tak sorulacak sorumu ? acemi değiliz bizde az çok kendi çapımızda biliyoruz işi bıos güncelleme + bıos internette bulduğum ayarlamaları yaptım çözülmedi burdaki
insanları samimi buldum yardımsever bulduğum için kendime yakın hisstetiğim için sorma eksikliğinde bulundum k.b SEN -
2*2 4 gb ram yuvası 2 tane 667 mhz takıtım 4 gb yazıyor kullanılabilir ram 2.75 yazıyor pardon -
birde bu foxcon anakartlarda olan bir sorun muş sanırım
ekran kartını çıkarıyorum cihaz 4 gb görüyor pc
bios ta + pc açlışında 4096 4g b ram görüyor -
Kardeşi başlat>çalıştır>dxdiag yaz çıkan soruya evet de dxdiag fotoğrafını at. -
pc yanımda değil olsaydı bıraktım arkadaşa :( çözemedi oda
ram 4096 gözüküyor dxdiag da
kullanılabilir bellek 2.75 bilgisayrım / özellikler -
He durum dedğin gibiyse konu hakkında bilgim yok ama bak ram takıcaktım bilgisayarcı 4 tane ram getirdi neden 4 tane getirdin dedim sizin bilgisayara uyanı takıcam dedi 3. oldu herhalde o yüzden bilgisayarın okumuyo ola bilir onu anlatmaya çalışıyorum -
dostum ana kartının ram türünü desteklediğinden emin msn? ddr2 destekleyen ana karta ddr3 takmış olabilirsin belki. -
quote:
Orijinalden alıntı: melo06
dostum ana kartının ram türünü desteklediğinden emin msn? ddr2 destekleyen ana karta ddr3 takmış olabilirsin belki.
Dediği doğru -
ddr2 cevap için sağol anakart modelini yarın yazacağım foxconneski kartlarında n -
ekran karti paylaşımlıdır. 64 bit sistemde ramdan alıyodur belleği. yani 32 bitte ekran karti 256 mb ise 64 bitte 1gb olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tiger28
ekran karti paylaşımlıdır. 64 bit sistemde ramdan alıyodur belleği. yani 32 bitte ekran karti 256 mb ise 64 bitte 1gb olur
arlkadas soylemis sorununu. 4-2 yap ram orani artsin. ya da ekran kartinin paylasimini kapat.
yada paylasimsiz bi ekran karti alabilir. zaten 4 gb rami var iyi bir ekran karti alirsa çogu oyunu rahat oynar
paylasimsiz ekran kartini bilr yeni windows surumleri paylasima aciyor-
quote:
Orijinalden alıntı: melo06
dostum ana kartının ram türünü desteklediğinden emin msn? ddr2 destekleyen ana karta ddr3 takmış olabilirsin belki.
Slot yapıları farklıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- wmı provider host nedir
- far cry 3 oyundan atıyor
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- oda kapı menteşe ayarı nasıl yapılır
- sink to receive asynchronous nedir
- ssd hız testi
- güvenli önyükleme açma
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- windows update
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X